АС и други романтични К-драми - тема 7

• 19 803
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Не можах да почна 5та серия. Нямаме дом. интернет от снощи, а мобилния от една страна не е много, а от друга е борба дори да отвори кратките клипчета от Дани. Скоро сигурно ще свърши и днес ще съм на сухо май. Звънях на доставчика и уж работят по въпроса, че било централно, но още няма резултат.

Честно казано още се чудя хлапето и баща му наистина ли свирят толкова добре или пък толкова добре се преструват че свирят добре.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 11:34 от Рори72

# 511

Честно казано още се чудя хлапето и баща му наистина ли свирят толкова добре или пък толкова добре се преструват че свирят добре.

Рори не е преструвка, инстаграм е пълен с такива клипове на аматьори, които се справят не по-зле от музикантите.
И аз имам познат, които без проблем се справя с такива парчета.

# 512
След поста на Дани нямаше ли и един пост на Уинона? Защо го няма сега?

Иначе интернета се завърна и изгледах 5а серия. Напук на плювките Минка много ми харесва. Определено е искала да отслабне, а ролята е била предтекст. Изглежда красива и младолика така слаба, но все пак й липсват няколко килограма за да изглежда добре и в тяло. Сериалът е много приятен за гледане, а двете "приятелки" са най-ярки като присъствие в тази история. Шефът е симпатяга, но все още не е засветил със собствена светлина, а е като луната и отразява героинята на Минка. Много сладка първа среща имат двамата. Само че това коте хем го храниха двамата хем нито порастна за поне половин година, нито напълня, а котките растат бързо. Продължавам нататък.

# 513
  • Русе
Рори, аз сама си го изтрих, не е важен. Следих им ръцете много внимателно след твоята забележка и според мен бяха уникални, особено младежа. Не е фалшив клипа. Но не съм капацитет в манипулациите, затова го изтрих.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 22:27 от winona

# 514
Аз не можах да преценя за себе си вярвам или не че хлапето и възрастният свирят така хубаво, но след като двете с Дани смятате, че наистина те свирят приех че е така и съответно съм възхитена колко добре го правят. За мен е важно твоето мнение. друг път не го трий.

Вече съм на 7а серия. Предполагам, че колежката която се съгласи да участва в измамата с проекта на героинята на Минка ще се разболее от рак. Така де, и тя мина в отбора на предателите и следва да получи някакво възмездие за това. А предателството от приятел е равносилно на изневяра, защото и двете са предаване на доверие.
Излезе, че духът на баща й връща и нея за втори шанс и шефа, защото е единствения човек с искрени чувства към нея и го изпраща за да я подкрепи и да й помогне. Кой от нас не си е мечтал за втори шанс

# 515
Сериалът е много приятен за гледане, а двете "приятелки" са най-ярки като присъствие в тази история.
И според мен така - оставя приятно усещане сериала тъй като показва човек който се учи от грешките си. Героинята на Минка се изправи срещу миналото си, но вече знаеше какво да очаква и не се остави да я правят на глупачка. Шефът до края не засвети със собствена светлина, но е най-верния ѝ съюзник. Този, който я обича заради нея самата, разбира я, подкрепя я, търпеливо чака да отговори на чувствата му. Минаха по същия път, но краят на историята им е различен.

Излезе, че духът на баща й връща и нея за втори шанс и шефа, защото е единствения човек с искрени чувства към нея и го изпраща за да я подкрепи и да й помогне.

Точно той ги върна на поправителен 🤪Почеркът на баща ѝ... Сърчицето върху тялото на шефа същото като тези по банкнотите.

# 516
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, докъде стигна с Кучешкия?

Да ви разкърша с едно днес излязло денс парче на Chung-ha. Heart Hug
Още не са му пуснали клипа, който също е страхотен (видно от тийзъра му). Когато го пуснат, ще го донеса и него.

# 517
Хахаха..... Аджума, аз отменям сватбата, не ти.
Наистина добре оправи бившата свекърва, че и бившия как го тръшна облечена в тези дрешки с пера.За пръв път в тоя й вид слаботията й дойде точно на място. Всъщност като се замисля има и някаква символика в това тази дребничка и съвсем слаба и крехка жена да тръшне тоя мамин боклук. Наистина е отслабнала заради ролята, но не заради първите 50 мин., а заради цялостното излъчване и внушение на героинята й. Харесва ми сериала. И съпруга, и шефа, че и първата й любов ми изглеждат някак познати като физиономии. Ще проверя кои са. Добре се справят всички актьори. Не е някакъв шедьовър откъм история, но пък внушенията са много важни. Човек трябва да уважава себе си, да отстоява себе си и да се бори за себе си. Да умее да отсява качествените хора и боклука в живота си. И както каза аджумата - бялото отляво, червеното от дясно.
Права бях, колежката Янг ще получи рака, но ми се струва че при нея ще се случи и изневярата, тъй като Джи Уон заряза т.н. гадже и сега там изневяра няма да се случи.
Все пак успяха да ме изненадат сценарийно. Шефът толкова я иска и копнее за нея, а когато тя го поиска я отблъсна и за по-сигурно я остави от другата страна на вратата. А каква е идеята зад това упражнение хич не се сещам.

