Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е най-добрата апликация за тичане, която да препоръчам на начинаещ?
Какви са най-добрите методи за готвене на албаш и репички?
Какви са предимствата на яйцеварка и необходима ли е?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е най-добрата апликация за тичане, която да препоръчам на начинаещ?
-
Какви са най-добрите методи за готвене на албаш и репички?
-
Какви са предимствата на яйцеварка и необходима ли е?
-
Как мога да остана мотивиран да спортувам редовно и да поддържам здравословна диета?
-
Как да поддържаме форма и мотивация за тренировки по време на бременност?

Единственото, за което съжалявам, че не опитах на 8-ми март в службата е ябълков кекс с канела и орехи на една от колежките. То и най-вече заради него избягах и се скрих в стаята, че си знам ангелите. Прави го фантастично, неведнъж съм яла, когато не съм била на режим, ноооо този път дисциплина. Знам, че от парченце нямаше да наруша нищо, но и знам, че с 1 парченце не бих се задоволила. След 20 дни имам РД, отсега питам моя мъж какво иска да му сготвя, знаейки, че аз няма да ям нищо сладко. Каза ми - боб яхния и кюфтета ми направи и не ме мисли
Торти и сие няма да правя, поради по-горната причина. Има торта - има проблем, няма торта - няма проблем. Простичко. Най-много торта от кюфтета да направя и тва ще е.

) - ги режа и ги оставям за час във вряла вода, да падне малко солта.