АС и други романтични К-драми - тема 7

• 20 273
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Любов 911 - страхотно филмче. Ко Су и Хьо Джу са много сладка двойка. И историята е много сладка с елементи на комедия. Отделете му 2ч. Няма да съжалявате.
https://youtu.be/OyVDLH51sNc?si=OOOnIYSjOqDM6fT-
https://youtu.be/q8EBzMwZIRE?si=g0tMz__LD5MHY-DM

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 19:08 от Рори72

# 136
Някъде след средата на сериала Spy Myeong Wol
https://mydramalist.com/2389-myung-wol-the-spy да не беше за северно-корейска шпионка с мисия да  вземе автограф от ЮК халю , тя се провали и и смениха мисията или да се омъжи за него или да го отвлече без значение, стига да го достави в СК за да им раздвижи музикалната култура. Grinning един от първите ми сблъсъци с липсата на само-уважение в ГГня, той я гонеше, тя се връщаше.
Рори,
Скрит текст:
това чудо е 60 серии, ако искаш пиши ми къде го закъсвате с рег в телеграм може пък да измислим нещо.

# 137
Крис, и двамата с тийна при опит за регистрация стигаме до въвеждането на номера на телефона след което трябва да получим код на този номер, който да въведем, за да продължим, но кода никога не идва. Единия път толкова опитвах да се регистрирам в телеграм, че нета ме е съжалил и ми е предоставил сайт в който да се регистрирам успешно, но не знам къде точно съм се регистрирала. Знам само, че не е телеграм и няма сериали и филми за гледане или просто не ги намерих. Сега вече и да искам да вляза там не мога, защото не знам къде е това там в нет пространството.

Въпрос: Някой гледал ли е Замръзналото цвете? Излиза в списъка с филми на страницата на ДжунгКи в спирита. Ясно ми е, че той конкретно ще е с някакво кратко появяване, но след като захванах да чета коментарите съм доста объркана от притеснение къде точно ще е краткото му появяване. Има много положителни оценки филма, но пише за много натуралистична гей сцена. Въобще струва ли си да се гледа въпреки нея?

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 20:54 от Рори72

# 138
...................
Много странна изцепка на Йе Съл... Сериалът все пак хубав ли е? А Ерик не е ли главния в Търсене на любовта?
..............................
Ерик е главния в Търсене на любовта. А Шпионинката става за едно гледне, ако не се вторачваш много и не очакваш кой знае какво.

Замръзналото цвете е много добър филм, но го гледай сама, че някои сцени не са да ги гледаш с детето си. И не говоря само за тази между краля и генерала му. Тя е само една и не би трябвало да те спира да изгледаш филма, защото той всъщност е филм за любовта с главно Л, но просто с друго измерение.
Катеричката е малко в масовката като един от войниците на краля.

В Гигант обърни внимание на Чонг Бо Сок. Страхотна роля прави, макар че е главният антагонист. Направо те кара да го  #2gunfire ...

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 21:14 от 2в1

# 139
На мен притеснението ми беше, ако тези секс сцени са за да покажат дворцовия разврат да не са набутали ДжунгКи в нещо такова, че е бил съвсем млад и миловиден по онова време, а определено не искам да виждам любимците си в толкова натуралистичи сцени. Ако беше така щях да пропусна този филм. Междувременно цъкнах следващия в списъка с филми с участието на ДжунгКи и се оказа и той еротичен. Обаче в първата част главни са главният от Дърво с дълбоки корени и девойката за която питах наскоро коя е, заради епизодичното й участие като приятелка на главния в Доктори гинеколози. И тази случайност така ме плени, че реших този филм да го гледам с надеждата, че еротичното не е натуралистично и ДжунгКи ще е в някоя масовка.

Много е важно антагонистите да се играят страхотно и да са разписани страхотно от сценариста. Ние с тийна даже си имаме любим антагонист от вселената на МВ и много се вълнувахме при преминаването от анимация към игрална версия ще се намери ли актьор, който да го изиграе страхотно и да не го развали. От к-сериалите в момента се сещам за два страхотно изиграни антагониста от Тек и Бо. Също братовчедът и сестрата от Принц на покрива..... Със сигурност има още много страхотно изиграни к-антагонсти.

# 140
О, Рори, нищо общо с дворцов разврат няма в Замръзналото цвете. Ако изключим няколкото "кекс"  сцени, за които се говори малко повече, защото са малко извън обичайното от това, което сме свикнали да виждаме в сериалите, историята си е за един Крал, който просто искаше да бъде обичан.
Скрит текст:
Кралят си има един елитен отряд от бодигардове. Техният командир е неговият най-добър и доверен приятел, но приятелството им прераства в нещо повече. В същото време Кралят е женен за принцеса от Юан, но все още нямат наследник и от Юан започват да настояват тяхно протеже да бъде обявено за такъв. В отчаян опит да избегне това Кралят моли генерала да направи дете на Кралицата. Но, всичко се обърква, когато между генерала и Кралицата пламва любов и те започват тайно да се срещат без знанието на Краля. Когато той разбира за това нещата вземат съвсем драматичен обрат.

Действието на филма се развива по време на управлението на Крал Конгмин, но не се съобразява стриктно с историческите факти, така че не трябва да се търси някаква достоверност.
За същия Крал става въпрос и във Вяра с Минчо, а там нещата са съвсем различни.

# 141
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Отделих 2 часа за Любов 911 и да, хареса ми. Hug
Не съм ги гледала другаде главните. Много сладка двойка са. От останалия каст само тренерът от По моя начин ми е познат. Всъщност имам съмнения, че мъжът на жената в кома също съм го гледала някъде.
Така, като е нещо по-кратичко, по ми е лесно да му намеря време за гледане.