Актьорът изиграл шефа е с 9г. по-млад от Минка, но двамата един до друг изглеждат като връстници и са хубава двойка. Този който играе съпруга е с 4г. по-млад от нея, но ми изглежда по-възрастен, а този от тримата мъже в живота на героинята на Минка, който ми изглежда най-млад всъщност е с 4г. по-голям от актьора изиграл шефа и с 5г. по-малък от Минка. Той чудесно си отива с приятелката, която е доведена сестра на шефа. В този сериал никой не изглежда на толкова на колкото е актьора зад съответния герой.

Джун и Бо на концерта на Айю
https://youtube.com/shorts/YdaeWSzypsg?si=QDDzpcQULj5q9cGz
Бо на сцената
https://youtu.be/mjrYtRIpbMs?si=7IC5r15UglSwdCdI
Явно скоро ще започне общият им сериал.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 17:54 от Рори72

# 518
  • Русе
Здравейте, Дами!
Чакайки текущите епизоди на сериалите, се заглеждам ту в едно, ту в друго филмче.
Започна "Кралицата на сълзите" с нашия Звездалин и изгледах първите 2 епизода. Не знам защо не ме грабва, започна като драма, преминава в комедия на места, май ще има и трагедия...Чудя се какво гледам. Може да е от руския превод, знам ли...?! Но...давам, давам шанс още малко. Simple Smile
Останаха ми финалните 2 епизода на "Destined with you" (пак на руски) с Роуон. Добро сериалче е. Това е втори артист, който знае как се опъва лък (забравих кой беше първия) и чест за него, че изпипва детайлите!
Рори се кефи на "Омъжи се за моя съпруг" и с право, много добро беше сериалчето, гледах го с удоволствие. След него й предлагам "Перфектно брачно отмъщение"/ Perfect marriage revenge - и се надявам да е много доволна и от него. Simple Smile Рори, с най-добри чувства!
П.С.- Допълвам се: Изгледах и "100 day my prince". Бях останала с впечатление, че съм го гледала и така писах в свой пост. Излезе, че няколко пъти гледам 1 епизод и...до там.Joy

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 18:06 от winona

# 519
Уинона, някой ден ще гледам и Брачното отмъщение, но след Минкиния сериал ще се върна към сапунката, която гледам с гугъл преводача, че доста дълго си почивах. Като се уморя пак от нея ще изгледам най-накрая Болничния плейлист и чак тогава други заглавия.
Сериалът със Звездолин също ще го пробвам, защото знам че му партнира Ера, а тя е една от любимките ми под номер 2.
Мойто 16 годишно нещо не харесва Пако. Хареса треньора и Мобин (може би защото доскоро му се радвахме като Дочи в Принца на покрива), на моменти харесва Ера, но Пако изненадващо за мен засега не му допада нито като герой в сериала, нито като актьор.

# 520
  • Русе
Рори, завиждам най-благородно за "Болничен плейлист"! Ако си го намерила с бг-превод, кажи къде - с удоволствие ще си направя преговор.

# 521
Бях го мярнала в плейтубето. Дано да е лесен за откриване с бг заглавието му. Първо искам да стигна до 27 серия на сапунката и тогава пак ще си почина от преводите и ще гледам Плейлиста. Ще ти дам знак и ще се радвам да го повториш с мен, че да си го обсъждаме.

# 522
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За вас тази тема няма ли първи пост?!

Рори, твоят тийн не е момиче, че да хареса Пако. Нито пък може възрастово и житейски да се идентифицира с героя му. По-ценно би било, ако може с развиването на сюжета, да оцени на какво е готов ГГ за момичето, което обича.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 19:47 от profi_1

# 523
  • Русе
Момичета, кажете две думи за "Винченцо"...Има реклама за 2 сезон, аз още 1-ви не съм гледала...
Профи, много, много благодаря! Обръщам внимание на лентата, а за линковете не съм се сетила...тююю...

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 19:52 от winona

# 524
Уинона, писала съм доста за Винченцо назад. Страхотна пародия. ДжунгКи е страхотен. Като го промотирах пред тийна много му допадна и смята да го гледаме през ваканцията. Има го в плейтубето. И много ще се радвам ако направят 2и сезон. Доста смях падна и с него. Сложила съм клипчета с музика от сериала и клипче с една страхотна целувка от последна серия. Главната в началото е дразнеща, но след 4-5 серии си е съвсем нормална и забравих че ме е дразнела. Гледах го на руски в дните в които нямаше вбокс първия ден и като го пуснаха за 1 месец изгледах Винченцо и на български. Препоръчвам за гледане.

Профи, тийна много хареса и Джун, и ДжунгКи, и по-възрастният актьор който игра приемния баща на Илджиме, Ючон, тримата смешковци от Принца на покрива, Бясното от Скандала, Минги от Кучето и вълка, даже и Суки в Паралелни светове, като даже си ги и номерира като любимци, въпреки че не е момиче, като първите двама в неговия списък са и моите първи двама, затова съм много изненадана че не хареса Пако.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 20:09 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт