АС и други романтични К-драми - тема 7

• 19 787
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Уин, не знам каква реклама си видяла, но за сега никъде официално не е обявявано, че Винченцо ще има втори сезон.
Иначе сериала е кримка с доста пародийни елементи, черен хумор и малко драма и романтика.

Рори, не знам дали филмът е подходящ за твоят тинейджър, та ти ще прецениш дали да му го покажеш, но щом хресва Ким Сънг О (треньорът) може да го гледа в The Man From Nowhere. Пак е във второстепенна роля, но е съвсем различен от героите си в ТГ и По моя начин. Тук е от лошите.

# 526
Обикновено му казвам за какво е сериала и той решава дали ще го гледаме. Мозъчните разследвания е първия сериал който и за двама ни е непознат, но по заглавието предположих че ще му хареса. Може ли да споделиш някаква информация за този сериал с треньора, защото не съм го гледала и не знам като какъв да го представя.
Например очаквах да прояви интерес към Хуаранг, но си избра Скандала, а когато пак предложих Хуаранг каза че не проявява интерес към него. Досега от всичко, което сме гледали заедно най-трудно му върви По моя начин, но каза че го гледа заради треньора и Мобин. АС го гледа два пъти заради Со, въпреки че се скъса да мрънка колко не понася Айю и Су. И на мен ми трябва инфо за да се ориентирам става ли за него.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 20:18 от Рори72

# 527
# 528
Пак някой фен си е играл с фотошопа.

Рори, филм е, не е сериал. Криминален екшън за един мъж, който притежава заложна къща и живее съвсем тихо и уединено. Понякога контактува със съседското момиченце, чиято майка е стриптизьорка пристрастена към наркотиците и често отсъства или е неадекватна. Майката и приятелят ѝ открадват една пратка наркотици и ги скриват в заложната къща. Когато босовете разбират хващат майката и детето и принуждават главния да достави наркотиците на определено място. Едновременно с това го натопяват, че е убил майката. Полицията открива трупа ѝ с извадени органи в колата, която той кара. Залавят го, но той бяга. Тогава се разкрива, че е бивш спец агент. За да спаси момиченцето главният започва борба с наркобосовете, които се оказва, че освен с наркотици се занимават и с незаконна търговия с органи.

Знам, че звучи и изглежда стряскащо, и в действителност има доста кървища и насилие, но за мен филма е много добър за жанра си. А играта на всички е страхотна.

Ето темата му в Спирита, да прочетеш коментрите, ако искаш.

# 529
  • Варненска клюкарка
Проф, напредвам. На 12-та серия съм и най после разбрах причината за проклятието. Беше ясно че е от планинския дух, че е от миналото и че е пореден сериал в който всеки плаща в настоящето за грешки от минал живот, но най после ми се изясни картинката в цялост. Не очаквах, че главната ще предаде господарката си (или поне такава заявка дадоха с думите и че знае къде е) Но  ме изненадаха и с бременността и, а и  онзи позна като каза на планинския дух, че на бременна жена не може да се има даверие, защото се ръководи от чувствата си. Излиза че в предишен живот главните са създали дете, но дали ще успее да се роди. А главната в съвременността може да е преродената девойка от миналото, но ако е родила детето е и потомка на главния ..😳  Дано не съм се омотала нещо, че вчера моите 20 пъти ме прекъсваха, чак ме отказаха, та преди малко догледах серията. А Ча се разигра😘 всъщност разчупва се след първите няколко серии, но към 10та вече е доста добре. И не го е срам да целува, много е добър🤪 И мен не ме е срам, че не мога да откъсна очи от него, много красив.
После май ще искам да видя нещо с другия писан красавец Роуон, май Уин беше доста впечатлена🤪
Бива я тая песен от Ча-ча ча, да не забравиш да пуснеш видеото като излезе.

Пако и на мен не ми харесва в По моя начин, хубава двойка бяха с главната, но безкрайно скучни, отчитам го не като тяхна грешка, а като недостатък на сценария. Изгледах сериала заради втората двойка.

# 530
Тази тема с търговията с органи   ми е много тежка за смилане. Не мисля, че е подходяща за тийнейджър. Но ще погледна коментарите и ще реша за себе си дали да го гледам.

Както ми вървеше леко и приятно Минкиния сериал намесиха бившата уговорена годеница на шефа и взе да става дразнещо. Тя е не по-малко зло от бившата приятелка на главната, а реакцията на Минкината героиня на появата й е абсолютно неадекватна. Човекът е развалил годежа и точка. Кви са тези глупости. Не е сгоден към момента на връзката им. Значи тя има право на втори шанс, а той не. Щото неговото положение е същото като нейното 1:1. Тя даже направи постановки и подхлъзна бившия си мъж и бившата приятелка, а той е постъпил честно и е развалил годежа без номера. Тя също развали годежа си, но преди това се сгоди само за да ги накаже. И сега това че някога е била сгодена прави ли я обвързана за цял живот без право на нова връзка. Очевидно не защото тя започна нова връзка. Обаче не някой друг, а тя лично му забранява той да има нова връзка. Защо? Че даже и изневяра било. На кого изневерява като не е обвързан с тази жена. Това, че тя е същия болен мозък като нейната бивша приятелка как го прави обвързан с нея след разваления годеж, когато се е върнал за своя втори шанс. Това беше ужасно тъп завой в сценария.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 22:11 от Рори72

# 531
  • Русе
Рори, ама и ти палиш като мен с 200км/ч, ама в ефир Joy , а аз бях тиха...Sweat Smile
Доста завързано става, когато се обединят всички "лоши", ама криви им излизат сметките. Споко, дишай! Simple Smile

Леле, на какво попаднах?! Артист, ама пее като звяр! Това наистина не очаквах...

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 23:33 от winona

# 532
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирах.
---------------------------------------------------------------------
Бива я тая песен от Ча-ча ча, да не забравиш да пуснеш видеото като излезе.
Разсмя ме. Laughing
Певицата се казва Chung-ha, а песента си е чисто нова, от днес излезлия ѝ дигитален албум, и няма общо с филм или сериал. Няма да забравя за видеото, дебна го.
Дано твоите те оставят да си изгледаш последните две серии на Кучешкия на спокойствие. Няма да ти разкривам отговорите на някои питанки, че да ти е интересно. Само ще кажа, че накрая пак има целувки, и хич не е дръвце. Wink Laughing

В горния клип в поста на Уин също е много сладък. Нищо, че е само зрител в случая. Heart Eyes
----------------------------------------------------------------------------

Попаднах на забавно клипче от мейкинга на Докторския.
Бил с две каки Пакито, затова се объркал. Joy
https://www.youtube.com/shorts/1hpJ0OBwkYo?feature=share

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 02:58 от profi_1

# 533
Уинона, знам че края ще е хепиенд, обаче някак са тъпи тия последни напъни на лошите, т. е. сценаристите. Сега пък майка й нае самосвала с който да я трепят. Може би дори лично тя... Ами колкото и да е тъпа и алчна как след като е убила пряко или в съучастие дъщеря си и я наследи ще реши да дели наследството с тея дето организираха убийството й. Да, шефа пое удара, ама всички тия дивотии са прекалени. Друга беше заявката на сериала до преди появата на психото бивша годеница и тия интриги са напълно излишни. Иначе изненадката, че Су Мин е дъщеря на мъжа с който е избягала майката на главната си я бива. Това обяснява напълно появата и държанието на "другата половинка". Обсесията й по героинята на Минка си имала причина. Но пък как така главната хич нищо не знае за мъжа заради който майка й я изоставила и няма представа чий баща е той. А майката е ужасна - и героинята, и актрисата. Набедена за красива май е набедена и за актриса.
Иначе актрисата, която играе тъщата на Со тук изглежда доста поостаряла, но пак е много по-красива от набедената красавица - майката на главната. Въобще 13а серия изключително много ме дразни и я гледам с почивки. Дано бързо разкарат бившата годеница. Актрисата е може би най-грозната корейска актриса, която съм видяла до сега. Дано да не я засека в друг сериал или филм. Същинска вещица е в лицето. А и като актриса не ми харесва. Скръбната девойка вече не е сама в анти списъка ми.

