АС и други романтични К-драми - тема 7

• 19 783
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Рори, бившата годеница е певицата БоА (BoA). На нейния коледен концерт през 2003 дебютират TVXQ.
И корейците не бяха доволни от представянето ѝ в сериала, но ще трябва да я търпиш още, защото участието ѝ продължава до последния епизод.
Вероятно вече си разбрала, но Минка е знаела кой е мъжът заради когото майка ѝ я е изоставила. Имала си е причина да се прави, че не знае.

Здрасти I.V. Възстановявай се бързо и дано всички проблеми да са минало Hug.

И Сънг Ги наистина е много популярен и като водещ, и като певец, и като актьор. Не е типичен красавец и в началото се чудех какво толкова му харесват, но това беше, докато не го гледах в Brilliant Legacy/Shining Inheritance с Хан Хьо Джу, сериалът с който прави големия пробив в света на драмите. С Шин Мин А бяха страхотни в My Girlfriend is Gumiho. А после и той изигра ролята на гумихо в Gu Family Book, където си партнира със Сузито. В The King 2hearts до него застава Ха Джи Уон.

Пакито и каките са сладури. И Сонг Гьонг се появява в сериала по покана на режисьора, с който е снимала Феята на щангите. Освен това с ПШХ преди това бяха съпернички в друг докторски сериал, а с Пакито са озвучавали главните герои в Тролчетата.

# 541
Не казвай, че това грозилище е БоАта, за която бъзикат Джун в Гуру шоуто и за която го подкача Ли Хьори в Семейния отдих. И която беше голяма приятелка май на Дже или на някой друг от любимците. Страшно ми е антипатична, а мъжете толкова я харесват. Гледала съм дебюта на ДБСК с БоАта - пеят коледна песен след Хъг, но честно казано не й обърнах внимание, защото тя не представляваше интерес за мен. Но тук в сериала се набива на очи и е много антипатична жена.

Да, разбра се, че и героинята на Минка е знаела, че бащата на Су Мин е този с който е избягала майка й.

Сън Ги ще го гледам в сериалите му с ХьоДжу и МинА

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 11:07 от Рори72

# 542
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз попаднах на нещо, на което кулинарките в темата се надявам да хвърлят един поглед.
Пусках ви наскоро две песни на Тен, който също издаде някакъв мини албум. Тен е член на NCT. Днес обаче попаднах на видео, в което той сам приготвя храната за гостите си - други двама от NCT - Johnny и Yangyang, които е поканил на мини парти по случай мини албума си. Както сам казва, "обикновено не готвя, т.е. никога не готвя". Аз се чудя дали яде, че всичките му танцьорки са с по-големи талии от неговата. Joy

# 543
  • пустинен пъпеш

Леле, на какво попаднах?! Артист, ама пее като звяр! Това наистина не очаквах...
Като  четох в биографията на И Сънг Ги в Уики  за успехите му в обучението и за военната му подготовка,направо е за категорията свръхчовек.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 11:50 от rududu

# 544
  • Русе
А аз заложих "Кралят с две сърца", пак на руски. Ей, този Вбокс ми скъси живота - 5 сериала все  с руски превод.
Започнах запознанството си и с Ким Нам Гил в "Достоен на името си". Засега върви добре.
Профи, относно редакторската вметка: напълно съм съгласна! Само си представям как не можем да им определим възрастта и "красивеят" дълго-дълго...

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 11:54 от winona

# 545
Аха. Одеве попаднах на един шортс, в който убийствена мацка и партньорът ѝ са се развихрили с хип-хопа у дома. Надписите над главите им твърдяха, че съпругът е на 34, а съпругата на 51!!! За мацката става въпрос. Реших, че английският вече не е това, което беше Mr. Green. Останалото е на корейски и нищо не му разбирам. Joy
Ето го - https://www.youtube.com/shorts/cvXX9EhlkYM

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 13:14 от profi_1

# 546
  • Варненска клюкарка
Ив, много се радвам да те видя😘

[

Леле, на какво попаднах?! Артист, ама пее като звяр! Това наистина не очаквах...
Леле! Страхотно изпълнение, страхотна песен! Аз да питам ако някой знае негова ли е, или я пее и друг, или да е от сериал, май съм я чувала и преди, но не съм сигурна.

Уин, посмях се за мяу, мяу 😂

Проф, ще го гледам Ча, ама довечера.
Ох що ми трябваше дя разцъквам Шортс. След мацката и мъжа и танцуващ Роуон, след него Джуно, а после трябва да се концентрирам на работа🤪

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 13:20 от Беллора

# 547
  • Русе
Белл, има много теми с това име, има и песен на Мадона, но нищо не ми напомни неговото изпълнение.

Някой случайно попадал ли е на: как се различават Северно-корейците от Южно-корейците? Във филма "Името ми е Ло Киуан" имаше подобна реплика, че са различават и познават с просто око.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 12:57 от winona

# 548
Не съм попадала, ама със сигурност добрата козметика и ежедневната грижа за кожата и външния вид със сигурност личат. Като прибавим и пластичната хирургия у едните и насадената неувереност у другите, няма начин да не личат.
Впрочем в корейската книга, дето я дъвчем, се коментира един от страничните ефекти на демилитаризираната зона - квадратните километри дива, недокосната повече от 60 години природа.

