Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 861
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 855
  • Другата България
Аз мисля, че и това предстои. Да смесят отборите.

# 856
Ееее, Чоткин сам си каза, че харесва Камелия🥰😂😂😂

# 857
  • София
Интересен мастърклас. Защо, по дяволите, аз зная какво е самоса, а професионалистът Георги - не? Имам чувството, че тези хора нямат никакви интереси извън това, с което се занимават непосредствено. Странно е да имаш толкова ограничени познания в областта, в която работиш и имаш амбициите да се развиваш и да бъдеш голямата работа.
Тъкмо ми стана жал за Чоткин като обясняваше колко го е срам заради допуснатите грешки и той взе, че представи патладжана на Никола за свой. Не обичам хора, които играят нечестно. Че и с цялото си нахалство нарече Димитър "подъл крадец". Rolling Eyes Но се справи добре на резервацията.
Димитър е добряк, но действително е доста бавен и с волско спокойствие.
Симона тази вечер ми хареса, държеше се съвсем нормално.

# 858
Вчера заспах точно преди да последните минути и не разбрах, кого гонят, но виждам, че ми спестихте превърнали и сте писали, че това е Иван. Очакваше се, но отново прозира, колко е нагласено всичко.
Имаше хора, които конкретно вчера се справиха по-зле от Иван, но са вътре заради сценария.

Чоткин съвсем лудна вчера, напомня ми на някой от миналите сезони, но не мога да се сетя на кого. Очаквам жените да се издънят днес и Чоткин да отиде при тях, а при мъжете да пратят някоя от жените, която не се разбира с отбора, може би Чимидова.

# 859
Интересен мастърклас. Защо, по дяволите, аз зная какво е самоса, а професионалистът Георги - не? Имам чувството, че тези хора нямат никакви интереси извън това, с което се занимават непосредствено. Странно е да имаш толкова ограничени познания в областта, в която работиш и имаш амбициите да се развиваш и да бъдеш голямата работа.

Аз пък мисля, че един готвач не е нужно да е пенкилер за да бъде успешен. Нека е майстор само в една област и да готви в съответен ресторант - индийска кухня, китайска кухня, френска кухня, българска кухня, мексиканска кухня... Пак ще бъде успешен и ще има клиенти, които ще знаят, че идват да поръчат конкретни неща, а не в мексикански ресторант да си поръчам Бьоф Строганов.

# 860
  • София
Напълно очаквано отпадна Иван. Не, че и други при мъжете не се дънят, но като спрат да са "интересни" и те ще си заминат мисля.
Новите за момента са ми ок, само се изненадах от това, че Лидия ми стана една идея една по-симпатична от Стефани, а честно казано очаквах обратното да е съдейки по представянето във визитките. Но, определено ми хареса, че Стефани директно му каза на Чоткин какво мисли за взимането на чужд продукт.

Изненада ме, че не викнаха лекар за Галин, този проблем с окото му, според мен се влоши сравнено с началото и края на епизода. Имам спомен, че в други сезони, при здравословен проблем веднага викаха доктор или ги пращаха на преглед, но е напълно възможно и да се е случило, просто да не е излъчено. Или пък той да не е пожелал, кото би било глупаво, но всеки си знае.
Довечера ще е интересен епизод, любопитно ми е кой как ще се справи. Чудя се обаче, дали и днес ще има изгонен?

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 10:07 от gg__

# 861
На същото мнение съм, че един готвач не е нужно да знае всичко. Преди доста време ми беше попаднала статия, интервю ли съм гледала, не помня, където много успешен млад българин има ресторант в Лос Анджелис с богати и известни клиенти, питаха го как успява да задоволи всеки каприз, той сподели, че за отличен готвач е достатъчно да се знаят перфектно 50 ястия.

Повече ми е странно как влизат без да са тренирали базови умения - приготвяне на яйца, ориз..

# 862
Чоткин е голям подлец!
  Чимидова да не си мисли, че Шеф е влюбен в нея?! Много не ми харесва тази женичка.
   Новото момче, Станислав/със сините очи/ , защо трябваше да се разплаче в ефир?! Чувствителен , ама малко по- мъжкарски да се държи. Симпатичен ми е, и Шеф е прав, че ако не се стегне,онези ще го смачкат.

# 863
Да, и на мен ми стана жал за това новото момче, дето се разплака. Явно е по-чувствителен тип. Но това е положението, не е отишъл там на курорт и го е знаел предварително. Малко като готварска казарма е. Ще свикне и да го будят в 5, готов за физзарядка. Ако не му харесва, може да напусне по всяко време.
Чоткин има нужда от жена до себе си.
Горката жена. Коя луда ще се хване с този откачалник? Мега напрягащ тип.

# 864
Момчето, което се разплака е Иван, а не Станислав. На мен също ми стана жал за него, от два дни е в предаването, но вече ми е от фаворитите.

# 865
Да, и на мен ми стана жал за това новото момче, дето се разплака. Явно е по-чувствителен тип. Но това е положението, не е отишъл там на курорт и го е знаел предварително. Малко като готварска казарма е. Ще свикне и да го будят в 5, готов за физзарядка. Ако не му харесва, може да напусне по всяко време.
Чоткин има нужда от жена до себе си.
Горката жена. Коя луда ще се хване с този откачалник? Мега напрягащ тип.
Ако е достатъчно финансово красив - мераклийки ще се намерят. Simple Smile
Но Чоткин е амбициозен, така че и без финансова красота може да се уреди с жена на първо време.
Да не забравяме, че това е развлекателно предаване и видяното не винаги показва реалното положение.
Прекалено много външна намеса има и монтаж на кадрите.
Много е тъпо да вкарат толкова чувствителни участници. Поне да не наблягаха на сълзите и сополите, че става досадно.
Вместо предаване за готвене, стана Искрено и лично.

# 866
  • Другата България
Момчето, което се разплака е Иван, а не Станислав. На мен също ми стана жал за него, от два дни е в предаването, но вече ми е от фаворитите.
Сарамандов се разплака. И той ли е Иван?
Аз съм му фен, от мъжете след Галин симпатизирам на него вече.

И новите участници са добавени в първи пост на темата.

# 867
Никак не обичам така като вкарват нови, по-късно. И за новите, и за нас зрителите е гадно, че и за тези, които са вече там и са се обособили.
Но явно така имаме шоО.

На Галин окото е като "бушонирано", ако е алергия няма ли да са подути и двете му очи..

# 868
При един вид конюктивит се посинява така око.
   Разплаканото момче не е стария Иван, от новите е .

# 869
Е да, представи си да е конюнктивит и да "пламнат" всички...

Общи условия

Активация на акаунт