# 534
  • Дубай
Рори, ама и ти палиш като мен с 200км/ч, ама в ефир Joy , а аз бях тиха...Sweat Smile
Доста завързано става, когато се обединят всички "лоши", ама криви им излизат сметките. Споко, дишай! Simple Smile

Леле, на какво попаднах?! Артист, ама пее като звяр! Това наистина не очаквах...
Това е Сън Ги... Много ми е любим! Бижу е той, бижу, каквото му напишат като сц всичко изиграва няма значение добър или лош персонаж.
Дебютира като певец и модел, в последствие и като артист,както повечето им артисти там.
Има какво да се гледа с него...Историческо, екшън,трилър, ромком, фентъзи-а, бе момчето си е хамелион!
Няколко от драмите, които съм харесала с него
Vagabond-екшън сериал, който остана малко недовършен...оставиха си вратичка за втори сезон.
Mouse-екшън-трилър където "совите не са това, което са" ... Сериалът е интересен, но и труден за гледане, с две думи ако харесвате криминални трилъри ще Ви допадне.
Law cofe-не е лоша дрма, но нещо ми липсваше, иначе играта и на двамата главни е брилянтна. Самото произведение предлага елементи, като любов, драма, и правни консултации, които обаче не бяха основата на сериала,което за мен лично беше в минус.
Korean Odyssey-фентъзи драма с много елементи на приказка...Харесвам я, но имайте предвид,че е възможно ефектите, които бяха наблъскали да ви дойдат много.

Здравейте на всички!

# 535
Ив, здравей! Липсваш ни!
Наистина страхотно изпълнение на Сън Ги. А Ив събуди и интетеса ми към него като артист. Слагам го в списъка със сериали/филми.

# 536
  • Русе
I.V., привет! Отдавна не си минавала при нас и се надявам всичко при теб да е ОК!
Сън Ги ми е познат като физиономия, но не помня от къде. Изненадата е гласът му. Знам, че всички артисти пеят, някои мяу-мяу, някои повече, ама този е страшен! Бях втрещена. Явно наистина си е талант.

# 537
Как е възможно шефчето да е 94и набор. Толкова добре стоят като двойка с Минка, която е 86и набор и наскоро е навършила 38г., а той чак през септември ще стане на 30г. Сякаш да на една възраст или пък той е малко по-голям от нея. За мен са много убедителни като двойка и си имат химия, и са сладки заедно.

# 538
  • Дубай
Благодаря, добре съм! Преминах втора операция и си почивам повечко, а и в момента не гледам много азиатско повече бг продукции,затова не се включвам често.Следя Ви и супер много се радвам на ентусиазма, с който  на влизате в света на Азия с все по-големи крачки.
Рори, аз като човек който харесва и Минка и Ин У ще кажа, че не ми допадат  заедно... Тя му е като леля на Ин У,трябваше да и изберат някой по-зрял, като Пако например😋Разбира се, това е  мое мнение.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 10:28 от I.V

# 539
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ИВ Hug, да се оправиш! И си гледай каквото ти е интересно в момента. Утре може пак да те дръпне към Азия.

Минавам да оставя едно филмче зад кадър от заснемането на една от фотосесиите към новия мини албум на хубавия Ча. Има си и субтитри.
"Ча: - До каква възраст ще мога да се правя на сладък?
Вметка на редакторите - Вероятно ще е възможно за цял живот."
Joy

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 10:38 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт