ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 115

• 50 388
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Охххх, напълних си 16 пъти устата със слюнка Yum Relieved
Всичко изглежда мнооооого апетитно и вкусно, сега ше ги сънувам тея мръвки, да знаеш! Следващия път да ми сгънеш в хартийка един кюфтак! Trollface
Супер резултат за КЗ! Все такава да е. Аз тази сутрин се събудих яко подута, предполагам, че е от прясното зеле. Чак клепачите ми бяха надути. Цикъл, зеле, хормони, ай ше му се невиди...
Отивам да тромбя в слънчевото време.
Хубав ден от мен, пиленца Flowers Herb

# 481
ох, ох, ох на сръбската скара 🤩
Сиска, точно на тая снимка изглеждаш феноменално - мускули и никаква мазнина
Шарпи, видя ли щъркел 🐦

за днес баница и официален обяд на гости, т.е пълна диетипна катастрофа
баница ям на Коледа и на Сирни заговезни, обядът е покана от мила госпожа и няма как да не ям
фастът остава за утре, за следващата седмица и аз обмислям рестрикт на шейкове като Сиската
йога и два пъти фитнес беше спорта, нект уийк - повече

Ния Hug Hug Hug

# 482
Шарпи, видя ли щъркел 🐦
Дааааа Purple Heart
Достолепно бяха кацнали семейство Щъркови на един стълб в Карлово. Прекрасни същества!
Днес пак имахме дълга разходка, този уикенд случихме на супер време. Като се сетя, че утре сначале на бач и ... Unamused Ма кво да се прави, трЕбе да се изкарват кинти.
Да ви споделя нещо. Днес сефте ядох аспержи. Никога не бях яла това чудо и чаках по-разумна цена да взема за тест, че тук гонят 20 лв килото. Направих ги с масло, сол, черно пиперче и малко чесън и.... изобщо не ми хареса това нещо. Представях си, че ще са ми вкусни като броколите, ама нищо общо с тях. Та едва ли ще купя пак.
Започнах и да спадам, което е добре. За довечера към зелените пръчки дето не е сигурно ще доям ли, съм турила вратни пържоли с гъби във фурната. Тях със сигурност ще изям! Салатата ни е обичайна - айсберг с черита и краставички. Тази салата е на почит у нас и почти ежедневно сме на нея.

# 483
  • София
Ние имаме гнездо в двора на вилата ни до София и единият дойде от седмица вече, но е сам. Дано му дойде половинката.

stone, благодаря, знам, че е нормално, даже този път е слабо, предният път бях с хиперстимулация, отчитам си се, колкото да се занимавам с нещо, че явно не ни е писано да се получи. Развличам се с вас в темата.

# 484
Ния,  погледни ако искаш темата за искам бебе тук във форума. Има много,  много полезни съвети.  Остави това "не ни е писано". Има причина и ще се случи.
Не, че е някакво успокоение, но и аз съм в този кюп Simple Smile

# 485
stone, благодаря, знам, че е нормално, даже този път е слабо, предният път бях с хиперстимулация, отчитам си се, колкото да се занимавам с нещо, че явно не ни е писано да се получи. Развличам се с вас в темата.
Ще се случи! Вярвам в това! Purple Heart

# 486
  • Германия
Шарпи, аз обожавам аспержите! Тук сезонът всеки момент започва и вече нямам търпение! 😋😋😋

Но когато ги опирах за първи път, преди има няма 20 години, и аз не бях впечатлена 😝

Ти какви беше взела - зелени или бели? Аз предпочитам зелените, но и белите ги хапваме. Зелените само запържени с малко сол и пипер (за мен без пипер, че не обичам), белите варени и после поляти с масло или със сос холандес, или на салата или с паста (но тази година ще се въздържа от пастата). Но там ММ е специалист, аз не мога много да готвя 🙈

# 487
Teormina, скоро май няма да купя отново аспержи Grin
Зелени бяха тези, дори не знаех, че има бели.
Точно запържени в масло с малко сол, черно пиперче и чесън на прах сложих, тъй като мног обичаме.
Еми... гадни ми бяха, честно.
Добрютрю в пондРелник!

