КГБ = Клуб на Готините Баби - 219

• 37 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро, мили дами!
Ето и  празничното кафе, заповядайте:
Празник е защото, днес 8- ми МАРТ Е МЕДУНАРОДЕН ДЕН НА ЖЕНАТА!
На жената всяка роля й отива! На баба, на съпруга, на майка и на дъщеря! Нека да бъде все
така прекрасна и да  дарява любов и красота!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Хубав ден и чудесен празник.

# 616
Честит ни празник, дами!
Днес е нашия ден!
Изживейте го с радост и приятни емоции!

# 617
Честит осми март!

И майтап да има

А мен от снощи ме втриса и хич не ми е до празнуване. Не искам подаръци и китки, нито нечие внимание!!! Искам да не ме болят очите и да не се разболея повече!!!!!

# 618
Честит празник момичета! Да сте здрави, обичани, удовлетворени и необходими! Хубав празник на всички! Heart

Днес за мен е двоен празник. Голямото ми момче е рожденик, най-големият и хубав подарък за мен на този ден.  Да  ми е жив и здрав, да сбъдва мечтите си и все така да е  отговорен и всеотдаен към семейството си и близките си хора! Heart Eyes

Поднасям ви една скромна виртуална почерпка, че за повече наистина нямам време сега. Cake Ice Cream Tropical Drink

# 619

Честит двоен празник, здрав и щастлив да е синът ти!

# 620
Честит празник, дами! Бъдете здрави и имайте много и различни празници в живота си!
На момчето на Касс всичко най-добро!
На мен също, астрални близнаци сме с него. Желая си само здраве и ако е рекъл Господ още пИятели вкъщи! Пийте по едно за мен и кажете Амин!

# 621

Честит празник ,скъпи мои приятелки! Бъдете здрави ,щастливи и обичани!

На осмомартенските ни рожденици - Ениса и синът на Касс - здраве и сбъдване на всички мечти!

# 622
  • София
КРАСАВИЦИ, ЧЕСТИТ НИ ПРАЗНИК 8 МАРТ! ДА СМЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ, ВДЪХНОВЕН И ЖЕЛАНИ!

НА ТЕБ, ЕНИСА, ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ОБИЧ! НЕКА ТВОИТЕ МЕЧТИ СЕ СБЪДНАТ! АМИН!
Моя братовчед веднаж ми каза - Като видя мъже с цветя по улиците, се сещам, че твоята дружка З има рожден ден на момичешкия празник! Grinning

КАССС ДА Е ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН ПЪРВОРОДНИЯ ТИ СИН. НЕКА МАЙЧИНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ СЕ СБЪДВАТ! НАЗДРАВЕ!

# 623
  • София
Привет!
Ениса, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Касси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на твоето момче и най- прекрасни пожелания от мен.
                                    НАЗДРАВЕ за астралните близнаци

# 624
Благодаря, момичета, много сте мили! Касс, аз съм родена в 16.20 след обед, а синчето?

# 625
Ениса, честит рожден ден! Да си здрава, здрава и пак здрава! Много обич и щастие за теб и всички около теб! Heart

Фло, Борянка, Ениса, Нинка, Диди, благодаря ви момичета за хубавите пожелания! Kissing Heart

Ениса, синът ми е роден 7.30 ч. сутринта. Абе рано, рано ме поздрави за празника  Heart Eyes

# 626

Ениса, честит двоен празник и  на теб, жива и здрава и с повече пИятели!

# 627
  • Вила Великула
Честит 8 март момичета.
Специален поздрав за Ениса. Да си здрава и все така бойна мацка.
Кассс, поздрави за синчето ти. Да е много здрав и успешен.

Бях приготвила снимката си, да ви я пратя още рано сутринта. Но....задачките бяха на макс.
Не знам дали ви казах, но днес на тържеството, на което ще ми връчат статуетка за жена вдъхновителка, ме изненадаха и приятели, че ще дойдат. Естествено после тържеството ще продължи у нас. За целта трябва да се подготвя, защото после няма да имам време. Та какво направих от сутринта. Ходих да селския магазин да набавя нещата, които ги нямам. Сетих се и, че утре е задушница и няма да има кога да приготвям нещата за подаване.
За днешната трапеза направих една интересна салата, за която видях рецептата в един руски сайт. Правят се моркови по корейски/има рецепта в нета/, настъргват се сварени яйца, пушен кашкавал или пушено сирене, царевица и майонеза. Стана интересно и вкусно. Сложих да се пекат картофи, опеках отделно пиле на грил, което ще добавя съм картофите и ще притопля довечера. Направих десерт - заквасена сметана, течна сметана, маскарпоне и разтопен бял щоколад. Отгоре залях с леко сгъстени малини/от Лидл замразените/с едно пакетче желатин. Сложих малините върху белия крем и прибрах в хладилника да стяга. Ще нарежа и набързо една салата и съм готова.
За Задушница приготвих житото и баницата, която прибрах в хладилника. Вечерта само ще я сложа да се опече.
Мисля, че от 9,30 до 12.00 се справих повече от добре, като междувременно проведах около 20 телефонни разговора и направих няколко бързи справки за клиенти. Изпратих мейл на одитора с исканата от него информация и вече забравих какво друго.
Сега разчиствам набързо и влизам в банята. Трябва да се подготвя за довечера. А и съм записала час да ми мият колата в 16,00 така че трябва в 15,30 да излеза от къщи.
Ден на жената..........

# 628
Честит ни празник дами!
Здрави да сме!
Весел празник!

Ениса,да си здрава,обичана,щастлива и все така бойна е неуморна мацка!
Мечтите да се сбъдват!
Нека има пиЯтели,а защо не и пиЯтелки🥰🙂
Весел празник и Наздраве!

Каси-адашче,да ви е здраво момчето!
Любов и късмет!

Пипи, ти си неумарна!
Ще почиваш утре.
Приятен да е денят ти ,а сред това и вечерта с гостите!

Приятен да е денят ни момичета!🍀🍀🥰🥰

# 629
  • Вила Великула
Оооо Гъбче, утре ще почивам и още как...имам час за масаж и ще се поглезя сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт