КГБ = Клуб на Готините Баби - 219

• 37 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ПИПИ, присъждам ти приза за супер жена! За цялостен принос!!! Дъщеря, съпруга, майка, баба, приятелка, кулинарен спец и труженичка Flowers Hibiscus
Не се и съмнявам, че всичко и навсякъде ще бъде свършено навреме и качествено. После ще ни разкажеш! Grinning
И аз от сутринта свърших това, онова. Щерката ще се прибере след обяд от новата си работа, синът и той ще дойде привечер.
А днес като се връщах от училището на малката се откачи ауспуха, та се прибрах с гръм и трясък. Добре че стана на стотина метра от блока ни. Сега вместо да обядваме с гаджето заедно и да се гледаме Флюбено Stuck Out Tongue Winking Eye, той отиде да се разправя с колата. Слава Богу, че майсторът за малко останал без работа, та веднага се е захванал с ремонта. Stuck Out Tongue Winking Eye
На празник, като на празник!

# 631
  • София
Здравейте дами! Честит ни празник, да сме все така прекрасни!
Ениса, честит рожден ден! Много здраве и щастие и още приятели в къщата! Наздраве!
Касс, да ти е жив и здрав сина! Да е късметлия, да успява в начинанията си. Много да ви радва!
Пипилота, ти си нашата гордост! Браво и все така в този дух! И лошия късмет вече да се маха от теб!
Хубав празник от мен!

# 632
  • София
Честит празник!
Да го посрещаме здрави и весели!
Да са живи и здрави  днешните рожденици - Ениса и младежа на Кас!
Със закъснение честит имен ден на красивите!
Мариянка, да е жива и здрава майка ти!
Тану,  оздравявай. Подсилвай се с някакви витамини. То кой ти го казва..
Пипи, изморих се докато те четох. Аз само 1 жито направих за утре, другото Пл. го купи. И сега правя пиле с ориз и "къдраво грозде" да отметнем празника.
Ние продължаваме да  гледаме Мрънла. Надявам се от неделя вечер да ни пуснат във ваканция. Мамка и свърши курса, вчера си взе и кормуването. Мрънч днес беше на първото си осмомартенско тържество. Има снимки - всички пеят, той се върти и зяпа. То и баба му така направи преди много години като я снимаха за Первый канал. После един петък и тук ме дадоха и два пъти си гледах излагацията.

# 633
И аз да надникна в къщичката, докато чакам фурната да си свърши работата. Деди е на барбекюто, правя едни салати и съм готова.
ПИятелят ходи няколко дни на градина и днес е болен. Дойдоха с майка му на доктор още на обяд, аз се прибрах от работа след тях и подкарах приготовленията. Ще се гледаме май другата седмица пак от вторник нататък.
Покрай цялата дандания около мен, почти не гледам телевизия, ама снощи попаднах на Ергенът. Малеее,  това мъжките майки  трябва всеки ден да палим свещи такива моми да не ни влизат в къщата. Не че много ги огледах, ама то силикони,  то джуки, а една си беше яко пияна.
Явно много съм одъртяла щом се впечатлих толкова. И сега социолозите ако кажат, че това е представителна извадка на обществото, публично ще си направя сепуко пред парламента, защото тия хора ни докараха до тук. Дано всичко да е било режисирано, иначе не ми се мисли...

# 634
Имам щастието да не ги знам какви са ,не гледам тв, само от коментари на гледали имам впечатление.

Така се прави,  и не само на празника.

# 635
Ениска, то и майките на щерки трябва да палим свещи ,че такива ергени на по 36 живеещи с майките си по моя стандарт за нищо не стават.В случая преживявам за внучките! Yum Простотиите си ги говорят сами .Няма как да се режисират. Подават се срещи и всеки сам си се излага или не - негов си е изборът. Не знам колко ще се шокираш ,ако попаднеш случайно на риалитито "Имението на зрелите жени" .Дават го по ТЛС и няма български аналог.В него са майки със синовете си и ..... всеки си търси гадже. Голям шок беше когато в първи епизод трябваха майките да се срещнат с евентуалните по-млади кандидати. След падане на завесата която беше между редиците на младежите и на майките шокът беше супер - реплики " това е майка ми", "моят син" ,"къде съм попаднал" и т.н. Няма да разказвам за свалките , че ще ме блокират. Imp

# 636
Боряна, добре правиш! Аз си карам на филми от платформите и ТВ работи като фон. Сутрин докато се оправя за работа вървяха новини. Като установих, че ме натоварват много, то е криминална хроника, вече и тях не гледам.
Как пък едно хубаво нещо не съобщават?

# 637
  • София
Честит празник,дами! Да сме здрави и жизнени!
 Касс,да ти е честито момчето! Много успехи и късмет да има!
 Ениса,честит рожден ден! Да си здрава и все така дейна и оправна! Да слушаш пИятеля,за да те води на почивки!
 В нашия род днес се роди момиченце.Прабабата е Мира 63,знаете я от срещата в Брезник.Бабата е колкото дъщеря ми,а прапра бабата е на 86г.
  Пипи,чакам снимки от събитието и от последната аранжировка на масата.
  Тану,пий чай и спи повече! Днес и аз не съм добре.Цял ден ми е студено.

Скрит текст:
1169 г. – Киев е превзет и опустошен от Андрей I Боголюбски, княз на Владимирско-Суздалското княжество
1722 г. – По заповед на Петър I в Петербург започват системно да наблюдават атмосферните условия.
1752 г. – Парижкият парламент забранява Енциклопедията на Дени Дидро.
1857 г. – Международен ден на жената: Жените от шивашки и текстилни предприятия в Ню Йорк излизат на протест против лошите условия на труд и ниските заплати.
1899 г. – Основан е германският футболен клуб Айнтрахт Франкфурт.
1910 г. – Френската авиаторка Реймонд де Ларош става първата жена, получила пилотски лиценз.
1917 г. – Начало на Февруарската революция в Русия: в Санкт Петербург работнички стачкуват, искат хляб и завръщането на съпрузите си от фронта.
1924 г. – В Ню Йорк е основана компанията Pan American Airways.
1944 г. – Балкарците стават жертва на Сталинските репресии. Всички са депортирани в Сибир и Средна Азия.
1948 г. – При разглеждане на делото „Маккол против Министерството на образованието“, Върховният съд на САЩ постановява, че религиозните инструкции в училищата противоречат на Конституцията на САЩ.
1957 г. – Египет отваря отново Суецкия канал.
1965 г. – Виетнамската война: САЩ изпращат първи военни групи от 3500 морски пехотинци в Южен Виетнам.
1966 г. – В Дъблин бойците на ИРА взривяват колона, издигната в чест на адмирал Хорацио Нелсън.
1971 г. – Бокс: Джо Фрейзър печели двубоя срещу Мохамед Али в три забележителни рунда.
1974 г. – Отворено е летището Шарл дьо Гол в Париж, Франция.
1983 г. – Студената война: В речта си пред Националната асоциация на евангелистите в Орландо, САЩ, американският президент Роналд Рейгън нарича СССР „империя на злото“.
1988 г. – Учреден е Общественият комитет за екологична защита на Русе – първата дисидентска организация в България.

# 638
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник, момичета! Да сме здрави, а всичко друго ще си дойде на място.
Честит рожден ден, Ениса! Бъди здрава! Бъди щастлива!
Честит празник и в семейството на Касс! Да ти е здрав рожденика!
Аз се върнах от празнуването у Тони. Не можахме да се наговорим. Ама то с всички е така.

# 639
  • Вила Великула
Яжке, пускам днешната маса. Снимки и видео ще кача като минат и в неделя снимките на краткия филм.

# 640
  • София
Добро утро, мили дами!
ДНЕС 9-ти МАРТ  Е МЕСОПУСТНА ЗАДУШНИЦА !
Да пием кафето и след това да почетем нашите починали близки.
Всичко добро ви желая.

# 641
Добро утро, дами!
Със закъснение -
Честит рожден ден на вчерашните рожденици!

И днес ден за отбелязване - бог да прости починалите ни близки!
 Пия кафе, правя планове за деня.
Вчера беше един прекрасен ден, пожелавам и днешния, а и всеки следващ, да е такъв.
Ще бъде

# 642
Извинявайте,мили приятелки,че пропуснах да ви поздравя за Осми март!   Наистина бях много заета.

Затова пък сега ви пожелавам  от все сърце да сте здрави,да сте обичани и усмихнати!
Честити рождени дни  на нашата  приятелка и на сина на другата  приятелка!
Касс, Енисса, от мен имате прегръдка,  вместо цвете!

н

Пипи, готова си за  някой изискан ресторант!  

Светла памет на всичките ни любими  хора,които вече  не са сред нас.!
Тъжно ми е! Липсват  ми,особено  много  съпругът  ми.

Бъдете здрави!  До скоро!

# 643
  • София
Привет, дружки!
Да споменем и почетем нашите близки и скъпи хора. В тяхна памет направих една баница. До сега никога не съм ходила с храна на гробищата. Правя по нещо и го наричам за тях.
Сутринта поспах повече. После ходихме с малката внучка до кабинета и направихме едно кариесче. Има още две.
Децата и щерката отидоха на разходка и пазар из моловете, за пролетни дрехи и обувки.
КАГ, все забравям да ти благодаря за корекцията на изписването на думата рУло. Ще направя корекция в моята тетрадка с рецептите. Simple Smile
Хайде сега ходом марш към диванАта.

# 644
Привет на всички! И аз така, снощи купон, днес по гробищата. Станах рано и приготвих всичко. Винаги нося нещо за раздаване на църквата, там го оставям и поръчвам служба за всички. После само вода, вино, цветя и жито нося на гробища, палим по свещичка и раздавам на съседите като се приберем. Така ме е учила баба, така правят в Пловдив. В Перник ме втрещиха с ритуалите за носене на храна, ама който както прецени. Важното е да ти е спокойно на душата. Светла им памет на всички, за които сме си спомнили днес!

Общи условия

Активация на акаунт