ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 115

• 50 441
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Мен от няколко дни ме гони манията по боба, аз попринцип много си го обичам. Тази идея ескалира до такос и приготвяне на домашни тортили... Чудесии общо взето, днес си ги дояждам, нищо, че се получиха като индийски хляб. Сладкиша с боровинки стана нещо като сладък омлет. Не съм впечатлена. 
Моля, дайте съвет как да приготвя тиквички като гарнитура.

# 256
Класиката с копър и чесън е ясна, изпечени на парчета вместо изпържени. Евентуално с чесново кисело мляко, ако ти се вписва.
На "спагети" може да пробваш ако не си, с някакъв лек сос може да са, може отгоре малко твърдо сирене. Попарваш ги във вряща вода, буквално за минута и отцеждаш, после вече им слагаш каквото си намислила още. Вече зависи как се храниш по принцип, ако почна да ти предлагам масло или високомаслена сметана, ще се вдигнат поне няколко вежди че не е "диетично" Grinning

# 257
  • София
Добре, има ефект. Бавно е, но кантарът отчете 700 гр надолу и това действа мотивиращо. Все пак съм на отстояние от +2 кг от предното ми най-ниски тегло, т.е. още не са елиминирани щетите. Включих и леки упражнения вкъщи отново. Нещо не се обичам със спорта и не може да стане навик... Но сега налагам дисциплина на себе си. Да видим колко ще издържа този път.

# 258
Моля, не ме линчувайте, но е божествена!
Скрит текст:
Роузи, няма да се предаваш! ♥️

# 259
Sharpy, не е този чата, но да изглежда мега.

Аз съм малко в криза вече прекалено дълго. Не издържам на нищо... опитвам да компенсирам със спорт, но за да стане трябва да правя по 3 маратона от 42км на ден... много прекалявам.

Преди 2-3 дена сигурно стигнах 5000кк за ден. После два дена бях на 1000.. и подобни глупости постоянно..
Дори си мислех да се посъветвам с психолог. Никога не ми е било толкова извън контрол всичко.

Но да,  утре е нов ден и в него няма грешки.

( ако ви се занимава, давам като гатанка чий е този израз Simple Smile )

Така че утре на ново и на чисто дано успея да се справя. Лека нощ момичета 🥰

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 00:13 от Eli..........

# 260
  • Велико Търново
Не съм писала скоро, но само ще кажа, че след изядени половин килограми печени картофи на грил п.........зверски.Едвам изкарах деня на работа.Не мога да ям само по два пъти на ден, ще пробвам по три през 4 часа.Спортът ми е на ниво.Три пъти спининг и още два-три силови.Коремът ми е омазнен колкото си иска.
Успех на всички!С дрехи положението е добре, но идва лято.
Храната за днес съм я планирала така:
11.00 след спининг ще изпия една доза протеин
12.00-12.30 ще изпека 250 грама пилешка пържола със салата от чери домати.
17.30-ще го измисля
Може да вкарам и една силова по вечеря.
Предизвиквам се до осми март да не ям никакво сладко.Аз принципно не обичам, обаче ей така мога да ям.
Шарпи, страхотно да си изкарате в Старосел.От нашето семейство само аз не съм ходила там.
Хубава събота и неделя, момичета!

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 08:41 от siska79

# 261
  • при моите деца .....
Привет!
Аз продължавам с режимното хранене - НВХ, но....
Прегрешавам с ябълки....
Започнах с 1-2 на ден, а вече до 4.
Нямам +, но нямам и минус....
Ще спра да купувам....
Вкъщи винаги има сладки неща, те не ме привличат, но ябълки обожавам.

# 262
  • Германия
Аз вчера на обяд ядох пица! Хич не трябваше обаче не искам да се ограничавам съвсем от всичко! Вечерях салата.

В понеделник най-накрая ще се претегля и ще видя дават ли усилията ми резултат или не

# 263
Здравейте , момичета!
Включвам се да Ви кажа , че вече месец съм на режим и за един месец съм свалила 8кг.
Толкова много свикнах , че започнах фастинги дори.
Ям абсолютно всичко , но по - малко.
Дори торта ядох , защото имахме рожденник миналата седмица.
А тези дни имам страшен апетит към зелената салата и всеки ден си правя.

# 264
Ехе 8 кг за месец! Това е страхотно.

# 265
Да се отчета днес до момента с 12000 крачки. Станах в 7 и тръгнахме с приятелка на дъъъълга разходка. Сега ще ходим на СПА-то. Аз в сауни не мога да вирея, но ще се отчета доволно с плуване. Хубав уикенд, момичета. Слагам един пейзаж
Скрит текст:
Сиска, благодаря за пожеланията ♥️ Непременно да дойдеш тук, заслужава си.
Ели, чак се изумих като написа 5000 кал. Аз, която ям толкова много, в дните които преяждам не мога да мина 3000 калории. Както каза и ти, утре е нов ден и ново начало. 🍀

# 266
Ехе 8 кг за месец! Това е страхотно.

Да, свалям много защото съм от много килограми.. и имам още много. Не са толкова важни килограмите за мен , колкото това , че свикнах най - сетне.😀

# 267
  • София
Много ми хареса това и ви го споделям. Довечера съм на пищна вечеря,  на едно разкошно място.

# 268
Обяд - импровизирах една салата от гъби кладница на оребрен тиган, с магданоз и пресен лук. В компанията на чаша домашно червено вино и кашкавал за мезе:

Скрит текст:

# 269
  • 🌊
Скрит текст:
Тази седмица се претеглих с ден по-рано, но смятам да ям (кето) хляб с лютеница и ме е страх какво бих видяла. През седмицата прехреших и с една чаша Швепс и едно десертче и чак не мога да повярвам колко ме наду това нещо.
Ударно ще разтруря режима си на 1 март заради едно събиране, където обещах, че ще пия и след това седмица с нашите

Общи условия

Активация на акаунт