ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 115

• 50 389
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Бравооооо Yum

# 466
Дези изчезна, дано всичко е наред.
Някой може ли да ми припомни нейната въглехидратна ротация?

0 - 50 - 50 - 100, и отначало, така ли беше?

# 467
Дези изчезна, дано всичко е наред.
Някой може ли да ми припомни нейната въглехидратна ротация?

0 - 50 - 50 - 100, и отначало, така ли беше?

Привет, това съм запазила от Дез (нейно мнение със скриншоти от книгата, по която тя се движише), дано ти е полезно Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/1399899/44800152

# 468
Благодаря! Ще го разгледам.
 Аз съм доста над нейните кг, но пак ще е някакъв ориентир.

# 469
дез като каже, че яде вх, не минава 100

туити, колко кг си?
или нямаш да сваляш и водиш битка за финес и красота,
или нещо не си признаваш пред себе си в яденето

# 470
дез като каже, че яде вх, не минава 100

туити, колко кг си?
или нямаш да сваляш и водиш битка за финес и красота,
или нещо не си признаваш пред себе си в яденето
66 кг съм. Имам да свалям 15 кг, но и на 10 ще се радвам. Явно сладкото всеки ден преобръща всичко. Та от днес го спирам тотал. Шарпи ме посъветва да пусна изследвания инсулин, кръвна захар и за щитовидната жлеза, та скоро и това ще направя. И да вкарам закуска също.
Днешното ми меню беше -
З- 2 варени яйца
О- купа супа топчета с филия пълнозърнест хляб
В- омлет с филия пълнозърнест хляб

# 471
не ядеш много, няма причина да не сваляш

# 472
Твърде големият и постоянен калориен дефицит също може да е причина за задържане.

А аз си се дразня яко на себе си. Хич не трябва да ям млечни, а кажи речи всеки ден присъстват в менюто ми. Купуваме сирене заради детето, но то яде малко и останалото да не го хвърляме, го правя на желатиновата баница. Днес тъкмо се зарадвах, че няма да ям млечни, и айде при наште яйца по панагюрски. А хич не ми се отразяват добре млечните, носът например постоянно ми тече от тях.
Но утре няма да има, даже ще снимам чинията за Шарпи, Натка и всички останали на нвд, че ще е по специална 😜

# 473
Добро съботно утроооооо! Flowers Four Leaf Clover
Ще си чакам обещаните снимчици, а аз и половинът отиваме на разходка в Стара планина. Ще се оглеждаме и за щъркелчета, за да си вържем мартениците. Времето се очертава слънчево, ако не е, ще набия Емо Чолаков! Trollface
Херци, Туити ако има някой метаболитен проблем, нищо чудно, че не сваля. Като пусне изследванията, ще видим какво е положението и ще даваме насоки според него.
Аз вчера имах прегрешения, писАх го дъждовен. Обаче бях като обезумяла направо. Винаги е така преди цикъл и бях сигурна, че след като ме завладя този неистов глад за сладко, цикълът е на прага. Е, баш така си беше... дойде след 2 часа. Та днес ще имам и "наказателни обиколки" заради прегрешението.
Хубав, слънчев ден от мен!
Довечера на отчет Yum

# 474
Привет и от мен.

Чудех се кога правите спорт спямо храната?
Зная че за отслабване препоръчват да е на гладно и после да се консумират протеини. На мен ми става доста тежичко без да съм яла и го правя обратното. Ям омлет с кашкавал и отивам на тренировка.
Вчера " се самопрецаках". Забравих че е петък и че имам 2часа балет вечерта и отидох на фитнес и сутринта. 🙃

# 475
  • София
Аз не спирам да качвам. Вече съм +3.5 кг (+8 см на талия) за седмица, почти заковах 70 кг, а имам още седмица, докато ми дойде и тръгне процесът надолу. Целият труд 2.5 месеца си заминава. Темата не е за това и не ми е това най-големият проблем в момента, ама си е проблем, който ме отрови и той допълнително.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 21:36 от Niya-

# 476
  • Велико Търново
Привет!Снимка от вчера, не мога да се понасям...никакъв контрол нямам над храната.Ям сигурно по 2000 калории на ден....
Скрит текст:
Ще се опитам да ям твърда храна към 16.00 най-късно и към 18.00 едни протеинови напитки само т.е. само 1 бр.Около 320 калории е.
Едно време по Папе така бях се оререфила, другата ми топ форма беше с яйцата и маслото, но вече не мога да ям яйца.Знам, че като ям по два пъти на ден ми се случват нещата, но със ставането в 5 пак не става.
Като ходя на фитнес/т.е. в 6 сутринта е на гладно/, като ходя на спининг също сутрин е пак на гладно, а като е вечер ям в 16.30 и от 18.00 тренирам, после не ям.
Ния, успех с крайната цел!Прегръщам те!

# 477
Баууу!
Иде кака ви Шарпи с преход 20 км днес. Направо се разбихме! Обаче се заредихме с много положителна енергия от природата и слънчевото време.
Къде ми е снимката, face??? Ще има шамари, ейй
Правих пилешко с прясно зеле като си прибрахме, та днес това вечеряхме. На обяд бяхме на много хубави кюфтаци в едно балканско капанче.
Ния, ако правилно помня, ти беше с някакви процедури. Да не би от тях да идва качването? /ако не те бъркам с някой друг/
Eli....., аз тренирам вечер след работа и преди вечеря. Абсурд да се нахраня и да тренирам, тогава ставам ленива и мързелива.
Редактирам се, че Сиска е писала в това време. Сиска, супер си, момиче! Flowers Hibiscus

# 478
  • София
Аз съм, от процедурите (ин витро) е, в понедленик ми беше операцията. За съжаление, и там резултатите са зле, така  че нито за тях, нито за свалянето си заслужаваше месеци наред нито едно прегрешаване. Чакам сега да ми дойде след седмица да ми спадне малко коремът, че талията е плюс 10 см вече и ще се пръсна.
Сега една седмица си хапвам (без прехвърляне на калориите над 1600 ккал) и влизам отново в режим.

# 479
Ния, ти си знаеш, ама да ти кажа и аз - нормално е. Прави, каквото трябва, пък килата каквото решат хормоните. Аз качих 1-2 кг при моята стимулация, моя близка - 10. После с бременността наваксах и аз 😒 ще ги свалиш после. Сега му давай на тялото истинска храна, за да е добър дом за бебенце ❤
Шарпи, аз снощи не успях да си кажа заглавието. Бяхме в Сърбия, наплющях се здраво. На връщане карах аз и ме беше страх да не ме спрат катаджии, не защото бях пила, а защото ако трябваше да духам на радар, щях да отровя и уреда, и полицаите с дъх на лук.
Скрит текст:
това борихме на обяд

Аз не ядох от картофите, разбира се. Имаше салата за мен.
За вечеря пък минахме през Лидл и взехме 1 кг плескавици, пръжки и паприка у павлаци ❤
Тази сутрин захарта ми беше 4.4, така че съм доволна от всичко. За днес не е ясно менюто, по-късно ще го измислим.

Общи условия

Активация на акаунт