Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 745
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
И аз залагам на Керан, ред е мъж да напусне, а и Чимидова току що се върна, ще я държат още малко да ги насмита и да им пречи в кухнята..

# 1 261
Написах го с ирония, защото след като снощи изгониха Полина, а оставиха къде-къде по-слаби готвачи,
няма да се учудя да продължат със силните..

# 1 262
И аз залагам, че ще изгонят мъж. То вече не останаха нови попълнения за подсилване на червените 😂 и малко ще ги оставят на мира

# 1 263
  • София
Залагам на Керан, но няма да се учудя ако не изгонят никой днес.

# 1 264
  • Буркина Фасо
За Чимидова ли говориш?
за тая

# 1 265
Скрит текст:
Тая е чучелото на шеф Ангелов. Интересно каква е цената, заради която това недоразумение остава толкова време в предаването. Дано посредствеността която носи в себе си не е заразна. Вместо да се лекува в специализирано медицинско заведение, тя раздава на останалите участници квалификации, които описват собственото ѝ здравословно състояние.

# 1 266
И аз залагам на Керан, снощи след края на епизода не гледах рекламата за днешния. Но все пак мисля, че Керан ще е.

# 1 267
Новите не съм сигурен, че ще се впишат веднага в кухнята, така че да запушат пробойните оставащи след Чимидова, Мониту и Стефи. Сините са добре работеща машина и един Керан не им е проблем - засега.
Затова очаквам проблемите да са в червената кухня. А има ли проблеми, ще има изгонена и се надявам да е Златната рибка. Simple Smile
А и Поли я няма да закърпи положението при нужда. Дано да позная.

# 1 268
И аз не съм убедена, че ще се впишат. Предварително и двата отбора бяха негативно настроени към новите.

# 1 269
От тези знам само Антоанет Пепе Laughing

# 1 270
Пепе и Богданска само разпознах. Коя е дамата в розово някой да знае?

# 1 271
На една от масите седяха 3.Абсолютно еднакви.

# 1 272
  • София
Не ги познавам тез "звезди"..
Днес голяма скука, гледам с едно око..за фон е повече..

# 1 273
Богданска не е в предаването.

Симона пак драматизира излишно...

# 1 274
Сините баби днес по сценарий ли играха? Чимидова я изкараха героиня.
Чоткин постъпи глупаво, а е мъж на 31 г. Подобни подли номерца не се правят така.
Май мъж ще си отиде. Но кой ли? Няма да е Керан. Чоткин или Станислав ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт