ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 115

• 50 444
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • 🌊
Скрит текст:
Мерките за тази седмица, най-ниското постигнато беше 49.5. При всичкия ми мързел, МЦ, драми просто се радвам, че съм паднала под 50.
Да, не чувствам някаква коренна промяна в себе си, но когато се види началото... ами това е почти по кг на седмица, постоянно раздвижване на мерките, изграждане на навик. За човек, който чисто емоционално си е мислел, че не може, за мен си е победа.

Следващата седмица ще пиша на инструктора, който си избрах.

# 241
На 47.5 кг/161?см бедрото едва ли ми е под 51см, утре ще измеря, стана ми интересно  😃

# 242
  • Karmobat
Здравейте!
Да се запиша и аз тук.
Накратко - 159 см и 53 кг. За бала трябва да съм поне 50 кг.
Ще си правя  кръвен тест за несъвместимост на храните и мисля да се съобразявам основно с това, разбира се и с погълнатите калории.

# 243
И аз съм доволна от себе си, килограмите надолу са 4,5 от началото, което е около кило на седмица. Броенето на калории работи най-добре и не се вглъбявам в рецепти вече, а импровизирам според какво ми се хапва. Общо взето мазнините преобладават. Последните дни водата не ми върви особено, та ще трябва да се постарая в тази насока. Сега ще хапна скир с овесени ядки и плод, за обяд риба с краставица, вечерята ще я мисля. И съм хвърлила око на един сладкиш с боровинки, ако става за нещо ще споделя.

# 244
  • София
Къде изчезнахте? Споделяйте какви ги вършите.

Аз не писах, защото след сушито за 14 февруари чак до неделя ме държа плюсът. Съответно днес дойде денят за мерки, нищо не съм свалила почти. За седмица - 300 грама и по - 1 см от талия и корем и под въпрос по - 0.5 на бедро. Дано следващата сряда споделя по-добри резултати.

# 245
ох, един ден ок, друг - пълно мазало
снощи гледах до сред нощите денсинг старс и днес ми се спи, та две не виждам
съответно - протеинов бар в 10, барче с мюсли следобед...

аз се записах при Руми за три месеца от черния петък и отворих сайта точно три пъти, но сега съм подновила абонамента за още 6 месеца Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ентусиазъм да има Laughing

миналата седмица свалих, тая май ще съм в мъртвата зона

# 246
  • София
Аз съм в цикъл и днес ядох всякакви простотии. Не прекалих с количеството,  но ядох чипс, бисквити, филия с масло и луканков салам.... е такива боклуци. Не ходих пеша, не карах велоергометъра и се чувствам подута.

# 247
Аз съм доволна, че след едноседмична пребиваване в Италия съм -3 кг надолу.
С което за пореден път се убеждавам колко важна е качествената храна.

# 248
  • София
Браво на всички с напредък! При мен нещата са в застой. За месец качих предостатъчно, направо нямам идея колко лесно качвам. Правя опит сега да елиминирам пораженията, засега наполовина. Много бавно.

Вече нямам опция за ОМАД. През седмицата съм на обяд с колегите и е редно да ям нещо. Установих, че ако ям, апетитът се увеличава и после ям каквото видя... Вечер съм като ламя, не мога да пропусна ядене.

От няколко дни се опитвам на обяд да ям само салата. По-добре ми е. За съжаление свалянето е много бавно, чак ме демотивира. Ще видим де.

# 249
И аз с гаф. Изядох едно рогче цялото. Обаче не ми се лепна никъде. Явно ако се яде веднъж на няколко месеца е без значение. Отдавам го на студа и стечение на много други обстоятелства това чудо невиждано Simple Smile Продължавам си напред.

Вчера си приготвих за вечеря броколи с царевица и синьо сирене, получи се адски вкусно, поне за мен.
И да сте сгафили, не се отчайвайте. Смело напред и това е.

# 250
Ми и аз с гаф. В пмс съм и една вечер изядох 5 бонбона. Освен това при наште ядох основно кисело зеле, което по принцип си е режимно за мен, но на практика задържа вода. Добре, че нямам кантар. Почвам омад. Така ми е най-лесно.

# 251
А аз не се тегля и нямам идея какво се случва 😆 Нямам прегрешения, ама понеже си взех един черен шоколад да ми се намира у дома и всяка вечер хапвам 1-2 квадратчета. Повече няма да взимам, че така се изкушавам да си хапвам редовно по някое блокче. Никой не ми казва и, че съм оталабнала, ама то с тия широки дрехи дето се нося тЕло се не вижда 😁 Въпреки, че от предни отслабвания си знам, че първия месец нищо видимо няма и после някак отведнъж се прибирам. Дано и сега е така.

# 252
Аз само да уточня, че съм то написала леко безумно. 🙃
Също не се тегля редовно. Последно стъпих на кантара някъде в средата на януари. Значи, от тогава и след седмица в Италия, съм минус 3 кг. А съм пред цикъл м момента.
Следващия път ще се премеря отново в края на Мц, стига да не забравя.

# 253
Хелоууу и от мен Yum
Няма да се пУашите съгрешилите, всички сме в кюпа!
И аз от тях, но поне съгреших с кето десерти от любимата ми сладкарничка. Нямам поражения на теглото, имам само хубавини за шкембето след допира на небцето ми до сладичко. Trollface
Препоръчвам за пореден път тази сладкарничка, правят божествени торти и сладкиши. Ако има пловдивчанки, задължително опитайте.
https://justcakes.bg/
Има за всякакви режими - кето, веган, без глутен и т.н.
Това си взех аз
Скрит текст:

Днес сутринта си изпържих 4 яйчица със сиренце за обяд.

Довечера някакво месо ще е естествено със зеленчуци. Уикенда ще ходим в Старосел и се притеснявам, че ламята Спаска в мен ще надделее. Laughing

# 254
Моят обяд е гръцка салата:

Скрит текст:

Тъкмо си набодох една краставичка и се сетих, че е подходяща за повечето режими да я щракна.

Общи условия

Активация на акаунт