Роца , бързо възстановяване!

чак не мога да повярвам
трябва да се поправиш
чак не мога да повярвам
трябва да се поправиш 

(но аз и други от супер звездите не харесвам... повредата е в моя телевизор).

Още ме държи будна въпросът, след като сутрин роднините тичаха с гащи да я обличат при събуждането, кой ги осигури при развалянето на магията.
понеже не успях да реша кое искам да гледам, миксирам в момента
взех да се чудя, дали да не запиша синченцето на плуване, пеене, бокс, готварски курс и още две-три нещица, че то ..............
). Но цялостният сюжет на сериала няма много общо, след като минат първите епизоди. До края ще намирате паралелни случки тук-таме, но не очаквайте да следва линията на романа. Аз лично много харесах сериала (харесвам и "Отнесени от вихъра"), не на последно място и заради главния актьор, Намгунг Мин, който е на доста високо място в списъка ми с любимци.
В момента съм на Демона, много сладки КимЮ и Сонг Канг. На 11 епизод съм и предполагам не е далече момента в който ще настъпи краят на безсмъртието на ГГерой. Не се наемам да гадая какъв финал са скалъпили, но от този на Ангелския, Моят любим от звездите и Гоблин където също има свръхестествени същества не бях във възторг. Ще взема да прегледам коментарите ви по предишните страници и ще намеря отговорите, които ме вълнуват.🙃
взех да се чудя, дали да не запиша синченцето на плуване, пеене, бокс, готварски курс и още две-три нещица, че то ..............
Препоръчани теми