# 142
Профи, главната е главната от Паралелни светове. Със Суки също са много сладка двойка. Аз съм я гледала и с Джун в Илджиме, и с Дже в Небесния пощальон. И в тези роли също е много сладка соло и в двойка с партньорите си. Небесният пощальон също е филм, но сега не се сещам как се изписва на английски заглавието. Ако проявиш интерес ще го потърся.

# 143
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рори, хич не ми прилича на главната от W. Ако не го беше написала, нямаше да го разбера.
Не казвам, че не е тя, а че изглежда като съвсем различен човек. Изгледах целия филм без да я позная. Но пък аз и не гледах кой знае колко от W, та е нормално да не ми се е набила в паметта физиономията ѝ. А Суки никога и в нищо не ми е харесвал до момента. Просто той самият не ми допада, не е мой тип. Без значение е кой ще му партнира.
А главният от Любов 911 се оказа татко на три деца в реалния живот.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 08:33 от profi_1

# 144
  • Русе
Добро утро и от мен! Simple Smile
И аз хвърлих "едно око" на Замръзналото цвете, но ми излиза само 1-ва част. 2-та я няма, не знам защо.
Мили Дами, по-откровени "кекс" сцени май не съм виждала - без пошлост, без вулгарност, с етапната начална предпазливост, с жаждата този миг да се повтори. Просто не знам как са го направили корейците?! Те - които слагат 18+ на голи женски рамене или голи мъжки гърди...Изненадана съм и смаяна в най-добрия смисъл!
Отделно съм нахилена до уши като в пубертета! Еднорози ли? Поне една целувка ли? Ха....

# 145
Главният в Любов 911 е главният от последния сериал, който гледах и за който писах в първите минути на вчерашния ден. Много го харесах там и след филма си го слагам в списъка с любимците.
Тийнчето много харесва Хьо Джу и в Илджиме, и в Паралелни светове за разлика от Айю, която не може да понася и според него тя разваля АС. И много харесва Суки в Паралелни светове. Затова е много хубаво, че източната сладкарница има такъв богат асортимент - по много за всеки.

Уинона, докато се притеснявах като какъв го играе ДжунгКи в Замръзналото цвете захванах друг еротичен к-филм. Петте сетива на Ерос. Състои се от 5 части. Третата и четвъртата бяха малко психо - вампирска и лесбийска еротика общо взето. Макар че в третата участваше актриса, която познавам от два сериала и харесвам превъртях, не го издържах това. Обаче първата част макар и с глуповат сценарий завърши с еротика и то съвсем прилична. Едва в последната пета част имаше разбираема история - тийнове, които си разменят партньорите за един ден, за да оценят връзките си. Там еротиката е точно като за 18-19г., а младите актьорчета са много красиви и приятни за гледане. И да, новото Танче си е партнирала с още един от моите любимци. И макар че с ДжунгКи имат не повече 1-2 минутки заедно са много сладки такива младички един до друг. Но пък тя има много добре направена еротична сцена с друг актьор. Бих казала, че тяхната сцена ми хареса най-много от всички еротични сцени във филма.
Доколкото правилно съм разбрала това, което дават по ТВ е строго цензурирано откъм голичко и кекс, но във филмите нямат никакви ограничения.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 11:04 от Рори72

# 146
В телевизията има цензура и правила какво може и какво не може да се показва. Все пак там не можеш да контролираш кой гледа. По тази причина дори и клипове с песни минват през жестока цедка и или променят, това, което не е допустимо, или се забранява излъчването им по тв-то. Докато в киното винаги можеш да сложиш "забранено за лица под...... години" и такива да не ги допуснеш в салона. За това във филмите са доста по-разкрепостени.

Heaven's Postman е сериала с Хан Хьо Джу и Дже.
Давам още няколко филмови заглавия, които да пробвате, когато не ви се гледа сериал, а искате да разпуснете с нещо по-кратко. Повечето са романтично-комични, в някои има малко или повече еротика. Само последните четири са в по-драматичния спектър.
My P.S. Partner
Like for Likes
The Naked Kitchen
Architecture 101
Venus Talk
S Diary
Antique Bakery
Plum Blossom
Addicted
Obsessed
Only You
Searching for the Elephant

# 147
Само да уточня, че Небесния пощальон е филм, не сериал.

Някои от филмите са с актьори заради които със сигурност ще ги гледам.

В момента гледам новия сериал по сторито, но скучая, а и актьорите не ме впечатляват. Главния ми е леко антипатичен като визия, излъчване и абсолютно незабележим като актьорско присъствие. Но пък някакъв замък от европейски тип виждам.
Финала на серията или по-скоро последните 10на минути от нея бяха забавни и сладки. Има потенциал сериала. Чакам втора серия утре.

Вбокс ми иска регирация за да гледам замръзналото цвете. В руските сайтове или не тръгва или въобще не е предвиден достъп до филма, а има само информация. В контакта го има с превод на чужди езици, но не и на руски. Уинона, ти как изобщо го пусна този филм?

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 14:48 от Рори72

# 148
  • Русе
2в1, засега съм изгледала 2 от твоите нови предложения + Замръзналото цвете. Виждам много смели решения  и изпълнения - все неща, които не съм срещала досега. Дали по-старите сериали/филми не са били подлагани на по-строга цензура и санкции? Или е въпрос на разпространение? Не сме свикнали с подобна дързост, мда. Не знам, но ще се възползвам от Вбокса до финалната дата и...като Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече"...изгледани от теб предложения.
Рори, мисля че писах - в Дорама.ТV, на руски и само 1-ва част. Не знам финала, макар че след "изпълнението на кралската задача" едва ли ГГ ще остане жив.

# 149
Уинона, може ли да сложиш директен линк към Замръзналото цвете. Не знам защо на мен вбокса не ми дава да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт