АС и други романтични К-драми - тема 7

• 19 669
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Аз също следя "Да плениш краля" (Captivating the King) и много ми харесва.

Аз чакам другата седмица, на 28ми The Impossible Heir (2024), с един много талантлив младеж, чиято филмография следя от 2-3 години, Lee Jae Wook.
Ха, Роци, залагам си клавиатурката, че Чой Джин Хо ще е гадняря! Joy

# 301
1. Инсталиране на приложението

Sign Clapper Любими азиатски филми и сериали

Sign Clapper The Stupid Dreams

Sign Clapper ^малките_вещици^ @ Bollydream

ДЕСКТОП ВЕРСИЯ

Полето за писане е горе вляво, лупичката отдясно показва резултатите от търсенето

Горе вдясно габърчето изкарва списък с качените сериали

Попадайки в съответната група може да се търси по година, с една дума, даже и на български... момичетата са сложили всякакви възможни тагове за улеснение🙃

МОБИЛНА ВЕРСИЯ

Отляво е информацията за профила, лупичката е разположена вдясно, след кликване върху нея се появява полето за писане

Решавам да намеря Мечтателките

Вече съм в техния канал. От трите точки една под друга горе вдясно започвам да търся конкретното заглавие, което ме интересува

В дъното на страницата, когато натиснеш  "JOIN" се присъединяваш към канала и не се търси всеки път.

И... това е всичко! Sunglasses

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 18:11 от Margarita N.

# 302
В дъното на страницата, когато натиснеш  "join" се присъединяваш към канала и не се търси всеки път.
Скрит текст:
Марги, твоят сериал излезе при "school 5" в търсачката. Защо в описанието пише 2021-22 нямам идея Grinning А когато кликнеш на 1-19 епизодите пише 2013.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 09:24 от Krissttinna

# 303
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имаме още доста време до новата тема, но ще е добре да наслагаме линкове към плейтюб на сериалите, за които няма такива. Ясно е, че не за всички ще се намерят. Преводачите не успяха да прехвърлят всичко там.
Марги, горната схема за всеки случай я скрий в двоен спойлер. Wink

Вчера цял ден лежах тръшната с 38,3 температура, без други симптоми, и не седнах нито веднъж пред компа. Днес ще си наваксвам, ама кой ще ми изчисти къщата нямам никаква идея. Laughing

# 304
Продължаваме да стигаме до чакането на кода и да не го получаваме нито на телефона, нито на компютъра. До там следваме стъпките. Единствено не ми показва опции да избирам как да получа кода. Пробвахме и с двата тел.  номера многократно и не става, и не става. Пустия му телеграм ме е баннал завинаги преди още да съм "стъпила" там. Това ме влудява. В два руски сайта се регистрирах без проблем, но телеграма не се дава вече много месеци.

# 305
Рори пробвахте ли да деинсталирате приложението от телефона. След което отивате в настройки -приложения там намирате остатъчните файлове на телеграма първо тиквате да го спре и след това го деинсталира.   Рестартирате телефона.  Проверявате опциите във вашия телефон да не би да сте забранил да получавате международни обаждания и смс и  отново му давате да инсталира телеграм.
И колкото и смешно да ви звучи крайна мярка Smirk купувате една предплатена карта с нов номер - лайка, лебара или каквито има в зависимост от страната в която живеете и използвате този номер за регистриране на телеграм. Този трик всъщност е използван от мен да помогна на мой познат с друго приложение ,но защо чак сега се сетих за него ThinkingSmiley

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 10:16 от Danifin1

# 306
Хайде още една от песните от новия албум на АйЮ.

# 307
  • Варненска клюкарка
Марги, чудесно е, можеш да редактираш и добавиш към обясненията и съвета на Крис за присъединяване към канала.

Дани, не е смешно предложението ти за предплатена карта, полезно е, все пак е вариант за повече от една възможност - и аз писах за това някъде в темите назад. Дано Рори да успее. И аз се борих 2 дни с Телеграма, наскоро и Роселин писа че дълго не се получавало и при нея, брат и я регистрирал, даде някакви насоки, как се е получило, но не запомних.

