ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 115

• 50 431
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Скрит текст:
Тази седмица се претеглих с ден по-рано, но смятам да ям (кето) хляб с лютеница и ме е страх какво бих видяла. През седмицата прехреших и с една чаша Швепс и едно десертче и чак не мога да повярвам колко ме наду това нещо.
Ударно ще разтруря режима си на 1 март заради едно събиране, където обещах, че ще пия и след това седмица с нашите

Ох тия 6см гърди загубени за -3 кг общо тегло.. ок ли ти е?

# 271
  • 🌊
Скрит текст:
Тази седмица се претеглих с ден по-рано, но смятам да ям (кето) хляб с лютеница и ме е страх какво бих видяла. През седмицата прехреших и с една чаша Швепс и едно десертче и чак не мога да повярвам колко ме наду това нещо.
Ударно ще разтруря режима си на 1 март заради едно събиране, където обещах, че ще пия и след това седмица с нашите

Ох тия 6см гърди загубени за -3 кг общо тегло.. ок ли ти е?
Честно казано да, защото имах лек комплекс от това да нося потници или изобщо нещо с презрамки, защото тази област извираше. Но аз не меря примерно гръдна/подгръдна, а частта с подмишниците.

# 272
Важното е да се чувстваш добре 😘😘😘

# 273
  • Велико Търново
Да дам отчет-първи ден го броя за успешен.Както казах до осми март без сладко.Днес ядох два пъти-в 11.30 след спининг и в 17.30.Вечерята беше пилешка пържола на фрайър, не съм я мерила и чери домати.Със сигурност имаше 250 грама.
Ей така съм с дрехи, утре преди зала може да се снимам и да сложа снимката тук.
Скрит текст:

# 274
Сиска, изглеждаш прекрасно! Знам иначе за какво говориш като казваш с дрехи едно, на голо друго. И аз имам такъв проблем, който при мен се изразява най-много в краката, и по-точно долната част на бедрата и коленете. Имам там едни "възглавнички", ако мога така да ги нарека и много зор с тях. Аз съм си виновна за образуването им, поради честите нарушения на режима. Миналата година ги нямаше, тази са налице, но и не мога да си изкривя душата, че много повече съгрешения съм имала, за разлика от миналата година, когато бях супер дисциплинирана. Като видях последните ми изследвания, които бяха бомба и си отпуснах душата, което не е ок. Хубавото е, че съгрешенията не са повлияли на кръвните показатели, обаче на гъзО баш си влияят.

# 275
  • Велико Търново
Шарпи, под клина ми си личи целулита.Ужасно грозно е!Преди години един клиент ме беше питал има ли ми нещо на краката, че винаги съм с дълги рокли и поли.
И моите изследвания са добри, като изключим промените в цикъла, които, обаче са от многото работа и занемаряването на спорта.На осми сме канени на едно голяма събитие и като се знам, че при такива предстоящи мероприятие съм готова на всичко, че да блесна/да се чете с усмивка/.
Целта ми е, обаче да вляза в един панталон на Масимо, който е 34 размер.Лятото ми беше добре, септември едвам го обух за 15, а сега го обувам, обаче е абсурд да изляза с него.

# 276
Стискам палци, Сиска! Вярвам, че ще успееш да постигнеш целта си и съм убедена, че ще си много красива на събитието. Усмивката на лицето ти е поне 80% от това. Останалото ще го постигнеш, вярвам в това. Аз съм си казала, че до края на месеца ще си прелюбодействам чат-пат с храната, но от 1-ви влизам в супер дисциплина като от миналата година. Лято идва, искам да си загладя краката, че колкото и мускул да имам, точно грозния целулит разваля цялата гледка.

# 277
Аз тези възглавнички над коленете започнах да ги разтривам с вендуза. Ако съм редовна, определено има ефект.

# 278
С вендуза съм пробвала преди. Няколко пъти само. Спрях, защото кожата ми сякаш по-зле стана и стоеше някак разтегната. Точно затова ги и спрях вендузите. Дали ако пак опитам, но този път повече пъти, няма да се оправят?

