Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 785
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
От сезон 4 ако не се лъжа. ''Нидерландката''

Изгледал.
Хареса ми епизода, без частта с лиготиите на Мони бонобони. А пък с Митко са толкова криндж, че няма накъде.
Никол беше права да се гневи на лиготията на Симонка.

Напускането на Рада първа от златните се чудя дали не е и нарочен удар по конкуренцията (Мастъшефа). Видиш ли, вашият победител не става и при нас си тръгва първи... Хех.
Това беше и първата отборна загуба на 'звездите'

Най-забавно ми беше началото с кърлинга, който впрочем ми е любим спорт. И е много стратегически също така.
Браво на Галин, Сарамандов и Стеф!

# 1 021
За коя Андреа говорите?

За чалга певицата Андреа.

# 1 022
Не разбрах, за какво й е салфетки между краката? Пак без гащи ли е била? 😂 😂 😂 Андреини/Теодорини вълнения, тази жена й трябва спешна психиатрична помощ.

# 1 023
Не разбрах, за какво й е салфетки между краката? Пак без гащи ли е била? 😂 😂 😂 Андреини/Теодорини вълнения, тази жена й трябва спешна психиатрична помощ.

Имаше статия в някой от сайтовете какво точно беше написала в сторитата ѝ. Салфетката ѝ била нужна да си я постели в скута доколкото аз разбрах.
И това с телефона е нормално да се случи, забранено е да се снима, защото така изтича информация, ако се качи снимката някъде. Не знам това семейство защо се е взело толкова насериозно, та чак се е и оплакала в соц. мрежи. Някой обаче тактично я е посъветвал да изтрие тъпотиите и да не се прави на интересна.

# 1 024
  • София
Тази ли Андреа? Много на сериозно се е взела нещо.
И аз помислих за Андреа от ХК не знам кой сезон беше.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 10:09 от miamim

# 1 025
Трябва да си много неадекватен, за да мислиш, че ХК е реален ресторант, а не снимачна площадка на риалити. Не мисля, че някой от гостите, поканени там, отива с идеята, че ще се храни, че и поръчката му ще дойде за 15 минути.

За пръв път гледам предаването, но честно казано ме дразни, че повече от половината няма нищо общо с готвене и кулинария, а е тип Игри на волята, Биг Брадър и т.н. Ясно, че продуцентите смятат, че на зрителите това им харесва, но по този начин всички предавания изглеждат по един и същ начин. Вече и в централната новинарска емиция очаквам водещите да правят лицеви опори между да репортажа.

# 1 026
  • гр.София

Напускането на Рада първа от златните се чудя дали не е и нарочен удар по конкуренцията (Мастъшефа). Видиш ли, вашият победител не става и при нас си тръгва първи... Хех.

И аз това си помислих Thinking Че прави сечено на Мастър Шеф.

# 1 027
  • София
Да, за фолк певицата  Андреа става въпрос. Била е специален гост. Имаше предвид, че нямало нито от плат, нито хартиена слафетка за постилане върху краката. Какъв ресторант било това, не се спазвал етикетът. Отделно, че вместо да каже, че ѝ трябва салфетката за постилане върху краката, каза "за между краката" .

# 1 028
  • Другата България
Да, за фолк певицата  Андреа става въпрос. Била е специален гост. Имаше предвид, че нямало нито от плат, нито хартиена слафетка за постилане върху краката. Какъв ресторант било това, не се спазвал етикетът. Отделно, че вместо да каже, че ѝ трябва салфетката за постилане върху краката, каза "за между краката" .
Това сериозно ли е?
Чак нереално звучи...ужас.

# 1 029
Извинявайте, но нямам време (за жалост) да чета подробно писаното в групата, та някой знае ли инастаграма на Никол и коя зодия е? Grinning Също така инстаграма на Полина?

# 1 030
Извинявайте, но нямам време (за жалост) да чета подробно писаното в групата, та някой знае ли инастаграма на Никол и коя зодия е? Grinning Също така инстаграма на Полина?

На Поли го знам: polina_alatinova_official

Edit: и на Никол го намерих: nicolerosenovaa

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 18:41 от BochkoP

# 1 031
За пръв път гледам предаването, но честно казано ме дразни, че повече от половината няма нищо общо с готвене и кулинария, а е тип Игри на волята, Биг Брадър и т.н. Ясно, че продуцентите смятат, че на зрителите това им харесва, но по този начин всички предавания изглеждат по един и същ начин. Вече и в централната новинарска емиция очаквам водещите да правят лицеви опори между да репортажа.

Този сезон е така, но обикновено идеята на "Хелс китчън" е в предаването да са професионални готвачи. Няма значение, дали са готвили в ресторанти със звезди Мишлен или в кръчма в село, но да имат професионален опит. Тази година половината от участниците НЕ СА профи готвачи, а любители. Според шеф Ангелов това била идеята на предаването тази година, но на мен ми се струва, че все повече готвачи, които работят сериозно в тази сфера не искат да си зарежат работата за 2 месеца, за да може шеф Ангелов да се подиграва с тях.

# 1 032
  • Другата България
Не шеф Ангелов, а Нико Тупарев. Blush
В групата във ФБ се въртят клипчета с Рамзи в неговото ...шоу, честно казано неговото поне на мен ми се вижда по-брутално. А презентацията за американския Кичън е “Въпреки кулинарната насоченост на шоуто, то се отличава с висок „интензитет на страстите“ и значителна драматизация на сюжета.“
Само че при нас е доста драматизирано.

# 1 033
  • София

И аз това си помислих Thinking Че прави сечено на Мастър Шеф.
Все пак Ангелов е бил част от МШ, а хората са казали- "Не плюй в кладенец, от който си пил вода, защото може да ти се наложи пак да пиеш от него."  Не вярвам това да е причината. МШ е класи над Хелса, а и Ангелов не е изгонен оттам, че да им прави мръсно..той сам напусна, за да води Хелса. Както и да е, тъпо беше, а няма да ме учуди и ако Бонка спечели..

# 1 034
  • Другата България
Радка е скучна, сценарият казва - скучните вън.
Както стана с Владимира, Иван и вече дори не си спомням кои други отпаднаха.
За сметка на Мони, Бони, Гатилони, Кобилони....Joy

Общи условия

Активация на акаунт