# 488
  • Враца
Аз не спирам да качвам. Вече съм +3.5 кг (+8 см на талия) за седмица, почти заковах 70 кг, а имам още седмица, докато ми дойде и тръгне процесът надолу. Целият труд 2.5 месеца си заминава. Темата не е за това и не ми е това най-големият проблем в момента, ама си е проблем, който ме отрови и той допълнително.
Аз от Коледа насам съм качила 5кг. От 71, с тенденция да свалям  (последната година бях свалила около 12 кг.), сега съм 76.
Нещо съм объркала, не бих казала, че КОЙ -ЗНАЕ колко съм променила храненето и движението си. Не зная какво е станало, но ето това са последствията.
В момента съм леко обезверена, някак не ми се получават нещата нито с диетите, нито със спортуването леко и приятно, в моята глава, живот и ежедневие тези работи са с отрицателен знак, затова съм с усещането, че трябва да правя нещо много неприятно и досадно, за да отслабна.
Крия се от себе си, а трябва да се пренастроя и да започна...

# 489
Здравейте, първата седмица при мен мина. Simple Smile Мислих, че почвам от 77 кг., но всъщност се оказа, че почвам от 77,8 кг.Smirk Днес вече съм 75,5 кг., което е колко...2,3 кг. за седем дни - бива като цяло.
Ели, висока съм 162 см., доста извън нормата е теглото ми, но няма да оставя нещата така. Скоро си правих един генетичен здравен репорт, където ми излезе, че съм с много висок риск от това да развия диабет тип 2, рискът ми за затлъстяване също е в горната граница. Стреснах се и това ме амбицира.
Малко ми е трудно да пиша по-често от веднъж седмично. На работа сме в кампания и въобще е някакъв ежедневен кючек. Smile С нетърпение чакам да мине този месец и да имам повече време, за да мога да почна да посещавам фитнеса. Simple Smile
Успех на всички!

# 490
Meyhem, браво страхотен старт. Продължавай напред!!
И аз съм с риск за диабет по наследствен фактор от двете страни на семейството.
Имах гестационален диабет... в семейството ми има няколко лекаря, всичките се изредиха да ми напомнят да внимавам.
Само по себе си ми е доста силна мотивация.
Вижала съм няколко пъти как се развива болеста и никак не е безобидна.

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 09:49 от Eli..........

# 491
  • София
Следях темичката, но заради разни редуващи се вируси при мен и децата спрях всичко и за това не пишех.
От вчера на линия с режим и тренировки.

# 492
Добро утро Flowers Hibiscus
Иля,радвам се, че се завърна. Чудих се наскоро къде изчезна ти. Дано вирусите са вече зад гърба ви.
B2022 също изчезна. Веднага да се яви в изповедалнята!
Хареса ми този израз Trollface
....и въобще е някакъв ежедневен кючек. Smile
Абсолютно описва случващото се последните месеци и моята служба.
Хайде, хубав ден и минуси на кантара. Аз тази вечер съм на групова тренировка. Довечера още не съм мислила каква ще е храната. За обяд си нося 4 кюфтета с краставица.

# 493
  • София
Здравейте и от мен.

Отчитам -1 кг. и то след ходене до Плевен и Правец с 3 месечно бебе Simple Smile. Зор видяхме с баща и, в събота почти не ядох от напраежение с бабата. Осъзнах, че мога да си направя дебелариум ако организирам едноседмична почивка там Laughing. Поне видях какво е пътуване с малко бебе. Вече съм 58 кг., целта ми е да стана 54 до морето.

Храната не беше много режимна - баници и такива неща, но от днес си почвам моите неща - омлети, салата и киви.

Много минуси от мен!

# 494
  • София
Приятно е някой да усети липсата ти.
Шарпи Heartpulse

Започнах отново ОМАД, но съм решила да го спазвам само 1 седмица, защото определено усещам, как не приемам достатъчно протеин и нямам сили за тренировките. Искам леко да ми се посвие стомаха, да намалее апетита, за това ще издържа още няколко дена.
След това продължам с фастинг 20/4 с две хранения.

Започнах да тренирам, но този път не супер интензивно и после 5 дена да не мога да сядам, а по- умерено, за да мога всеки ден да си правя упражненията.
Правя кратка тренировка с дъмбели+ пътечка.

Днес единственото ми хранене- голяма салата с много зеленчуци, маслини и авокадо, купичка леща+ 2 препечени филийки от лимец с квас с крем от кашу.
Струва ми се малко, иска ми се да увелича протеина.
Утре ще бъда в Икея и там ще обядвам.
Навън ми е по- трудно с хапването, защото не ми е толкова вкусно и няма моите огромни салати, но все ще измисля нещо.

Имам голямо желание да тръгна на фитнес, но си търся компания.
От софиянките, дали няма някоя от Дианабад?

Общи условия

Активация на акаунт