КГБ = Клуб на Готините Баби - 219

• 38 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 450

наистина ли няма кафе,  отзовавам се веднага.
Аз излизах и  свърших маса работа, сега се чудя от къде да почвам тук.

# 451
Привет !
Да се запиша за днес
Не,че има нещо интересно покрий мен .
Фирма Василка днес у дома.
Свалих завеси,изпрах ги и окачих на неизбърсаните прозорци🤭🙄🙂😃
Ама кВи прозорци посред зима?
Намерих си оправдание.
Да наближи Великден,а той тази година ще е късен.Дано се наканя до тогава.
Един куп други дейности,които не се виждат ,че са извършвани,супа за обяд и т.н.
Неблагодарна работа.
Слугинаж,както казва Танчето🤭🙂
Танче 🥰🥰

Радвам се,че при Айша децата,а и големите са здрави (пу-пу),че Ениса и компания почиват активно,че Пипи е поканена на среща и ще чакаме репортаж,че неуморната Фло с лекциите и концертите,за които лекичко завиждам🤭🙂,за Борянчица -работната пчеличка,за Грети -нашата учителка-будителка,за Каси -адашчето и тортата и.
Е,до тук ми стигна паметта,връщайки се назад🤭
Всички неспоменати,че защо не и по-горните са прегърнати от мен.
И ей така,както си пиша се сещам,че нямам нищо за вечеря🤔🤭
Ставам и тръгвам към кухнята да измислям аламинут 🙂🙂

# 452
Добър вечер приятелки мили! 🥰

И при мен като при адашката нищо ново и интересно. На работа, като на работа. В къщи пак така, само дето една идея по спокойно. Тази вечер сме на кюфтенца от тиквички с кисело мляко и салата зеле, моркови и цвекло. Вчера вечерта нещо ме втресе, минах през банята да се напаря и легнах рано, рано.
Пипи, браво, че са те оценили, ще чакам да видя интервюто.
Ениса, видях сладкото жълто патенце 😊
Фло, както винаги при теб пълна програма, но само като те чета усещам колко силно си заредила батериите.
Айша, ние уж сме съвсем малки, а купът на играчките става все по внушителен. Хем са разпределени и горе и у нас долу и пак са много. Обмислям да прибера някои да ги забрави и после да ги вадя.
Мамси, как си, как е мама?
Много момичета липсват 🤔 Явно са ги затиснали задачките. Дано само да са добре и да се обадят....
Отивам да видя малкия голям човек, че ми намекнаха, че съм ги забравила, макар само снощи да съм прескочила. Но докато ме викат и искат ще ходя 😁
Лека вечер на всички 😘

# 453
  • Вила Великула
Тук съм...днешния ден беше много странен и изпълнен с предизвикателства. Имам чувството, че от сутринта до сега са минали поне 40 часа.
Уж всичко си беше наред и както винаги денят ми е разпределен по минути и имам точен и ясен график, но....
Пътувайки към София, на магистралата когато исках да изпреваря един камион, изведнъж скоростта започна да спада и спря на 90 км.в час. Не можах естествено да изпреваря камиона и се прибрах зад него. Уплаших се, натиснах педала за скорост до дупка/никога не съм го натискала така, автомобила е мощен/, нищо не подейства. Обадих се на майстора, в който сервиз вчера ми смениха маслото и лека - полека стигнах до София. Оказа се, че някакъв кабел се е откачил и напрактика пада, защото щифчето, което го държи се е счупило. Оставих колата да го правят, спокойна че повредата не е страшна и отидох с такси до офиса. Имах среща с клиент. После ММ се оказа, че е наблизо и мина да хапнем набързо по нещо/взимаме си храна от близката кулинария/ и в този момент ми се обадиха, че колата ми е готова. Да ама на компютъра ми нещо му стана, започна да му трепери екрана. Свързах се с човека, който го поддържа. Обясни ми надълго и нашироко, че ако няма частта която ми  е необходима, мога да чакам и един месец. ММ ме закара да си взема колата и от там директно до Техномаркет. Видях, че ми остава около час до следващата среща. Харесах и си купих компютър. Не мога и минута да остана без такъв. Всичката ми работа е това. Да ама в магазина объркали цената и се оказва, че съм платила със 70 лв. повече. Докато умуваха какво да направят, ми дойде време за срещата и се опасявах, че ще закъснея. Помолих ги да оставят при тях компютъра и да помислят и като се върнат да имат решение. Естествено в центъра на София трудно се намира място за паркиране и закъснях за срещата. Мина добре, сигурно ще имам нов интересен клиент. После бегом до магазина. Взех ваучер за тези 70 лева и до една година трябва да го използвам. И така да не продължавам, че стана утре.

