Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 954
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 765
Чимидова с всеки изминал ден ми е все по противна...много надута..😐

# 766
Двамата мъже - момчета, които влязоха не са много по - големи по възраст от Керан, доколкото запомних 24 и 26г
Керанчо на 22 се има за малък с оправдана липса на опит, кой как е намерил, така ще си я кара щом от дете знае, че не му се налага да работи

Чимидова не била готвила до сега свински котлет🙂

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 22:31 от Щефи

# 767
Тя каза преди да започнат да готвят стек, след това се оказа котлет. Но и двете са стандартна храна, която всяка домакиня вкъщи готви. Да не говорим за човек, който уж е в ресторантьорския бизнес.
Но ето, че Чимидова ни изненада и се е справила. Сега още повече ще й се вдигне самочувствието.

# 768
Познах, че ще спечелят жените. Естествено, че няма да ги оставят две седмица в мазето

# 769
  • София
Инвентарът от шоуто на Рачков са го примъкнали там, въртят инвентар и участници от предаване в предаване.

Бонка е ужасно дразнеща в стремежа си да изпъкне на всяка цена.

# 770
  • Бургас
Още веднъж се опитах да гледам,ноооо...ТЦ !
Дразнят ме всички! Начело с Мони! Последвана от Чимидова,Чоткин и прочие....
Лигли и неможещи участници!
Една сопа и ще де научат!😡

# 771
Бони наистина е отвратителна... Роксана поне миналата година бе доста по-тиха и не се навираше, освен ако Ангелов не я привикваше.

# 772

Никол е според мен малко мъжкарана

Малко ли? Relieved Нелицеприятна лесб**ка.

# 773
Роксана сякаш винаги е била по възпитана, и по интервюта като съм я слушала винаги приятна за гледане. ☺️

# 774
  • Бургас
В сравнение с Бони,май да!

# 775
Най ми е чудно какво гурме се случва с русенско варено?

# 776
Шефа как ги нареди всичките. 😂😂😂

# 777
  • София
Тоя плосък сценарий ми писна, едно и също всеки сезон...златните са топ, готвачите са гола вода...На златните кой им направи сосове, месо и десерт не е много ясно..уж те.
Кой е бившият на Стефи, нали беше гадже с най-добрият сладкар, той ли й е посягал или друг?

# 778
  • София
Не вярвам, че готвачите  са по-лоши и зле от златите.Много измислено всичко.

# 779
Тя каза преди да започнат да готвят стек, след това се оказа котлет. Но и двете са стандартна храна, която всяка домакиня вкъщи готви. Да не говорим за човек, който уж е в ресторантьорския бизнес.
Но ето, че Чимидова ни изненада и се е справила. Сега още повече ще й се вдигне самочувствието.
Лошото е че уж готвачи, а не правят разлика между стейк и котлет. Те и не приготвят много стейк, защото е скъп.

Аз се присетих за Стефи. В МШ тя не беше сладкар, но след това се залюби с едно от топ имената в сладкарството. Предполагам, че той е и бащата на децата и.

Общи условия

Активация на акаунт