Помогнете с мнение за градина

• 937
  • 1
  •   1
Отговори
Ще споделя следния проблем с вас. Сигурно много ще ме осъдят, но честно да ви кажа единствено искам мнението ви относно градините и техните условия за децата. Та, положението е следното: в Пловдив живея и не работя за момента. Карам го на спестявания, издръжка от бащата и паричките, които успявам някак да си заработя като още неизвестен артист. Имам син, който есента ще навърши 4 години, но досега никъде не го приеха нито на ясла, нито на градина. Чакам поредните класирания с поредното известие, че не е класиран. За тези, които ще захапят темата - да, знам как се подават документи. Имам желание от есента да запиша магистратура в София, което естествено означава да се преместим там, но тъй като знам че там има значение от колко време е адресната регистрация, надочила съм се към някоя непретенциозна частна градина или занималня, кодето да го оставям и да мога да уча и работя. Сама съм на фронта и искам да ви кажа, че обстоятелствата така го налагат. Финансово имам подкрепа в такива ситуации, НО не съм от жените, които предпочитат да чакат мъж да ги издържа (не, че има лошо в това). Ще съм изключително благодарна да не задълбаваме излишно в подробности по темата, а само да споделите мнение и евентуално подробности откъм такси и условия за прилична градина или занималня за малкия.

П. С. Малко преди да проходи бях попаднала на занималня на ул. Петър Делян в София, защото живеех с бащата там, но сега не я откривам. Ако и за нея имате информация вече и кафе с пастичка ще почерпя!

# 1
  • София
Има тема за частните градини – https://www.bg-mamma.com/?topic=1498545

П.П. Гледай за градина след като си намериш жилище, за да е наблизо.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 15:56 от milenaka

Общи условия

Активация на акаунт