Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 763
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
..Питони, Къцамуни и други маймуни от този и предишния сезон.
Ами тогава да канят само шоумени като златни, за да няма скука...Laughing Само, че няма да има кого да изгонят..всички ще са интересни и атрактивни...И така не става.

# 1 036
На мен най-противна ми е лесбийката Никол с огромното си самочувствие без покритие.

Чакай сега, лесбийката вече я изгониха. Никол въобще не ми изглежда на такава като характер, освен ако нямаш някакви доказателства?

# 1 037
  • Другата България
От километри личи, че е такава, някой по-напред в темата беше писал, че в ИГ има и снимки.

# 1 038
Очаквам пълен погром с това суши, изглежда никой не знае какво прави. Поне знаем кои ще са номинираните, да видим какво ще представят на шеф, за да го заслужат.

# 1 039
  • Другата България
Май Светла ще си ходи днес....

# 1 040
Възможно е, ако се издъни на резервацията, защото номинирани са Стефи и Мони Бонбони.

Не знам какво очаква шеф Ангелов с тези мастъркласове. Всеки, който направи 20 пъти суши ще има тренинг и някакъв успех в тази тематика. Но тук повече от половината правят за първи път суши.

# 1 041
  • Буркина Фасо
готвачки да се борят чиниите им да не са най-зле .... ?!?!
правилно всичките си получиха оранжевите престилки

# 1 042
Много са зле, едно от уменията и тук и в мастър шеф е готвене по зрителна памет.
От къде ги взеха накуп толкова неподготвени.

Радка в мастър шеф не блестеше с презентации, но почти всеки път журито отчиташе, че е вкусно.
Имаха задача да приготвят за време любимата торта на Токев - торта черна гора. Само Радка се справи, сети се да изпече блатовете в тава като за руло и после изрязва, другите бяха с недопечени или раздробени

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 20:39 от Щефи

# 1 043
Явно няма желаещи, които да са готвачи на ниво. Никол се бие в гърдите, че е завършила Кордон бльо, обаче не виждам и тя да блести от знания и умения.

# 1 044
  • Буркина Фасо
Много са зле, едно от уменията и тук и в мастър шеф е готвене по зрителна памет.
От къде ги взеха накуп толкова неподготвени.
тук не могат да стигнат до зрителната памет. на ниво са, че не могат и да готвят. Smiley

# 1 045
Каква е тази пародия през целия сезон да взимат от заготовките, които са използвали шеф Светла и шеф Никола....

# 1 046
  • София
Явно няма желаещи, които да са готвачи на ниво. Никол се бие в гърдите, че е завършила Кордон бльо, обаче не виждам и тя да блести от знания и умения.
Никол може да готви, но може би не трябва да изпъква над останалите, защото всичко ще е ясно от самото начало и няма да има съспенс.. За мен тя и Сарамандов или Галин ще стигнат финал. Може и Стефи да се класира по-напред, ще видим.

# 1 047
  • Другата България
Тия тичат като мухи без глави.....една върху друга.....
Искат си, разменят си, крадат си....пълна излагация.

# 1 048
  • Буркина Фасо
тунинга пак ще реве Smiley
яка конкуренция на Тити Папазов

# 1 049
  • Другата България
Никол може да готви, но може би не трябва да изпъква над останалите, защото всичко ще е ясно от самото начало и няма да има съспенс.. За мен тя и Сарамандов или Галин ще стигнат финал. Може и Стефи да се класира по-напред, ще видим.
От мъжете и аз съм за Сарамандов или Галин на финал.
Но при жените съм заложила на Царина почти от самото начало.
Дори защо не за краен победител....

Общи условия

Активация на акаунт