# 454
Дано са в облак данните ти ,че става лошо иначе.

# 455
  • Вила Великула
Борянка, всичко е на облак, но няма страшно. Проблема е в монитора на лаптопа и всичко друго е ок. Просто трябва да го вържа с монитор и не мога да го разнасям навсякъде с мен. Ще служи за сървър в офиса.

# 456
  • София
Ето съм и аз. И около мен нищо интересно.
Вчера по едно време се усетих, че съм объркала графика и вместо след обяд съм записала пациентите сутринта. Добре че бяха все стари пациенти, та имах телефоните им, та набързо им се обадих и смених графика. Изключитъелно рядко ми се случва, но не мога да кажа никога.
Преди обяд готвих - супа топчета и мусака. Приготвих и тиква за тиквеник, но видях, че няма да имам време и го зарязах. Утре след обяд ще се разправям с него. Не знам вие как го правите, но аз сварявам тиквата, махам корите, пасирам я. До тук стигнах днес. Утре ще я запържа с масло, ще й сложа захар, канела и стафиди, ще начукам орехите и ще навия корите. Децата чакат с нетърпение.
ПИПИ, сериозна е била ситуацията с изпреварването на камиона. Добре, че всичко вече е минало. И частита ти придобивка! Да ти служи дълго време.
Порадвах се на пИятеля. Много добричък е бил, щом баба е дала сладолед на корем!
Момичета - БОРЯНА, КАССС, ГЪБКА и всичката останала скрита компания - гушкам ви! Hug
Отивам да полегна и да си чета книжка. Получих я от приятелка, чиято снаха е авторката на книгата. Казва се Каква е вината на морето? Ще поръчам няколко книги, за да имам за подарък.

# 457
Ето ви една хубава луна над планината с пожелание за лека нощ!

# 458
  • Вила Великула
Ениса, пропуснах да напиша, че всяка снимка на пИателя, поражда в мен необходимост да го намачкам и нацелувам.

# 459
  • София
Пипи, дано днес да са приключили проблемите за седмицата. От утре - само напред.
Ениса, пИателя слабичък като Мрънч.
Аз днес поизчистих - тоест пуснах Роби да прахосмучи. После обикалях насам-натам докато е слънчево. Пл. буквално почива. Не е на работа и се изкриви от лежане. Канеше се да ходи за маратонки на пазара, но не си прие поканата. Стигна само до близката спирка, взе мартенички за децата и пак легна.
Това е при нас - хем почивка, хем скука.

# 460
Добро утро!

# 461
Айде и аз към ранобудните! Днес си тръгваме от почивката. Като цяло добре, но ако ме питате дали бих повторила отново тук  - не.
Храна,  хигиена и  СПА  - отличен. Всичко останало с компромис. Но поне излязох от лудницата в работата, та почивката си е почивка. Вчера пИятелят след първата порция сТудолед ( така казваше преди година, ако си спомняте), ме попита няма ли да му,,предложа,, още една. Не че той иска, просто аз да взема решение. Ами хапна още от същото, а след вечеря обяви на всички, че не си спомня дали днес е ял сладолед, та докачи още един.
Сега отиваме на закуска и хващаме пътя. Дърпа си ме към вкъщи, сигурно одъртявам, ама това е положението.
Лек ден на всички!

# 462
Големият ми син беше по сладоледа. Караше брат си да иска, за да му го даде. Дечурлишки.

# 463
Добро утро!
Днес е ден на приятелството от детството.
Нека да се сетим за тях,
обадим, поздравим.
Имам една приятелка, с която съм и до днес.
Приятелството ни продължава повече от
55г., с другите се изгубихме.

А при вас как е?
Имате ли приятели от детството?

Хубав ден!

# 464
  • Кубрат/ Пишурка
Здравейте от мен. Дано поне този път успея да публикувам. Не, че имам нещо ново, ама да не ме забравите.
И аз видях пИятеля и виртуално го нагушках. Растат бързо и дано сме живи и здрави да го видим ученик, а защо не и студент!
Пипи, понякога се появяват и такива каръшки дни. Дано са веднъж годишно!
Фло, завидях ти благородно за гимнастичките! Гледах клипове във фейса, но друга е емоцията на живо.
Айша, все ще питам - няма ли вече разрешение да ни покажеш Мрънч и Мрънличка? Поне за малко! Плийз!
Щях да пиша още нещо... Сетих се : Днес е и ден против тормоза в училище! То с един ден няма да стане, но все пак!
За приятелството от детство - с Тони сме от първи клас. Имаме още 2 - 3 приятелки, с които сме близки,все съученици, но те просто не са в Кубрат. Това, разбира се, не ни пречи. Само дето рядко се виждаме.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 12:44 от Янче-то

Общи условия

Активация на акаунт