Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 84 016
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 645
Ама тази година нито Хелсът става,нито Ергенът.. Да се чуди човек какво да гледа. Трагедия навсякъде.

# 646
А какво ще кажете за тази простотия, когато шефът се притисна изотзад зад кифлата и почна да я клати бъркайки тигана? Ако в САЩ някой мъж със статут на висшестоящ и овластен си притисне така предницата в задницата на жена веднага ще бъде уволнен, а може би и осъден.

# 647
  • София
Бабата на Керан готви по-добре от всички взети заедно...

А какво ще кажете за тази простотия, когато шефът се притисна изотзад зад кифлата и почна да я клати бъркайки тигана? Ако в САЩ някой мъж със статут на висшестоящ и овластен си притисне така предницата в задницата на жена веднага ще бъде уволнен, а може би и осъден.
Само Владимира липсваше в сандвича...мхм..

# 648
Поведението на шеф Ангелов със Симона е просто отвратително. Не знам на какво отгоре са му претенциите...

Чоткин изби рибата със заявките по адрес на Камелия.

# 649
Чимидова си го изпроси, вече поведението и вече минава граници. Мисля, че шеф няма да я изтърпи.

# 650
Явно не са имали много желаещи от които да избират.

# 651
  • Другата България
Аз сега започвам с гледането и ми идва да хвърля с нещо по Чимидова и аз.
Много нагло и арогантно същество, самочувствие до небето и наглост до безобразие.

# 652
Ааааа не така към наборната Joy
Крайно неприятна е вярно.

# 653
  • Буркина Фасо
не всичко западно е хубаво и правилно Smiley

# 654
  • София
Чоткин, особено когато се усмихне, много ми прилича на щерката от сериала "По средата"😎
Специфично чаровен е, но да преосмисли изборът си на булка ..
Скрит текст:

# 655
Явно не са имали много желаещи от които да избират.

Логично е да няма много желаещи. Замислете се, кой добър готвач, който готви в топ ресторант ще си зареже хубавата работа, за да дойде тук и Ангелов да го обижда, унижава и замеря с храна?!

# 656
Поведението на шеф Ангелов със Симона е просто отвратително. Не знам на какво отгоре са му претенциите...

Чоткин изби рибата със заявките по адрес на Камелия.
По-отвратително щеше да е с някой от сините. Мониту беше много щастлива след клатенето. Simple Smile

# 657
Чоткин, особено когато се усмихне, много ми прилича на щерката от сериала "По средата"😎
Специфично чаровен е, но да преосмисли изборът си на булка ..
Скрит текст:

Ха ха ха наистина
Любим сериал иначе

# 658
  • София
Ха, мисис баба от кухнята към Върбешница 😮

# 659
Оф най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт