. Аз обаче, не съм мултитаскинг като Уиндоус, а съм много стар ДОС, не мога да гледам сериал и да върша нещо друго (освен ако сериалът не е китайски, а аз пека палачинки в неделя сутрин
).
, е много важен за нейното израстване.Но това си е моя интерпретация на жена, която никога не е била красавица, било тя гангнамска или не
. И, както винаги, мога мноооого да греша 
* - доколкото научих от разните изгледани репортажи за Корея, които изгледах в последните седмици, тенденцията за подобрения на външността е започнала през 90тте години, след публикуване на едно проучване, което твърди, че повечето от работодателите, при равни други условия, биха назначили на работа кандидата с по-привлекателна външност. И това отваря вратите на надбягването за красота.

). Но аз по принцип си имам проблем със съвременните (и не само) китайски главни героини, които са ми доста лигави и дразнещи с маниера си да "преследват" главния и да му досаждат, докато той горкия, клекне и се предаде
(имам си даже и лична класация на нервиращи ме китайски Главни
) . Но явно това поведение е ценено (?) и очаквано, иначе надали толкова щяха да го експлоатират в сюжетите. А за стайлинга им да не отварям дума, че мога много да мрънкам по въпроса. Мога да напиша трактат по темата "Кукуригото на главата и дънковото гащиризонче като неизменен атрибут на младежко-сладката Главна в китайските сериали".Като цяло, ако съм дала на сериал повече от 7.5*, значи Главната е сравнително адекватна (по моите стандарти).
Главната от сериала, който гледа Уинона е сред тях, между другото
.Уин, събличането в китайските сериали е доста по-малко от това в корейските, а пък в последната година-две намалява стремително. Не знам дали са нови правила в цензурата, но вече даже е рядкост да видиш и Главния по торс, все са по потници... с малки, радващи окото изключения (някои от китйските ми любимци продължават да се поразсъбличат тук-таме, за радост на фенките).