Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 981
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Хах, топ 3 само жени.
Ами дам, засега те 'правят шоуто'
Мъжете са леко скучновати и еднакви...

# 721
  • Другата България
Аз я видях, редакцията и ИГ на Мони.
Явно ѝ трябва популярност, за да започне да инфлуенстърства и тя. /не знам има ли такава дума/
Иначе не виждам що дири в точно този формат, в който и да е такъв всъщност.

# 722
От снимките в Инстаграм се вижда, че Мониту се е нагиздила, ама за кого ли?
Дано не е вземала уроци при някой мераклия паралия като Стоте манекенки.

Малко коментари под 1 епизод на Моят Стил - 2 сезон:
"Тази Мони... не може да говори"
“Хобиту мииие да са гримирам, да си правииия снимкие и дъ излизАм с приятили” ,” не усмиах да ги ДОМЪКНЪ Сичкити” …ужас.
"Всички освен Мони много ми допадат . Мони за разлика от другите претендентки не ми изглежда много интелигентна . Нейният изказ и дори словоред издават сериозни пропуски в образованието и на мен това не ми допада !"
"Кви са тия умствено изостанали кифли 😂"
"Леле какви върли селянки, особено две,няма да назовава, но това ще е тежка пародия"

Мониту била студентка по Криминалистика, но две години след това дума не обелва за студентски живот.
Казва че е от Смолян, но се намирала в село Любча, родното и място.
Който има нерви, може да влезе в канала ѝ, за да изгледа първия ѝ клип:

За две години - 791 абоната. Май популярността и не е толкова голяма.

# 723
  • София
Тя май няма профил, но разгледах този на Мончитуу...Първа кифла, с тузарско луксозен живот, обичаща ДЮбай, Диор и изглеждаща доооста по-различно от малоумният й образ в Хелса... И е по-голяма от 20г.  
Хахаха брокер била, дрън-дрън. Аз като ви казвам, че е влезнала в роля, вие не ми вярвате..
А аз пък й загледах едно от видеата, които някой беше пуснал тук наскоро, и за мен е точно същата малоумница като в предаването. Не че гледах много дълго, но то и 5-6 минутки бяха достатъчни.
И даже не мога да си представя  откъде би й дошъл този луксозен живот, освен ако хората не я гледат, за да й се присмиват като на Джорджано и на пиленцата от Монако. Rolling Eyes

# 724
  • София
А аз пък й загледах едно от видеата, които някой беше пуснал тук наскоро, и за мен е точно същата малоумница като в предаването. Не че гледах много дълго, но то и 5-6 минутки бяха достатъчни.
И даже не мога да си представя  откъде би й дошъл този луксозен живот, освен ако хората не я гледат, за да й се присмиват като на Джорджано и на пиленцата от Монако. Rolling Eyes
Тяло има, не може да се отрече, мисля че това е достатъчно за такъв начин на живот...Даже не е нужно да има акъл, да не кажа, че е противопоказно.

# 725
Тяло има, не може да се отрече, мисля че това е достатъчно за такъв начин на живот...Даже не е нужно да има акъл, да не кажа, че е противопоказно.

Такова тяло имат повечето й връстнички.... Има и доста занемарени, но не е някакво изключение.

# 726
  • София
Те може да имат, но нямат толкова корекции, колкото нея, като автоматично ми изниква въпросът-Защо? 
Или е в процес на търсене на кандидат или вече го е намерила.
Определено не е за това предаване, но пък се откроява, ако беше отишла в другото, щеше да се слее с тълпата..

# 727
Хайде,във вторник влизат новите участници. Ще ги изравнят на 9/9 в отбор. Ще дам последен шанс на предаването да ги видя и ако са същите пънове няма и да гледам повече.

# 728
  • София
Янита и Денислав от ХК4 си имат бебе 💕

# 729
Еее че хубаво! Честито да им е!

# 730
Сега започвам да гледам сезона , направи ми впечатление влизането на Керан и по точно сакото , с което е облечен.Каква е тази мода в днешно време??????Явно няма какво да покаже и се опитва да прави впечатление с измислена мода!!!

# 731
Сега започвам да гледам сезона , направи ми впечатление влизането на Керан и по точно сакото , с което е облечен.Каква е тази мода в днешно време??????Явно няма какво да покаже и се опитва да прави впечатление с измислена мода!!!

Да,и на мен ми направи впечатление,имайки предивд представянето му в следващите епизоди ,опитва се да изпъкне,но то просто няма с какво,огромно самочувствие без грам покритие!!!

# 732
  • София
Чак самочувствие у Керан не виждам. По-скоро е неориентиран пубер.

# 733
  • София
Янита и Денислав от ХК4 си имат бебе 💕

Сладко бебе!

# 734
За хората от Варна - дали Керан не е наследник на “Рибарници Немо”?

Общи условия

Активация на акаунт