# 549
  • Варненска клюкарка
Уин, затова сложих песента в цитат, защото питам за нея, иначе и аз знач че с това  заглавие излизат много неща, но не мога да се отърва от усещането че съм я слушала и преди, пък ме е яд че не се сещам  в какво.

Като сме говорили със сина ми за разликите между населението на СК и ЮК, най видими  са основно в ръст и тегло- от СК са с ръст жените средно към 144 см, мъжете не запомних, но сигурно до  + 15 см. Другото както каза Проф, козметика, операции, цвят на кожа....Когато се готвеше за КСК по темите за расите имаше текстове за  морфологични разлики, но запомних само няколко, че тогава още бях на друга вълна.

# 550
Уинона, и на мен ми направи впечатление репликата и не помня точните думи, но някак ми остана впечатление, че има някаква разлика в областта на долната челюст. Може жената да е жестикулирала и да ми е останало погрешно впечатление, но такава асоциация ми изникна като прочетох питането ти. Иначе ДжунгКи е 178 см. и ако става въпрос за по-нисък ръст той не отговаря на идеята че е от СК. Но пък с прическата с която е във филма оптично лицето му изглежда по-голямо отколкото във Винченцо напрамер. Ама може да е само в моите очи това усещане за визуална разлика заради прическата.

# 551
  • пустинен пъпеш
В daramatv.live намерих шоуто(с 8 серии),,Bro & Marble in Dubai "(Броключения в Дубае в руски превод)с водещ И Сънг Ги и участниците са три двойки приятели,в една от тях  са Yoo Yeon-seok и Kyuhyun(Super Junior ),в друга са айдъл от SEVENTEEN и от MSG Wannabe и играят подобно на монополи с истински пари сред забележителностите на Дубай.
В 1 еп.участниците залагаха свои вещи срещу пари при банкера И Сънг Ги :портфейл Хермес,яке Прада ....Kyuhyun пя откъс от песен ,а после танцува ,,SORRY, SORRY" без музикален съпровод,т.е. символично осребри таланта си за дирхами

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 14:33 от rududu

# 552
Песента, която изпълнява Сънг Ги е от албум на Kim Kyung Нo излязъл през 1997г. Ето я в негово изпълнение.

Изпълнявали са я доста в разни музиклни предавания.

# 553
  • Варненска клюкарка
Явно че съм я чула някъде, шоу или  кратките видеа, аз предимно от там научавам за неща, които не съм търсила специално, защато и не съм  чувала за тях...

Рори той и Бинчо голям северняк беше - 185 см и брат му от ЛПВТ и той толкова, че и позагладен повечко, годеницата и онзи трафиканта също доста високи. Но и слава Богу, кой би искал да гледа недорасли и недохранени.

# 554
Да, няма нужда да са автентични на външен вид актьорите играещи хора от друга националност, но конкретно във филма за който стана въпрос тези външни белези бяха от изключително значение за героя, а той не знаеше какви са. Една от героините каза, че още като го погледне човек си му личи, че е от СК, а това беше важно защото белгийците, за които не е проблем да дондуркат всите араби довлачили се на тяхна територия без никакви документи се запънаха и не искаха да дадат бежански статут на героя на ДжунгКи, който беше истински бежанец и ако го бяха екстрадирали щяха да го убият. Не признаваха нищо, което той имаше като някакво доказателство за произхода си и се заядоха за това, че болницата която купи мъртвото тяло на майка му не признава, че е извършила тази незаконна дейност. За това за него беше важно да намери друг начин да докаже по безспорен начин, че е от СК. Във връзка с това и на двете с Уинона ни направи впечатление репликата, защото от нея излезе, че има някакви неоспорими външни белези по които се различават хората от ЮК и СК.
В ютуб ми излезе видео от около 10 мин, което беше пропито с омраза към ДжунгКи, заради развода му с първата му жена и това че се е оженил повторно за чужденка. Във видеото обаче се твърдеше, че масово корейците го мразят и бойкотират филмите му. Личеше си, че авторът на видеото е пристрастен, но все пак се чудя има ли такава кампания сред феновете на бившата му да бъде оплюван, мразен и бойкотиран. Даже във видеото го наричат и наркоман, а не съм попадала на информация някога да е бил уличаван в употреба на наркотици.

Общи условия

Активация на акаунт