АС и други романтични К-драми - тема 7

• 20 222
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Даниии Hug, Joy
Обаче
1.сцената я няма, повторила си как канеха за концерта си;
2.Тоя доста се е старал, но клипчето му може да минава само пред лаици Wink. Точно такава поддръжка никога не се е случвала. Просто когато Джунгкук си изнесе концерта на пъпа на Таймс Скуеър в NY, тия тримката си бяха по казармените поделения в Корея.

Кой беше филмът на Пако с каката? Дайте линк!

# 181
Профи веднага се поправям Smiley
Даже сцената не издържа!!!
Цитат
2.Тоя доста се е старал, но клипчето му може да минава само пред лаици Wink. Точно такава поддръжка никога не се е случвала. Просто когато Джунгкук си изнесе концерта на пъпа на Таймс Скуеър в NY, тия тримката си бяха по казармените поделения в Корея.
то това го знаех, но добре му се е получило Satisfied

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 22:07 от Danifin1

# 182
  • Варненска клюкарка
Проф, Пако с каката е в Любовта на вещицата - в менюто на сладкарницата под номер 12.

# 183
  • Русе

Честит двоен празник, момичета!
Дали ще се опием от вино или от любов - все едно! Важното е това да ни прави щастливи! Бъдете! И не само 1 ден в годината!

# 184
Тея корейци с тяхната мания по слаботията са ми нанесли непоправима вреда на възприятията. Хем не ми харесва прекаленото слабо, но тъй като е навсякъде вече нормалното телосложение ми изглежда като дебело.  Гледаме си с тийнчето Кучето и вълка и в тайландския период на агента под прикритие има доста сцени с Джун по шорти на ринга, в които се вижда нормално телосложение, но в сравнение със сегашното му ми изглежда направо дебел и окото ми чак се дразни.

На тези от вас, които чувстват днешния ден като празник пожелавам приятно изкарване на вечерта с поне бутилка ароматно вино и кутия шоколадови бонбони и компания, която ви прави щастливи!

# 185
Хич не ми беше празнично, Вино не пия, не налазих и никакви шоколадови бонбони, но току що се наградих с една шоколадова вафла. Ще го броя за празнично меню. Joy
Отбелязах празника като се възползвах от Свети Валентинската отстъпка в Хеликон. Получих я още преди две седмици заедно с обичайната неделна. 14% са си 14% и не са за изпускане. В резултат внукът се сдоби с една книжка за космоса и с игри, подходящи при пътуване. Баба му нямаше време да си избере нещо за себе си. Така де, и без това ще трябва да му чета книгата за космоса, а още не съм овладяла изкуството да чета две книги едновременно. Joy

# 186
Някой гледал ли е филма Космически чистачи с ДжунгКи?
За пръв път гледах корейска фантастика в класическия смисъл на думата фантастика - действия в космическото пространство, бъдеще, наноботи и т.н.
На мен филма ми се видя като намигване към МВ. Хареса ми, интересен е. Има и американско участие струва ми се. Даже има нещо от американското кино в него, но си има и корейско - леко неясно начало, клозетен хумор и леко неясен може би отворен финал с нещо като хепиенд. Та за финала ми е питането. Всичко друго точно, но аз не разбрах какво стана с детето на героя на ДжунгКи. Наноботите я откриха, свързаха съзнанието й с това на баща й, но защо после тя не беше с него и екипажа на кораба?
https://youtu.be/83tq9ctq8VU?si=B-up-gR0IW3HSTTm
https://youtu.be/0d44P7yHgpM?si=CDr2Y1t3IEQyjW0o
https://youtu.be/qwAT_-lm8NU?si=W-L0UzuggtKQ9nSy

# 187
Клип към една от песните от соловия албум на Ча, който излезе днес.

И едно интервю с него, в което коментира до колко информацията за него в нет-а е вярна.

# 188
Обичате ли кученца?
Корейците са направили филм - Heart is… 2, който напомня едновременно и Сам в къщи, и Бетовен 2, че и Ласи може би. Кученцата и майка им са невероятно сладки и вървят в комбинация със съвсем младия ДжунгКи. Не мога да онагледя, защото в ютуб не излизат никакви клипове от филма, но ако имате нужда от нещо сладко за очите и душата този филм ще ви даде цели 130 мин. подслаждане.

# 189
Hearty Paws 2 - трейлър

Има и първа част, която е с Ю Сънг Хо.

На руски Hearty Paws 1 и Hearty Paws 2

# 190
Сънито трябва да е съвсем дете в първата част. 2 в 1, благодаря за линковете към първия филм!  И той ли е с кученца?

# 191
Не съм ги гледала и двата, но според резюмето пак има куче.
А Сънито е бил на 13г. по време на филма.

# 192
Безнадеждно - много, много тежък филм. Няколко пъти отклонявах поглед от екрана. Актьорите в главните мъжки  роли, единият от които ДжунгКи съвсем закономерно са наградени за тези си роли. Мрачна история, заснета в мрачна обстановка. И все пак финалът в последната си минутка беше лъч надежда.

# 193
Безнадеждно е името на филма ли?
Аз си пазя психиката и душевното равновесие като не гледам такива филми. Емоционална съм и знам как изгледам ли нещо такова, след това съм като парцал дни наред. Буквално се скапвам и психически, и физически. И без това имам ужасни проблеми със съня, а и баш здрава не съм. Затова предпочитам да гледам леки и забавни филми, които да ме разтоварват. Не, че не гледам и любовни истории, които стисват за гърлото. Но, ако може да е без трагизми, ми е по-добре. Пък, ако ще и инфантилна, и от детската градина да ме наричат.

2в1, с интерес изгледах видеото с въпросите към хубавия Ча. Пропускам фактологията, изяснявана с тях и признавам, че съм впечатлена от детските и младежките му снимки. Ама наистина е изключително натурално красив! Голяма част от айдълите, дори и да не са "пипнати", са оформени и лустросани от индустрията. Но това момче няма нужда от никакви допълнителни щрихи. Като прибавим и това, че явно е умен, ученолюбив и талантлив, как да не му стане човек фен?! Пардон, жена Mr. Green. Дори и актьорски да е дръвце.Joy

# 194
Профи, Безнадеждно е заглавието на филма и много точно отразява историята разказана в него, но не е любовна история, а мрачно огледало на действителността за онези другите корейци, които живеят в мизерия, биват пребивани от пияни бащи/пастроци, биват малтретирани в училище от съученици с власт и чувство за недосегаемост, биват пренебрегвани от майките си и стават крадци и убийци, за да оцелеят някак в блатото на живота.
Но пък колкото и да е тежък за съжаление това е другата действителност и когато актьорите са толкова добри, че съдбата на героите им стиска за гърлото, макар че се налагаше на места да отвърна поглед не съжалявам за отделените 2ч.
И затова предупреждавам за съдържанието.
Но съвсем лек и много приятен за гледане е филма с кученцата. Него можеш да гледаш и с внучето, ако то вече е гледало филми от поредиците Сам в къщи и Бетовен.

Общи условия

Активация на акаунт