Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 823
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз май ще попропусна следващите епизоди, докато се отсее плявата и останат тези, които наистина заслужават. Монки, керанки - не мерси.

Да, а и изтече спойлер кой печели от звездния отбор. Ако е истина наистина ще е последният сезон, който гледам.

# 1 246
Добре, де, всички са гледали предишните сезони и знаят, че не най-добрите готвачи остават. Това вече отдавна не е готварско предаване, а някакъв вид шоу програма.
Така, че няма нужда от хейт...

Това изобщо не е вярно. Ще дам за пример миналата година  - Виолета, Кристиян и Станислав си бяха чудесни.

# 1 247
Виолета нямаше място да е на финала. И тя беше бутана защото беше близка със Светла. Кристиян беше в пъти по-добър от нея и рискуваше, докато тя си знаеше едно и си го следваше.

# 1 248
Виолета е машина, за мен беше по-достойна, по-можеща и по-знаеща от Станислав. Нито веднъж не влезе в панаир и не спираше да учи.

# 1 249
Вече я няма тръпката от първите сезони с постоянни предизвикателства кой е наистина по--добрия готвач, чия презентация е най-добра, състезание за лидерство при резервация - личностна и отборна.
Вместо обмяна на готварски умения - кахъри дали Монито ще вземе първа куртка, реване щом нищо не им говори даден продукт, сълзи при похвала - стана като в психо отделение.

Не се впрягам и никой не ми е фаворит, може би двама от мъжете.

Виолета ми беше прекалено плаха като поведение,  но сега ми липсва такъв типаж сред жените. Сега са отбор от лигли с голямо его и неконтролирана емоционалност

# 1 250
  • София
Леле, леле, Полина да си тръгне преди Симона?! И толкова много други пишман готвачи вътре. Тц тц тц. Удариха дъното! Много ме ядосаха. Остана ми само Царина.
От новите ми хареса много Кирил. Веднага ми стана симпатичен, а и е със силна заявка. Не знам обаче дали ще му 'позволят' да стигне далеч, защото влиза твърде късно. Ако успее, то значи, че наистина е много добър и шеф Ангелов ще се наложи да преработи 'сценария'
Михаела също ми хареса. Нормално и възпитано момиче. Много повече я харесвам от истеричната драма куин, Стефани.
Фънки и Славена бяха ОК. Шеф Ангелов малко предобри нещата. Какви бяха тези хвалби за един пълнен домат не знам. Тази Симона не знае какво е и не може да назове - 'Сен жак' и 'Сърф енд Търф' ама видиш ли прави някакви страшни манджи. Добреееее.
Трябваше да даде втори шанс на Поли. Явно има неща за които не знаем. А може и просто всичко да си е честно и да е зависело само от това ястие и там Поли да се е издънила. То и в спорта е така. Мачкаш, биеш, фаворит си на хората. И идва един крив противник в неподходящ момент и те побеждава. Особено ако всичко зависи в един двубой. Разбира се пиша всичко това само при положение, че всичко е честно. За съжаление обаче не смятам, че е така - че е честно и равно за всички.

Този Нинов 'Ел Ниньо' ми напомня много на Георги - ямболския бек от сезон 1 на Игри на волята дето изгори знамето на племето си. Със сигурност ще има изцепки с него.

# 1 251
  • Буркина Фасо
когато отброяваха последните 10 сек. до приключване на готвенето ми се видя (към 5 сек.) че тази с кривите вежди припкаше с тигана към чинията си. не я дадоха да си вдига ръцете след 10-те секунди. на  финала показа грижливо подредена чиния.

# 1 252
За Чимидова ли говориш?

# 1 253
  • София
Миналата седмица предположих, че ще изгонят Полина, така и стана. Много ясно, че е по-добра готвачка от Симона и Чимидова, но защо такива лоши чинии показа, явно стресът си каза думата. Но определено не заслужаваше да си тръгне преди доста други.
Симона - голямо бутане. Пълнен домат и миди "нещо си джак" Rolling Eyes Направо не мога да повярвам. Че и вкусно било.
От новите ми харесва само Кирил.
С неприятно усещане останах след този епизод Worried

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 08:29 от miamim

# 1 254
Днес кого ли ще изгонят?
Дали Чимидова, дали на Керан му дойде времето.
Имате ли предположения?

# 1 255
Днес кого ли ще изгонят?
Дали Чимидова, дали на Керан му дойде времето.
Имате ли предположения?

Залагам на Керан

# 1 256
И аз залагам на Керан, въпреки че след снощния епизод няма да се учудя и Никол или Царина да си тръгнат.

# 1 257
И аз залагам на Керан, въпреки че след снощния епизод няма да се учудя и Никол или Царина да си тръгнат.
Въх, не думай. Аз тях с черни куртки ги виждам.
Аз и Поли я виждах, де...

# 1 258
Зависи кой са решили да е победител Grinning щом махнаха Поли,а Мони и Чимидова си стоят,може би ще разчистват пътя на победителя и ще продължат да гонят по-силни играчи

# 1 259

Мониту е ясна - кашмерът продължава до черни куртки, но Чимидова в момента лети из облаците. Едно падане от високо ще и се отрази много добре.
Истинска гавра със зрителите ще е да изгонят Никол или Царина. Такива неща биха могли да се случат в последен сезон на ХК. Този едва ли ще е последният.
Залагам на Чимидова. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт