Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 660
  • 1 393
  •   2
Отговори
# 1 290
Олекна ми, че Галин остана. Simple Smile

# 1 291
Отчайващи са Стефани и Чоткин, тези хора са просто скандални. Вече Никол ми се вижда уравновесена и нормална. В идния епизод ще има голям панаир между Михаела и Стефани, а при мъжете всички срещу Чоткин.

# 1 292
Този сезон са наблегнали на психопатите. Вместо ХК ни натресоха посредствен ББ в кухня. Rage

# 1 293
  • Другата България
Продължавам да стоя зад мнението си, че Керан ще си иде преди Галин. За съжаление вече смятам, че и Галин няма да стигне до черна куртка. Въпреки, че се замеси в някакви разправии, а Тупарев харесва това, но то пък като гледам не остана човек, който да не е замесен в някакъв скандал с някого. Вече загубих дирята на това кой с кого или срещу кого вика, крещи, кой кого /не/харесва или мрази.
При жените си мисля, че Стефани може да си тръгне преди Чимидова. Прекалено конфликтна стана. Но пък това продава, знам ли....
При всички случай това са следващите 4ма изгонени. Освен ако Нинов нещо не се издъни.

А, и всеки момент Чоткин погледа ще стане червен, въпрос на време е.

# 1 294
  • София
Почти всички истерясаха здраво снощи. Grinning

Ама и Шеф колко избирателно го раздава.... Като останаха последни Чоткин и Галин си казах, няма начин да изгони един от тях толкова рано. Дали пък няма да се върне към похватите от миналите сезони и да изгони някой, който някой друг неочаквано. И да, каква изненада. Няма изгонен! И добре де, аз ги харесвам и двамата, особено Галин. С тях ще е по-интересно просто. Имат още какво да дадат на шоуто, а Галин и е сред най-добрите готвачи този сезон. Ако Керан беше единия от номинираните едва ли щеше да го помилва...

Стефани едвам я издържам. Със сигурност има някакви психически травми тази жена. Опасна е даже. Да не ти е в кухнята с тези ножове и тигани...

Изненадах се, че Кобилкина напусна толкова рано. Много странно, много.

Не ми хареса мъжката агресия в края на епизода. Галин ей така без причина нападна Митко, той отвърна и двамата агресираха. Славейки си е нарочил Керан от първия ден, но за конкретната ситуация не беше прав и момчето не заслужаваше тези нападки.
Чоткин явно е голям дразнител и ги изкарва всички извън кожата, ама Сарамандов не трябваше да го заплашва с физическа саморазправа ако са били навън, а не в предаването...
Утре ще стане още по-гадно...

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 13:19 от Diavolo

# 1 295
Кобилкина май излезе по нейно желание или за толкова време се е договорила. Едно такова го смотаха набързо, не се била вписала и тя набързо се изниза.

# 1 296
Според мен Кобилкина е приключила договора си Тя си живее основно в Лондон и там се опитва да завладее с безумните си теории последователки Тук влезе да си направи малко реклама ( и тук прави курсове )
PS Аз се изненадвам колко хахави женици има , които плащат за менторството и  (повечето с финансови възможности , добър соц . статус ) Последните години   ги организира и провеждат лекциите  в чужбина , които ги съчетава с екскурзии -Сейшели , Малдиви, Япония …

# 1 297
  • София
Боже, защо някои си изсипваха палачинките на масата? Ненормално и гнусно е, дори да ги хвърлят след това.
Всички са луди, не знам защо не си пият хапчетата. Чоткин е Чимидовата на сините - и той все не е виновен за нищо и не е съгласен да е номиниран. Опитал спанака на Сарамандов и го одобрил, но после Виктор като не го хареса, "Сарамандов ме саботира". Rolling Eyes
Симона и тя не остава по-назад - Стефани я извика при себе си, за да я успокои, а Симончето я нахрани както тя си знае. Откачена работа!
Чоткин, Стефани и Никол са непоносими вече, всеки по различна причина - Чоткин с подлото си поведение, Стефани с истерията, а Никол с чувството си за превъзходство и високомерното си отношение към останалите.

Много неприятни са ми и златните, а и напълно излишни. Докато мигне човек, пак дошло времето Бонка да грачи и каканиже нещо. Гатьо вари го, печи го, все иска той да командва - и на плажа, и в кухнята. Всички много се лигавят и никой не знае какво прави в тази кухня. От мен имат "Не" до един!

# 1 298
Не са хахави жениците, и те имат бизнеси, Кобилкина като заможна жена също се възползва от услугите им, та всичко е синджир марка.
И, да, Кобилника си излезе по програма..

Мен Чоткин не ме дразни.

# 1 299
Чоткин ме плаши с погледа си на озверяло куче психопат - все едно е готов да убие всички.

# 1 300
Сега гледайте тия поканените "звездни гости" ще украсят сезона догодина. Псевдо инфлуенсърки с купените последователи с огромните самочувствия, особена една конкретна. Знам й кирливите ризи , а тръгнала да се прави на скромна

# 1 301
Сезонът е пълна манджа с грозде. Изобщо не мога да разбера, че е кулинарно предаване, само панаири, крясъци, правят някакви буламачи и шефа се гаври с тях. Нищо интересно не виждам в този сезон, сама се чудя на себе си, защо изобщо го гледам.

# 1 302
Явно телевизията и по конкретно Ангелов разбра, че покрай тия взимащи пари от клипчета и реклама и той печели процент и реши предаването си да го изпълни с такива, вместо с хора, които са учили за това или имат таланта и желанието си да се развиват в тази посока.

# 1 303
  • Другата България
Ангелов е актьор точно колкото останалите. Той също следва сценарий, просто хонорарът му е по-висок от техните.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 12:08 от Merri_An

# 1 304
Сега гледайте тия поканените "звездни гости" ще украсят сезона догодина. Псевдо инфлуенсърки с купените последователи с огромните самочувствия, особена една конкретна. Знам й кирливите ризи , а тръгнала да се прави на скромна

Мда и аз си помислих същото. Уцелих точно физиономията на Диона - от какъв зор присъства? Да си чисти имиджа ли? То не бяха маниери и физиономии. Да бе, ама късно е либе за китка.
Жалко за Поли, беше ми фаворит. Сега май само Сарамандов ми изглежда като достоен победител, останалото го гледам ей така .. "за цирка". Hands Thumbsdown

Общи условия

Активация на акаунт