Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 741
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 275
Естествено, че са по сценарий слаби. Няма как да гони само от червените, разсипа ги, време е за сините да гърмят.
Стефани е много неприятна персона. Никол добре каза, че се е хванала за новите, докато не са я разбрали каква е.

# 1 276
Тия златните са много противни лигльовци. Даже и Тома, уж сериозен мъж, ми е мазен.
Не очаквах кобилката да излети.

# 1 277
Жалко за Кобилкина, тя ми беше симпатична заедно с Кито и Коцето Калки. Останалите са ми много неприятни.
Забелязахте ли, че Гатьо нищо не каза за епизода освен псувни. Обикновено шеф Ангелов откача дори само при една псувня, а този път не каза нищо за цяла резервация само псувни.

# 1 278
  • София
Никой не ми е приятен от златните и исках всичките да ги маха и да закрива "отбора"..
Кито там ли е, не го забелязвам, а и не ми е никак интересен..
Тома само физиономии прави,
Коцето ми е някак нечистоплътен..
Гатьо-алфата на стадото, дай му да се ежи и да псува..
Изи-?? нямам представа кое е това лигаво девойче..
психоложката- нищо впечатляващо
Бонка-най-неприятната от компанията...

..а принципно не съм хейтър..

# 1 279
Не искам Галин да си ходи.

# 1 280
  • София
Много харесвам Галин. Дано не го изгонят днес.

# 1 281
И аз много симпатизирам на Галин, дано не го изгонят днес.

# 1 282
Никол да казва на някой друг, че се държи нагло lol . То всеки втори нейн коментар е да се извиси или да принизи някой друг.

# 1 283
Никол и ние едно предаване ли гледаме?! Останала съм със съвсем друго мнение за Галин и отношението му към останалите. Не виждам нищо от това, което Никол каза.

Смятам, че Керан се защити добре този път и не допусна да бъде номиниран, след като е издал всичко.

# 1 284
Ох, този Чоткин ми е много странен.И Несимпатичен. А Никол изобщо няма връзка с кораба майка.

# 1 285
Чоткин ми падна в очите, по-добре да си ходи.

# 1 286
  • София
Не даваме Галин! Ако пък вземе да го изгони, значи си има ангажименти в Германия и не може повече да остане..така се успокоявам. Чоткин може..да си ходи при булката, че отдавна го чака..

# 1 287
Чоткин има много налудничав поглед. Дано остане Галин, ноооо ...

# 1 288
С тези свирени мачове предаването почна да копае дъното.

# 1 289
Чоткин да си заминава при Камито, нал си я е харесал, ще си паснат двамцата.Галин не си го давам.

Общи условия

Активация на акаунт