Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 84 015
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 615
Ама какво е това псуване от Царина?! Толкова е грозно.
Чимидова не харесвам, прекалено самочувствие на готвач, каквато явно не е. Да имаш ресторант и да си добър готвач са коренно различни неща. Светла и тя така, имала 2 ресторанта. Въййййй!

# 616
Не знам какво се възхищавате на злобната Никол и на селянката Царина, на която половината неща, които казва не ги разбирам. С какво изпъкнаха, че да вадят това завидно самочувствие...
Защо Царина да е селянка? Много си е нормално момичето. Но със селяндурки няма друг начин за комуникация. А този сезон може да се казва "Hell’s Kitchen на село". "Злобната" Никол как да реагира на неадекватните кокошки?
От 9 жени в отбора 6 не знаят на кой свят се намират. Само Полина, Царина и Никол знаят защо са в това предаване. Останалите имат готово извинение за това, че до момента са кръгли нули в кухнята.
А колкото до "На прангара" - има интернет, проверето го какво означава. Същото е  и за останалите думички, които не знаете. Simple Smile

# 617
  • Бургас
Този сезон,поне бисери ръсят!
Бисер,след бисер!
😂😂😂

# 618
Много бързо ми затъпя предаването този сезон, въпреки че бях от хората, които не бяха чак толкова отрицателно настроение след първия епизод, но моля продължавайте да водите списък на всичките бисери. Трите поредни поста с бисерите от последния епизод ме накараха искрено да се изхиля 😁 трагична работа.

# 619
И нещо подобно каза: не мога да издържам тези атмосферни условия. За липсата на условия в стаята.

# 620
Мониии , кой каза това? Нещо съм пропуснала бисерите

# 621
Мониии , кой каза това? Нещо съм пропуснала бисерите
Е как кой? Мониту, то друга няма с такава дарба.

# 622
  • София
Симона ще задмине Гатьо по култови реплики. Smiley  Който е гледал Игри на волята знае какви бисери ръсеше Гатьо.

# 623
  • Бургас
Трябва да ги водим на отчет бисерите им!😂

# 624
Тези Чимидова и Камелия много лошо впечатление ми направиха в последните епизоди. Много злобни нападки отправят.

# 625
Точно Светла влезе с голяма индикация във визитката че с каквото и да се е захванала всичко и се получавало. От началото я наблюдавам, че е като муха без глава в кухнята, не знае кое къде е, лесно се шашка, не учи много особено.
Малко ме е яд, че Царина си заложи крутката за да спаси останалите дето хич не заслужават. Много ми прилича на Чилева.

# 626
Идвам с два фаворита от женския отбор - Поли и Царина.  От мъжкия все още нямам. Харесвам Чоткин ама много плямпа. Надявам се от новите дето следва да влязат да има готини образи. Сега гледам епизода от снощи на повторение. Симона често е сравнявана с Цвети от миналогодишния сезон. За мен е неоснователно. Цвети можеше да говори глупости, но наистина готвеше и имаше желание да се учи.
Междудругото ми е съгражданка и в момента работи в най-престижния ресторант в града. Simple Smile

# 627
Правя евала на мъжете, че не издъниха Симона.  Защо Царина не избра тях?
   За мен има доста плява в участниците, нямаше как снощи да изгони Царина , а да остави Симона.
   Чимидова , Светла и Камелия за мен са най-неприятните жени , засега.

# 628
  • София-Младост
Правя евала на мъжете, че не издъниха Симона.  Защо Царина не избра тях?

Няма как да избере сините...щеше да е най-голямото предателство.

# 629
Само Влади е много сладка как винаги се вълнува и страда за всяка от отбора, която е застрашена от изгонване.

Не мисля, че е от загриженост. Просто интернет инфлуенсърски мурафети - свиканли са на всичко да реагират с уау, амейзинг, гримаси, ококорени очи и т.н. При много от младите го наблюдавам това маниернечене - загледайте се и в Изи, същата е.

Общи условия

Активация на акаунт