При мен също нищо интересно, но да се включа по покана на Красива Бела за приятелските от детството. Едва ли има някой който да няма. Та и при мен така, имам, но само с 2-3 поддържаме по близка връзка. В смисъл, с другите се "виждаме" май само във фейса. С всички имам много, много скъпи и мили спомени. Преди си мечтаех някой ден да се организираме и поне на село там от махалата да си направим една среща както едно време на поляната. Почти го бях намислила и започнала организацията, но докато това-онова и едното момиче почина в катастрофа, после родителите ни се изпоразболяха, починаха, някои продадоха къщите там и..... А можеше да го направим докато родителите ни бяха по млади, а и ние докато си ходехме по често, можеше и сега ме е яд, но минало заминало. Ееех, Красива Бела, къде ме върна .... !
Хайде времето ми изтече, връщам се на работа. После може пак.
Ааа, Нинка къде си, аз може да не пиша, но сутрин пия от кафетото ти. Не искам да кажа, че не ми харесва кафето на Борянка, но просто взех да се питам какво се случва, добре ли си? И Диди отдавна я няма
, то всъшност не са само те, има още няколко момичета..... Хейй дружки мили, обадете се плиииз 
Сега вече наистина изчезвам, чаф и хубав да е денят ви