# 279
Ами тя самата кожа при мен вече си е леко увиснала от възрастта Sad

# 280
  • Велико Търново
С приключена малко преди 18.00 часа вечеря и измити зъби отчитам втори режимен ден без сладко.
Храната беше повече, но отдавна не бяхме излизали семейно с децата.Беше приятно.
закусих в 9.30-125 грама едни сухари от Кауфланд намазани с 30 грама масло
обядвах в 13.00-салата Цезар, пилешки хапки и спаначени кюфтета/не изядох целите порции/
вечерях около 17.45-200 грама кисело мляко+200 грама обезмаслена извара и 50 грама сурови орехи.
Закуската и вечерята бяха непосредствено след тренировки.Сутринта беше 40 минути кардио в зала, а вечерта цяло тяло 30 минути на Каролинката.Доволна съм!
Утре ще започна седмицата/живот и здраве/ в 06.00 преди работа с тренировка гръб и трицепс в залата, а вечерта в 18.00 със спининг в другата зала.Мъжът ми казва, че не познава друг човек толкова средства да отделя за спорт.За всяка зала си имам карта, освен, че плащам спининг отделно.Но стегнатите ръце на 45 години  си имат цена и аз съм готова да я плащам по последно.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 18:41 от siska79

# 281
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Сиска, изглеждаш страхотно!
Понеделник е деня ми за мерки....
От 22.01 до 26.02.2024 г
Кг - 4.200, талия -9 см, ханш -6см, бедро -2 см.
Доволна съм. Чувствам се добре.
Продължавам.
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 282
Здравейте! Не съм писала тези дни, но нямах време, с четях. Май сме влезли всички в ритъм вече 💪
Аз съм ок с храната, но все още нямам кантар и не знам какво се случва. Гледах вчера обаче снимки, на които се намирай дебела и направо ми стана смешно. Била съм си супер според сегашните ми цели. Не е истина колко се промениха нещата с бременността. Едно нещо влезе в норма, 5 излязоха 🤦🏻♀
Както и да е, днес 20 часов фаст. Понеделник и петък са ми минимум 20 часа, другите дни 16-18, колкото успея.
Снимах няколко чинии
Скрит текст:
Пак се изкуших с пилешко, този път крилца. Чинията е за двама, да не си помислите друго 😂
Телешко със спанак

Сьомга със зелена салата

Бъркани яйца с гъби и пръжки

Телешка кайма във фраера с броколи и карфиол пак на фраер

# 283
Боби и Чебурашка, резултатите ви са впечатляващи! Браво!

Сиска, изглежда прекрасно! Вероятно съм споменавала, но твоите рамене са ми мечта!

Stonefaced, крилцата са ми любими, но не припарвам към тях.

Аз отчитам един свален килограм за месец, 2 сантиметра от талията, 2 сантиметра около 3 пръста под талията. От ханша сякаш също имам свалени, но честно казано, не съм сигурна дали винаги меря на едно и също място. Храната в 80% от случаите ми е по програма, което допринася за бавните резултати, но аз "бърза работа" нямам ... освен лятото, морето и няколко рокли с гол гръб Heart Eyes

Спорна и режимна седмица на всички!

# 284
Здравейте отново и поздравления на всички за успехите отново идвам при вас с моя проблем.
Както съм писала до сега,от повече от 6г съм на интервално хранене с което свалих -3кг,но преди 2г полека лека със съшото хранене,със спорт и без промяна на храненето запичнах да качвам кг ,вече са +5кг.
Пробвах с глад,с броене на калории с глюкозна революция,нищо не помага.
На 49г съм в предмено ето мин месец пак ми прескочи цикъла.
Помогнете,дай съвет какво да ям,не ям,да се отърва от тези покачващи се от въздуха кг.
Винаги съм внимавала какво ям спортувала съм,но без резултат.
Сега си позволявам само събота да хапвам сладко и неша които обичам но не ям през седмицата,не ям ориз,картофи,хляб,не пия газирано,пия много вода,отчаяна съм.
Сега мисля да опитам 1месец предимно протеинова да се храня и по-рядко зеленчук и без сладко съботите да видя дали ще успея да сваля.
Много съм отчаяна,но явно години си оказват влияние с нишо не успявам да сваля,а нон стоп качвам.
Не знам дали има голямо значение,че от няколко години съм в постоянен стрес и от това кортизола ми е явно все висок.
Ще съм благодарна на вашите съвети

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 08:23 от strawberry0302

Общи условия

Активация на акаунт