Проф да ти минава бързо! За другото така ще е като не си научила къщата да се чисти сама, не че и аз съм научила моята 😂 но наскоро  в Демона гледах как в дома на главните хвърчаха едни метли и мопове докато те си пиеха кафето на дивана, направо им завидях🤪

ПП Нещо интересно което гледах вчера докато бях у майка ми. Телевизора беше на някакъв руски канал - вървеше обширен репортаж от ЮК отразяващ протестите на лекари. Казаха че масово напускали работа, но не разбрах какво смятат да правят след това. Причината увеличаването на квотите за прием на студенти по медицина. Също и задължават лекарите навън, независимо че в момента не са на работа, да ходят в нещо като униформи в синьо и зелено, подобно на медицинските по болниците т.е. професията им да си личи отдалеч. Предвид колко сериали на  медицинска тематика правят в ЮК, сигурно скоро ще засегнат темата и в тях.

# 308
  • Русе
Белл, останах с отворена уста! Какви са тези безумни изисквания към лекарите в ЮК? Да не са такси, полиция или пожарна? Да "греят " отдалеч?! Ужас!

# 309
Бих казала, че в онзи край на света са пристрастени към униформеното облекло. Ама все пак не бива чак толкова да се доближават до северната си съседка.
Една хубава нова песен на хубавия Ча ви слагам. Hug

# 310
  • Варненска клюкарка
Много хубава песен на Ча💜

Уин, почти същото каза един от ръководителите на протестите "ние да не сме полицаи, но и те когато не са на работа са цивилни".

# 311
  • пак на Рив Гош
Ха, Роци, залагам си клавиатурката, че Чой Джин Хо ще е гадняря! Joy
Е то на него на физиономията му е изписано, че е за тази роля Joy. Дето има един израз на френски "лицето му върви с работата". Grinning

Белл, мерси, че спомена за протестите на стажантите-лекари в Корея. Аз гледам съвсем малко новини, но тук от две седмици водещите новини са фермерските протести и идващата олимпиада, та за други страни много рядко се говори. Сега се поразтърсих да прочета повече за напусналите лекари в ЮК. Тук не споменават нищо за униформи/облекла извън работно време, говорят основно за оставките, причините за тях и отражението им върху здравната система.
И, от статиите потвърдиха нещо, което вече е било споменавано в сериалите (в случая "Болничния плейлист") - че в Корея има недостиг на педиатри и хирурзи (сърдечни и коремни). Напливът на стажанти е основно към пластична хирургия и психиатрия.

# 312
Проф, не разбрах за двойния спойлер шега ли беше 🤪 Обясненията за Телеграм следващия път мисля е уместно да се вмъкнат така, само като линк- да не става заглавния пост километричен.
PushpinКратки указания за достъпа до Телеграм и К-драмите там

Рори, интересно 🤔 Не получавате код на никой от телефонните номера, а дотук сте изпробвали с два.
Аз си дръпнах мобилната, но явно десктоп версията дава повече възможности и там се виждат всички групи. Колкото и да се мъча "Любими азиатски филми и сериали" не я откривам.

# 313
  • Варненска клюкарка
Марги, пък аз само нея съм отваряла, но и за други не знаех🤪 Ех тоя Телеграм! Ще видим какво ще стане след съвета на Дани към Рори за деактивацията и тогава да прави нов опит.

Роци, за пластичната хирургия е ясно, някъде бях чела, че операцията на клепачи вече е рутинна, правят си я едва ли не всички  (88% от населението под 40г)  по-кратка е от зъболекарска процедура и на цена достъпна за всички - към половин час и едва 1000$ а още колко неща правят, да не говорим за скъпите операции. Според друго изследване половината от младото население има и други разкрасителни процедури... Педиатрията и у нас никой не ще да я учи, дори и при тоя недостиг на специализации, ама  то в България във всички сфери сме винаги в някакъв абсурд. ЮК- ските лекари  даже не биха могли да си представят каква чудовищна идиотия  се къдри в нашата система - а БГ лекарите  дори не биха могли да протестират...

# 314
Това дето Дани го написа утре след часовете на тийна му го прехвърлям заедно с телефона да действа, че повече разбира от мен. Аз съм шах и мат с пешката от телеграма. Дето се шегувам с настоящата сапунка английски ще науча, но в телграм няма да успея да вляза. То аз и телефона сме едно на ръка, но същото е при тийна и неговия компютър. Нямам проблем с международните номера, защото кода за регистрация в контакта дойде от позвъняване от международен номер. Дали вещиците, мечтателите и спирита прехвърлят и старите филми и сериали в плейтубето или само текущо преведените? Те дали ли са някаква информация за това на сайтовете си?

Профи, бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт