АС и други романтични К-драми - тема 7

• 19 778
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Значи преди е бил 1 епизод на 2 сезон и най-вероятно затова го възприех като хаос и се отказах. Голям цирк съм си спретнала. Реших да редувам Плейлистата с превода на сапунката, но щом сега съм на правилното място е възможна така да ми потръгне че да не се спра докато не изгледам и двата сезона. как съм успяла да цопна направо във втори сезон акъла ми не го побира.

# 601
  • Русе
Рори, от стр.1 - първият линк е за 1-ви сезон. Вторият - за 2-и сезон.

# 602
  • Варненска клюкарка
Рори и аз си помислих същото, но в края на второто вградено видео на фона на Лебедово езеро се вижда че, тялото е неговото, той танцува, подскока, шпагатите и па дьо дьо-то също са от него. А мускулите по бедра и прасци са напрегнати, защото ходилата му са изпънати в шпиц. Пируетите се случват бързо и не знам, но дори там да има дубльор, по горното което описах личи че той танцува. Накратко, досега имахме колекция от пеещи, танцуващи хип хоп, свирещи на пиано и китара, майстори на бойни изкуства, но  в колекцията  от сериали имаме и истински балетист.

Тази му форма на скрийновете е от 2021 г. от същата е и сериалът в който го гледах първия път, там когато беше по тениска и дънки се виждат доста здрави прасци, рамене и  бицепси, дори шията му тогава е различна, камерата често се спираше на нея, защото на тила му имаше важна за героя му татуировка. Както казах вече много пъти, в момента е много слаб, знаем че корейските селебрита за нищо го нямат отслабването, но аз поне съм го виждала и с няколко кила повече. Двете му партньорки с които съм го гледала са един калибър като телосложение, но сегаината му талия  е като талията на Ким Ю, а в предната история Хан Со Хи е като скакалец край него. Химичи и с двете девойки, въпреки че са от съвсем различен тип -  Ким Ю е някак като дете, а другата е с хладно излъчване, а и Крис писа че с всичките моми с които го е гледала му се получава. За мен химията винаги е продукт на двама, защото буквално е реакция, взаимодействие.

Проф, изгледах го, но явно ще се връщам на преговор с последна серия, че 3 пъти се наложи да ставам и май пропуснах няколко неща. Но основното го видя и много ми хареса. Сега и аз се чудя като Крис кой обу гащи на главната когато нашето момче развали магията Joy

Смях се много заради Крис, докато се чуди на какво да записва синчето, та забравих да ти кажа за розАвко и бозавко, красиви  и безкрайно химични главни - Кингленд. Вчера пак ги видях в Шортс, получили са награда на публиката за най добра дввойка, но може и да е част от друго награждаване. Пък аз направо се влюбих в разкошната рокля на Юна. Че като ми тръгнаха пак едни видеа с тях, не мога да се отърва от усещането че са двойка в живота. Пустата химия се усеща и в шоу програми и в танци, особено в репетициите и в двойката им на екрана и като водещи. Гледам ги на летището вървят към терминала, тълпа истерясали фенове ги раздели, Джуно се спря с неговата охрана и я зачака да го настигне с нейната охрана, когато все пак тя стигна до него я пропусна пред себе си и нататък вървеше забил поглед в гърба и Heart Последното което видях стоят си някъде, тя хрупа някакви неща като солети, той и говори но почти шепешком, хилят се, пак си гукат .... Не си представям ако имат партньори те  как търпят такова поведение от половинките си, това си е направо флирт

Намерих си скрийновете къде се трупат, след малко ще нащракам някои неща.

Доста неща ми се иска да покажа, но не знам как ще измъквам снимки от там, бяха подредени от сериали а сега е някаква каша от Бинчо, Минчо, Сонче, Монче, Звездьо, Ча  Паковци..... въобше всичко от което съм запазвала се е разбъркало...

Демон с Минка и с Хан Со Хи

И кадри от втория

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 15:23 от Беллора

# 603
Вече няма да ги объркам, но във вбокса съм успяла някак.
Болницата ми прилича на болницата в гинекологичния сериал с ДжунгКи - огромно пространство, с ескалатори и като цяло усещане за МОЛ, не за болница. И детската олница в Москва е огромна и въпреки изрисуваните стени и тавани като от анимационни филмчета си е болница, докато корейските болници, поне в сериалите не приличат на болници. Тъстът на 10ия принц сигурно е актьорът, на който вече съм изгледала филмографията след 2004г. без да съм го имала за цел. Появява се в толкова много сериали. Тук е в ролята на най-големия син на жена, която изглежда точно на неговата възраст. По-скоро могат да са съпрузи отколкото майка и син, ама режисьорът така е решил. Актрисата май игра жената отгледала героинята на КимЮ в Демона. Видях вемче МинГи (харесвам актьора много, но името му не мога да запомня). Младичката лекарка с очилцата съм я гледала с ДжунгКи и е единствената партньорка с която хич не му се получи романтиката. Той се опитваше да играе влюбен, ама тя беше като камък. Никакъв опит от нейна страна да направи ролята. А тук явно е една от групичката приятели и има много различно излъчване. Сигурно и още познати лица ще открия.
Оф, как им хрумна да вкарат Дарт Вейдър в операционната. Такава сериозна ситуация пък аз е мога да спра да се хиля.
Ти искаше да повториш с мен. Имаш ли готовност да се включиш? И без друго засега смятам да го гледам паралелно със сапунката и няма да напредна чак толкова бързо.

Демончето от снимките и кадрите от сериала, който сте гледали с него няма тази вътрешна светлина, която има когато са двамата с КимЮ. Сигурно си химичи и с другите си партньорки, но с тази са като двете половини на нещо цяло чисто визуално и когато са един до друг сякаш има сияние около тях. Излъчват съвършенство и са като произведение на изкуството. И това при положение, че много, ама наистина много харесвам КимЮ до Бо и химията им в Лунна светлина. С Демончето е различно, специално излъчване. Не е просто химия и взаимодействие.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 16:05 от Рори72

# 604
......................
Тъстът на 10ия принц сигурно е актьорът, на който вече съм изгледала филмографията след 2004г. без да съм го имала за цел.
.........................
Не си, уверявам те Grinning. Сонг Донг Ил има още безброй роли, в които да го гледаш Wink.

.................
Мозъчните разследвания, на които повече им отива заглавието Мозъчни битки е много готин за гледане сериал. Много си харесах певеца актьор в ролята на доктор Мозък. Много са харизматични и актьорът и героят му. Не знам дали е успешен певец, но много добре се справя като актьор.
.......................................
Чонг Йонг Хуа (Jung Yong Hwa) е много по-известен като музикант от колкото като актьор. Той е лидер и вокалист на една от популярните групи от втората генерация - CNBLUE.
Скрит текст:

И от концерт на групата миналата година, където на сцената се появява и Хонг Ки от FTIsland с когото освен, че са в една компания, заедно участваха и в драмата You're Beautiful. В сериала и двамата бяха влюбени в Пешка (скръбната), но в крайна сметка я отмъкна третият - Чанг Гън Сок, който всъщност беше главният. Йонг Хуа обаче отиде на поправка в следващия сериал Heartstrings, където вече му дадоха девойката Joy.
В костюмната приключенска драма The Three Musketeers е в ролята на корейския д'Артанян. Сериалчето е забавно и макар да е вдъхновено от романа на Дюма не е негово копие.
В сериала с лека свръхестествена нишка Sell Your Haunted House е измамник, който използво духовете, за да печели. Започва да си партнира с една екзорсистка, за да разкрият случай от преди 20 години, когато умират нейната майка и неговия чичо.

# 605
...
Сигурно си химичи и с другите си партньорки, но с тази са като двете половини на нещо цяло чисто визуално и когато са един до друг сякаш има сияние около тях.
Напълно съм съгласна. Hands Plus1 Въпреки слаботията му с КимЮ чисто визуално са ми много красиви един до друг и дори най-незначителните им общи сцени носят специален заряд.
Много двойки от К-драмите си харесах, но последно от Бин-Джин бях така омагьосана.

# 606
Много ми харесва музиката на групата на Д-р Мозък. Обаче много го харесах и като актьор и непременно ще го гледам в трите сериала, които 2 в 1 препоръчва без този със скръбната девойка. След ДБСК - квинтета и триото ми направи впечатление Форестела покрай Хрониките, а сега и тази група ме заинтригува. Непременно ще си пусна и концерта по-късно.

# 607
Рори, и в Heartstrings главната е Пешка, не само в You're Beautiful Smile.

Ето ги тук с Хонг Ки изпълняващи песни от ост-а на You're Beautiful

А това е изпълнението в сериала, където те двамата, Пешка и Гън Сок бяха групата A.N. JELL

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 17:04 от 2в1

# 608
Ааа, тогава остават само два сериала - мускетарския и духовете. Има ли хубави филми с негово участие? Но как така в два поредни сериала си партнира все със скръбната.

# 609
  • Русе
Оупс, секунда!
Попадна ми интересен  факт - защо корейците ( и въобще жълтата раса) пият много, но бързо се напиват?! Било физиология - при тях алкохола бавно се разграждал. Споко, Дами, много тренировки ще им са нужни, за да ни гледат сеира?! Joy

# 610
Нашите крале на различните Кдрами
И... да се оплача. Тъкмо намалих списъкът си на филмите, които трябва да догледам на 20 и изведнъж пак стана дълъг на 45 бройки. А въобще не искам да си отварям списъкът с престоящи за гледане.... последния път бяха 70,  сега може да са двойно

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 18:43 от Danifin1

# 611
  • Варненска клюкарка
Уин коментирали сме че имат ниско ниво на някакви ензими и бавно разграждат алкохола, затова се жабурят предимно с някакви лисьори, бира и соджу, че тежката артилерия много бързо ги събаря. Пият ама с риск да   тръгнат на четири крака. Приемат някакви хапчета за изтрезняване, предполагам подобно на ензимите за преяждане тип Мезим, но в случая за алкохол.

Преди време бяхме коментирали нещо с Роци за тази сграда от Демона, която е с впечатляваща архитектура, оказа се университет за жени. Намерих 2 от кадрите които съм запазила от сериала и мога да онагледя по-добре. Не знам как точно да го нарека, параболично  или наклонено спираловидно стълбище, то не е и стълбище де, а път виещ се по етажите.

И една сладурска закуска от Кучешккия намерих. Надявах се да намеря е някой от кадрите с хубавия Ча, който тук е още по-хубав, да онагледя за жилетките и пуловерите за които спомена наскоро  Проф.

Доста неща бях запазила които са ми направили впечатление и от двата сериала, но почти нищо не намирам.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 19:52 от Беллора

# 612
  • пак на Рив Гош
Уинона, да допълня Белл за алкохола - при азиатците в голяма част от популацията е застъпена една специфична форма на гена за един от ензимите, отговарящи за разграждането на алкохола (алдехид дехидрогеназа), която води до продукцията на дефектен ензим при тях. В резултат на това, не само че не успяват да разградят напълно алкохола, но процесът спира до средата и в кръвта са натрупва ацеталдехид. Той е отговорен за главоболието и гаденето на следващия ден, както и за характерното за азиатците "алкохолно поруменяване" (което виждаме в сериалите и което се среща при над 50% от населението). Затова и като пият, при тях няма характерната еуфория, която се наблюдава при бялата раса, например, а се отрязват директно. И като вземем предвид и (сравнително) по-ниското им телесно тегло, не е чудно, че една бутилка соджу често ги събаря. А соджуто е сравнително нискоалкохолно.
П.П. Простете професионалната ми деформация Joy

Дани, моите сериали/филми в списъка за гледане са 389 (с тенденция за увеличение Joy ). Имам за няколко живота напред Joy

Рори, тъкмо днес следобед си слушах музиката от "Болничния плейлист", докато работех. Ако докторката с очилата е тази, която ще е част от групата, мисля, че не нея си гледала със Сон Джун Ки. Jeon Mi Do няма много участия в сериали и нямат общ сериал.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 20:19 от Роца

# 613
  • Русе
Дами, най-искрено се извинявам, че ви накарах да повтаряте вече коментирано  инфо! Явно е било преди моето нахлуване в темата! Благодаря за обяснението, Роци! В клипчето беше посочено само като факт.

# 614
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз само ще добавя, че в листовките на известна част от лекарствата се среща предупредителен текст "ако сте лице от азиатски произход". Т.е. някои медикаменти са неподходящи или даже противопоказни за тях. Аз наскоро нали все от нещо боледувах, та се начетох на това в предписаните ми илачи. Включително и за антибиотици става въпрос. Факт е, и че всички тези, дето ви ги разправям, са със сто предупреждения и за хора с чернодробни и бъбречни проблеми, не само за азиатци. Но отделянето само на тази раса определено прави впечатление.

Днес мисля все още да не почвам нищо ново, а да си запазя патроните за почивните дни. Ако ми хареса, да мога да изгълтам повечко серии. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт