Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 990
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 660
Мисис баба с тези токчета ли готви?!

Смятам, че заслужаваше да я изгони, но не и по този начин. Можеше да изчака и да я изгони само пред колегите й по по-цивилизован начин.

# 661
Ха, мисис баба от кухнята към Върбешница 😮

Отърва се. Може без майтап и да и  е писнало и да е поискала да я разкарат.

# 662
  • Другата България
Оффф, нямам думи за Никол! И това не се трае, самозабравила се жена, която се вижда победител.
Да, ама не. Никакъв шанс.

# 663
  • София
Той и шефа вече се виде в чудо с тези образи.
Толкова слаби подготвени готвачи не бях виждал в това шоу.

# 664
  • Другата България
Много мило ми стана от бабата на Керан.
Много мила жена, притеснена, естествена.
Само заради нея му давам шанс да поостане още малко.

# 665
Чоткин май само на Мисис Баба не е налетял. Държи се като загорял и отчаян от самото влизане. На Владимира се слага, преди да я разбере каква е, на Полина на панталоните налиташе, сега Камелия. Дано намери своето 🙂

# 666
  • София
Тотално се срива и без това оцапаният и сринат образ на брокер, в лицето на Мончиту... Направо е тотал щета. Аз не вярвам тя да е брокер в реалният живот, по-скоро са й измислили някаква професия, колкото да не е без хич. Горките брокери, лошата им слава, става все по-лоша..

# 667
И аз не вярвам да е брокер.

# 668
  • София
Не мога да повярвам, че Мони бонбони е брокер. Тази жена няма никакъв подход или речник. Незлоблива е поне.

# 669
Момичета, явно имате сбъркана представа за брокерите. В момента повече от 50% са точно толкова нелепи каквато е Симона, същота важи с пълна сила и за мъжете брокери. Съвсем вярвам, че е брокер и се има за успешна жена в професията си.

# 670
  • София
Никол с подли номерца в кухнята. Шефа как я изгони, хах.

# 671
Сега остава да натири и Чимидова, че селската пръчка много насериозно се е взела.

# 672
Никол изглежда единственият професионалист от Червените, но е с отвратителен характер.

# 673
  • София
Момичета, явно имате сбъркана представа за брокерите. В момента повече от 50% са точно толкова нелепи каквато е Симона, същота важи с пълна сила и за мъжете брокери. Съвсем вярвам, че е брокер и се има за успешна жена в професията си.
Добре, че не съм попадала на такива..

# 674
Владимира според мен ще е аут.

Общи условия

Активация на акаунт