Отговори
# 675
Някои неща от фрага не ми харесаха. Орхан трябва да влезе в затвора  и актьора да излезе вече от дизито. Стига са ги замитали тези грешки под килима и да остават ненаказани. Ферит  пак плаче / Мерт направо се обезводни/. Сейран сега пък спасителка . Много късопаметна ще я изкарат. Остава за 10 мин да ги сдобрят. Не ми е ясно как Кязъм , който  едва  оцеля , ще помага на Орхан. Сега ще има война за бебето. И двамата не са си държали вързани гащите , щом се чудят на кой е. Не че съм се съмнявала, че Ферит е "обичал" Пело.
Само това , че Пело ще си ходи скоро ме радва. Всичко друго....

Кирилова , я да си стоиш при нас ! Какво е това отказване !?

ПП :    VAL, как да ги смята. Тя знае ли кога са го правили това бебе. Да не  им е светила.

# 676
  • Яко в Матрицата...
Ох, бее, Вал... Разсмя ме... Сейран да не води дневник кога Феро е спал с любовницата си? Joy

# 677
Забравих-Ренко,благодаря ти за превода
Много бързо този път-teşekkürler:hibiscus:

Хич да не води,то стана една година вече
а коремът и все по-малък става:satisfied:

# 678
Рени и от мен Благодаря за превода.
Бързах да коментирам фрага и забравих, извини ме.
Кирилова, още веднъж ще е скучно без теб, а и Ферит ще те "чака" Sweat Smile

# 679
Казъм не прави нищо за без пари камо ли пък когато касае и Корхан. 😂 Сега иска и да отмъщава, нали затова си доведе "приятелите" от Антеп. Интересното е какво ще иска този път, не вярвам само с един потенциален развод да се размине.😃 Сейран сега ще влиза в ролята на медиатор и спасител. Тези герои само ги веят от крайност в крайност. Дали ще го прави от състрадание или пък Онур от страх от загуба на публика ще разберем евентуално в петък.😂
Очите ѝ веднага светнаха като чу от Пъръл, че Сертер смята, че бебето е негово. 😂 Как ли Ферит и Сейран се озовават на същото място, на което е и Пелин?

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 22:55 от bellie_ellie

# 680
Казъм не прави нищо за без пари камоли пък когато касае и Корхан. 😂 Сега иска и да отмъщава, нали затова си доведе "приятелите" от Антеп. Интересното е какво ще иска този път, не вярвам само с един потенциален развод да се размине.😃 Сейран сега ще влиза в ролята на медиатор и спасител. Тези герой само ги веят от крайност в крайност. Дали ще го прави от състрадание или пък от страх от загуба на публик ще разберем евентуално в петък.😂
Очите ѝ веднага светнаха като чу от Пъръл, че Сертер смята, че бебето е негово. 😂 Как ли Ферит и Сейран се озовават на същото място, на което е и Пелин?

Ами според мен се засичат в болницата. На Пело и стана лошо като и звънна Сертер , а Ферит се моли на Кязъм баба.

# 681
Благодаря за превода, Рени  Flowers Hibiscus

Беше ясно,че Ферит е спал с Пелин. "Изкарвайки" го от играта  нищо не се променя. Неприятно ще ми стане ако това промени изцяло мнението и поведението на Сейран. Ако ги съберат за два епизода още по-голям шок. Много оплескаха нещата. Тези проблеми не се забравят за  един ден. Ще е хубаво да си вземат  някакви поуки.

Какъвто и актьор  да докарат, ще се радвам... Ферит да се  гърчи от ревност Joy  Да се дразнят, да им дойде акъла.

Относно Орхан и Кязъм  трябва да стигнат дъното, за да  се променят към света..
Изглеждат непоправими,но ще съм оптимист . Joy

# 682
Цитат
Ох, бее, Вал... Разсмя ме... Сейран да не води дневник кога Феро е спал с любовницата си? Joy
Той Феро бей трябваше да си води дневник, ама като беше убеден, че е единственият, а и медиите са си цял дневник...
По повод отказите - всеки си прави избора. Но трябва да се каже в прав текст, че целта на провокациите е точно такава - разпад на темата и роене на заглавия.

# 683
  • Бургас
Нито  бонджуци, нито оптимистична подкрепа, помагат срещу простотията и липсата на първите 7!
Мило момиче / останах с впечатление, че може да си ми дъщеря Кирилова Kissing Heart/ ти си един от светлите лъчи в темата ни, с позитивни и усмихващи ни постове! Глупост е да се поддаваш на подобни провокации...Ако не можеш да игнорираш, просто си давай почивка / аз поне така правя/. "Изчезвам" като се нагнети обстановката, защото чета и пиша да се разтоварвам, а не да търся форум за изява, като някои.
Вече няма и да се обаждам, че колкото пъти похваля или поощря добрия тон, изпадаме в поредния обяснителен режим!

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 23:02 от Аniksi

# 684
Момичета казвам ви чао на вас и темата.
Спирам да пиша тук.
Може да ви чета понякога
Темата не е същата, скоро ще стане 1 година откакто пиша тук и има голяма разлика
Няма проблем, трийте ми коментарите, нека на другите да седят и да запълват напразно темата Simple Smile

Кирилова , помисли. Няма кой да обича тук  Рамо , колкото теб Heart Eyes
Кирилова,без теб просто темата няма да е същата!

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 23:06 от mimi 65

# 685
Ехааааа много ми хареса фрага Simple Smile
Добро утро малки птичета заспали Сейрош и Ферош,. Айде посмятайте малко ,дайте отпор ,живнете ,спомнете си ,че се обичате ,не се давайте така лесно и без бой на всички онези които искат да ви разделят и почти вече успяват.
Кязъм обаче няма да се помени за съжаление ,пак си е същия мръсник. Angry
Рени  мерси за превода Flowers Rose
Кирилова не спирай да пишеш ,не позволявай някой да ти разваля настроението и да ти влияе .И освен това на кой ще го оставиш това хубаво момче Мерт а  Thinking  Simple Smile  Heart
Я виж как се разстрои и той  Simple Smile

# 686
# 687
Katya_I -Какъв дневник да води Ферит.Той какъв "чапкън" е ако не е чувал за предпазни средства!Тия продукции нямат ли баре един рекламодател на такива средства?Измислят  сложни противозачатъчни с "удължено освобождаване" , а за едно  просто и масово употребявано предпазно средство не са чували!И Ферит уж "американец" го е раздавал!

# 688
Kirilova98  и мен цветето ме трие, но аз се забавлявам🥂🥂🥂
Трябва да се гледа позитивно, а ти правиш темата невероятна! Чак ми се иска да докарам Мерт до къщата ти😉
Какво ще правим без теб🍀

# 689
Благодаря за превода, Рени 🍀

Татко Кязъм не прави нищо безплатно, но сега за пари, за много пари ще става въпрос....
Направи ми впечатление в епизода как Суна показа на Кая да му целуне ръка на Кязъм. От Ферит се очакваше същото. Кязъм е дребна душица, продажна и долна, ама всички трябва да му се кланят.
От друга страна не видях уважение към другите възръстни във филма. Суна се кара със свекърва си. Сейран с нейната, със свекър си , та даже и с великото деде. Само на Кязъм му целуват ръце и му тряперят 😵‍💫😵‍💫😵 Не ми харесва! Човек като него не заслужава и частица от вниманието на дъщерите си.

Общи условия

Активация на акаунт