Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 793
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 945
Леле мале! Господ е събирач,ще има баланс - тя е по-бавно и умерена в движенията, той е летящия "холандец"

# 946
Леле мале! Господ е събирач,ще има баланс - тя е по-бавно и умерена в движенията, той е летящия "холандец"

Пък Димитър и бонбони са точно обратното😂
Той, за да каже 5 думи му трябват 3 часа, а монито, само да плямпа може.

# 947
Той не само е Летящият нидерландец, ами е и хиперактивен и мега дразнещ, подскача на всяка дума. Аз такива и 5 минути не мога да изтърпя. Малко като Хепи Ванче от Фермата. Все нещо да приказва, да подскача...

# 948
Аз Димитър с този бавен и провлачен говор не бих могла да го слушам, много би ме напрягало.

Нещо състезанията между отборите не ми допадат, имам усещането че са замисляни за по-ориентирани и съобразителни хора (визирам предимно жените) и просто не се получава готино съревнование, а някакъв караманьол.

Новите, уж , топ готвачи - и те не са кой знае колко по-добре от другите.

# 949
  • На Изток от Рая
Точно Камелия видях онзи ден с един мъж, мислех че ѝ е гадже, ама явно съм се объркала, щом с Чоткин са влюбени 😀. Не очаквах, че толкова скоро ще я изгонят, ако вместо Лидия, която освен косата ѝ друго от нея не видя, бяха номинирали Чимидова, можеше и да се спаси.
А Наско всъщност какъв е извън предаването, гледам че приготвяше шмеркезето и той ли е готвач /шеф някакъв. В гугъл като го потърсих ми излезе някакъв бивш участник, ама на снимката не ми приличаше на него.

# 950
Точно Камелия видях онзи ден с един мъж, мислех че ѝ е гадже, ама явно съм се объркала, щом с Чоткин са влюбени 😀. Не очаквах, че толкова скоро ще я изгонят, ако вместо Лидия, която освен косата ѝ друго от нея не видя, бяха номинирали Чимидова, можеше и да се спаси.
А Наско всъщност какъв е извън предаването, гледам че приготвяше шмеркезето и той ли е готвач /шеф някакъв. В гугъл като го потърсих ми излезе някакъв бивш участник, ама на снимката не ми приличаше на него.
Това че Камелия е "влюбена" в Чоткин е било преди 2 месеца, оттогава може да има промяна за която още да не знаем.
В Интернет излиза информация за Атанас Балкански, но той е само участник в ХК.
А Атанас Карагитлиев е съдружник на шеф Ангелов. Някъде в предишен сезон беше споменато някакво инфо за него, но кой да помни толкова. Simple Smile

# 951
  • София
Скрит текст:
Това че Камелия е "влюбена" в Чоткин е било преди 2 месеца, оттогава може да има промяна за която още да не знаем.
А Атанас Карагитлиев е съдружник на шеф Ангелов. Някъде в предишен сезон беше споменато някакво инфо за него, но кой да помни толкова. Simple Smile
Има достатъчно информация в нета, даже си има човека и профил във фейса.

# 952
Скрит текст:
Има достатъчно информация в нета, даже си има човека и профил във фейса.
Когато знаеш цялото име е лесно. Но няколко часа рових, докато попадна на фамилията, че не я помнех.
Само с Атанас и Наско излиза информация за Балкански.
Впоследствие разбрах за съдружието. Simple Smile

# 953

Синхроните след третата седмица.

# 954
# 955
Не знам колко е педант в кухнята, но ресторанта, обслужване, качество е на светлинни години след ресторанта на Севда например.

# 956
Коя е Севда?

Не смятам, че нивото в ресторанта на шеф Ангелов както на храната, така и на обслужването е нещо нечувано и невиждано. Човекът си играе по сценария в ХК и се прави на корефей.

# 957
Ка̀жи честно Wink
(Победителката в MasterChef 2)

# 958
Не знам колко е педант в кухнята, но ресторанта, обслужване, качество е на светлинни години след ресторанта на Севда например.
Чак пък на светлинни години.
Интериор - предпочитам заведението на шеф Ангелов
Представяне на храната - предпочитам чиниите на шеф Ангелов
Обслужване - адекватно на цените
Качество - когато не ти харесва в един ресторант или сменяш заведението, или се учиш да готвиш така, че да ти харесва
В заключение - За всеки влак си има пътници.

# 959
Чак пък на светлинни години.
Интериор - предпочитам заведението на шеф Ангелов
Представяне на храната - предпочитам чиниите на шеф Ангелов
Обслужване - адекватно на цените
Качество - когато не ти харесва в един ресторант или сменяш заведението, или се учиш да готвиш така, че да ти харесва
В заключение - За всеки влак си има пътници.
Така е, но като се изживяваш като корифей трябва и да си такъв.

Общи условия

Активация на акаунт