Довърших и Love in the Moonlight
Продължавам и с актуалните - Knight Flower, Love Song for Illusion, Captivating the King ,няколко китайски,между които - за съдията Ди и очаквам да стане време за Шогун.

беше много добро попадение, девойката е главна в

По една странна случайност съм потънала в една китайска мелодрамка и бързам да я приключа преди 22-ри. Редувам с предложенията от 2в1. Направо съм като лудото емотиконче и Кака Сийка , ама заедно.
Най-много ми хареса "кредитната карта"- пълна 10-ка!!! Като ми пееш, Пенке ле ( Джейсън ле) кой ли те слуша?! 

Аз си падам по чаровни грозници ( като Белмондо например), та типчето привлече вниманието ми. "Пътят към дома"(2023) Съвременен, без фантастика и прераждания. Ако решиш да го погледнеш, внимавай да не го объркаш с филма. 
Аз си падам по чаровни грозници ( като Белмондо например), та типчето привлече вниманието ми. "Пътят към дома"(2023) 

Маршали, капитани... Всъщност гледах снимки на "капитан" Лу - модерно момче, с много готина фаца и прическа, доста слаб за своите 1.83 м- 67кг по официална статистика, че и бил певец от туй нагоре. Изглежда заради ролята е така подстриган, но на мен ми направиха впечатление очите му - те изразяваха емоциите и душевното му състояние. Препоръчани теми