Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 953
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Брей тези златни, направо непобедими. Гатьо е въвел казармени методи и всички действат като машини. 😀😉

Нещо не съм много впечатлен от новите попълнения. Някакви излишни драми пак, аман от ревльовци в тези риалити предавания. Лидия и Станислав ми се понравиха. Но давам шанс на всички разбира се. Дано да вдигнат нивото и в двата отбора, но честно казано кой знае каква разлика не виждам.

Никол и Камелия застрашени. Да видим сега и от мъжете кои ще са двамата застрашени.
Но очаквам по-скоро Светла да изгърми...

Славейко се поизложи с това тоХу. Няколко пъти го повтори. Как е възможно за готвач не знам. 😐

Стана ми неудобно от начина по който шефа изгони Чимидова като куче. Може да е всякаква ама такова отношение чак бива ли... Пф. Тя видимо го приема тежко.

Мастър класа днес поне се очертава да е интересен.

# 781
  • София
Отново много дълъг епизод, трудно се гледат 3 часа.
Новите попълнения дадоха сериозна заявка, особено Сарамандов и Стефи. Последната принцеса ми се стори малко кукувица като Симона, дано не е!
Славейко ме разсмя, голям специалист: "ТоХу". Joy Бива ли професионалист да не е чувал за тофу? Но може би не трябва да съм особено изненадана, щом готвач не е правил стек и котлет, а такъв, завършил "Кордон бльо", не знае как се чистят скариди.
Играта за спалнята беше измъчено-трагична, добре че беше ред на жените да са на "хубавото". Озадачи ме изказването на Виктор, че саликорнията била пресолена. Тя по принцип си е ужасно солена /затова и малко хора я харесват/, не вярвам някой да е решил да я соли допълнително. Освен ако му е непознат продукт де.
На играта с вибрациите беше опасно да им дават стъклени чаши, можеше някой да си разбие зъбите.

Резервацията и тя беше по познатия сценарий - победа за Златните. Иван не го знам за какво се беше довлякъл, като не яде "такива глупости", сигурно заради безплатната храна.
Чимидова не е за там с тази чувствителност и това високо его. Не знам наясно ли е къде е кандидатствала, не е ли гледала предишните сезони?

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 02:47 от Reinа

# 782
Тази година Hell’s Kitchen ще е под мотото "Сълзи и сополи".
С новите играчи предаването живна, но неадекватните все още преобладават.
Стефи има излъчването и фигурата на Владимира, но с нормален цвят на косата.
Лидия предполагам ще е антипод на Чимидова.
Иван и Станислав се надявам да събудят заспалите мъже от синия отбор.
Чимидова има нереалистична представа за възможностите си в кухнята. Предполагам вина имат всички, които с години са и помпили самочувствието, че е корифей в готвенето. Не знам какво изпитва към шеф Ангелов, но снощи удари дъното.
Златните засега се справят по-добре, но като спре "подпирането" всичко ще си дойде на мястото.

# 783
  • София
Аз ако бях на мястото на Чимидова след като си порева от обида си взимам чантичката и си тръгвам.
И главата горе.

# 784
Не знам какво изпитва към шеф Ангелов, но снощи удари дъното.
Абсолютно същото си помислих и аз. Реакцията ѝ е точно като на жена, която си пада по мъж, а той я отблъсква. Думите ѝ бяха: “Това да ти каже шеф, че не иска да те вижда никога повече не знам коя ЖЕНА ще го понесе …” Подскочих като го чух. Явно нещо смесва нещата и всичко приема лично. За това са ѝ толкова неадекватни реакциите и поведението. Неприятна ми е. Не виждам отборна игра, а поза е стремеж да сме в центъра. Въобразила се е на голяма собственичка.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 13:11 от Di Soleil

# 785
Славейко се поизложи с това тоХу. Няколко пъти го повтори. Как е възможно за готвач не знам. 😐
Да, и аз щях да падна като чух. Дори и да не е готвач човек, не е ли чувал, не го ли вижда в магазина?  Тофу е едно от нещата, които постоянно купувам от супермаркета. Е, това в Лидл не е като японското тофу, но все пак...
Дори и тоалетната на котарака ми е соева и на опаковката пише с големи букви TOFU Grinning

Онази с нарисуваните вежди вика КОЛИАНДЪР, този пък ТОХУ ... OMG

# 786
- Шеф: Симона, какво означава качо Пепе?
- Симона: Имаше едни подобни диджеи с такива имена, но се чудя къде е логиката.

JoyJoyJoy

# 787
Симона силно се надявам скоро да отпадне. Изобщо не ми е забавна, съжалявам я. Жалко, че държат подобни образи за сеира.

# 788
На мен ми е свежа и забавна. Ясно, че не е кулинарен гуру и има два грама мозък, но внася позитивно настроение. На фона на псувните на Царина, надутата Камелия, крясъците на Никол и подобни.

# 789
  • Sofia

Кой е бившият на Стефи, нали беше гадже с най-добрият сладкар, той ли й е посягал или друг?
Отдавна са разделени с него,сега той е зет на Токев.
Тя има момичета близнаци.

# 790
Аз не съм я гледала тази Стефи на друго място, но каква беше тази реакция снощи?! Дошла била за малко популярност и да купи апартамент. Дори и така да е , има неща ,които не се казват в ефир, ако се целиш към стоте хиляди. Червените са ми все още под чертата. Звездните и те, голямо бутане напред. Моля се Бонка да си ходи скоро.

# 791
Току що гледах мисис баба при Гала. Много добре се представи, много позитивна.
Каза доста неща. Зелената рокля от влизането изобщо не е била нейна идея. При Гала беше с рокля  в червено и черно, къса и прибрана. Това е била роклята с която е искала да бъде при влизането. Накарали са я са облече зелената.
За тигана в които беше сложила салатата същото-дали и са го и са и казали да сложи в него
Сега не знам дали не сбърка споделяйки това в ефир, заради договорите.
Обидно и е заради отношението на Ангелов и начина по който я изгони

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 11:15 от djoleva

# 792
  • София
Има някаква гавра с по възрастните участници.
Мисис баба, Чимидова и сега наред е Светла.
Друг е въпроса те какво търсят там, където очевидно не им е мястото.

# 793
Да, и аз щях да падна като чух. Дори и да не е готвач човек, не е ли чувал, не го ли вижда в магазина?  Тофу е едно от нещата, които постоянно купувам от супермаркета. Е, това в Лидл не е като японското тофу, но все пак...
Дори и тоалетната на котарака ми е соева и на опаковката пише с големи букви TOFU Grinning

Онази с нарисуваните вежди вика КОЛИАНДЪР, този пък ТОХУ ... OMG
При наличието на хубаво българско краве или овче сирене в магазините е грехота да се посяга към Тофу.
За толкова години не съм се изкушавал да го опитам. Витабел съм опитвал, не бях впечатлен.
Не е задължително Славейко да е работил с всякакви продукти. За някои може само да е чувал. Случва се да сгреши човек. Глупостите изтръскани от Мониту не могат да се сравняват с грешките на останалите. За нея и Керан още навремето са го казали - Акъл на високо не вирее.
Неприятно впечатление остави Димитър с чинията си. Георги отново се изложи. Чоткин и той нищо не показа. За върлината нямам думи.

# 794
Не знам Георги дали е изкарал до сега една нормална чиния на индивидуалните състезания. А уж бил технолог, ръководи 30 кухни…
Нещо не се връзва - или визитката му е ала бала или е по сценарии

Общи условия

Активация на акаунт