Кралят в Императрица Ки - Wang Yoo, King Choonghye - 1330–1332 г. ; 1339–1344 г.
Кралят в Замръзналото цвете и Вяра - Gongmin - 1351–1374 г.
, 
Поне снощи, като го приспах, успях да изгледам и 8 епизод на Докторския. Нещо не ми хареса някак инфантилния начин, по който героят на Пакито си изживява новооткритата любов. И проблемът не е в Пакито, а в режисьорското решение това да бъде представено така. Може по-нататък да се появи някакво разумно обяснение за това поведение.

Поне снощи, като го приспах, успях да изгледам и 8 епизод на Докторския. Нещо не ми хареса някак инфантилния начин, по който героят на Пакито си изживява новооткритата любов. И проблемът не е в Пакито, а в режисьорското решение това да бъде представено така. Може по-нататък да се появи някакво разумно обяснение за това поведение.
. Аз си наваксах с излезлите епизоди, следващите би трябвало да ми кацнат този уикенд.
). Това е абсолютно необходимата предпоставка за семеен мир и разбирателство
.
). Това е абсолютно необходимата предпоставка за семеен мир и разбирателство
.
.

Въобще не искам да изброявам ние с колко такава техника сме и тук въобще не слагам телефоните и таблетите. Все пак някои от нас работят в сферата на Финтеха и ИТ-то фирми 

) съм правила някои от тях - пилешка супа (само че при мен с джинджифил, понеже нямам женшен наоколо), палачинки с лук, кимчи, яйце с ориз...
).
) - Seoul Searching .
), когато Captivating the King ще е свършил и ще мога да му се посветя подобаващо.

.