УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 25

• 60 945
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Район"Западен", ул "Вечерница"1. На няма и 200 метра от Селена се намира. Няма как друг човек да вземе акт за раждане, освен с нотариално заверено копие. По принцип искат и двамата родители с ЛК да присъстват, но като отидохме с ММ поискаха само едната карта.

Сърдечни благодарности!

# 571
  • Сливен
Ние сме от Сливен. Моят мъж пътува  сам- взе само личната ми карта, като после ми каза, че е можело само снеговата. 1 или 2 пресечки под Селена е мястото/в Гугъл го видяхме предварително къдее /, където се получава акта за раждане. Аз звъннах предният ден в район "Западен", за да съм сигурна че е готов и в болницата за епикризите, като им обясних, че мъжа ми ще пътува сам 200км и не искам, да отиде, а епикризите да не са готови.

# 572
Здравейте момичета, за вече раждалите в тази болница трябва ли да си нося кърпа за баня, ако искам да се изкъпя? Също и сешоар, ако си мия косата (в единична стая ще съм).
От родилното на болницата не ми казаха нищо за кърпа, а за сешоар забравих да питам.
Благодаря предварително.

# 573
slanchogledka^, да, носете си кърпи колкото Ви трябват, както и сешоар.

# 574
Ние сме от Сливен. Моят мъж пътува  сам- взе само личната ми карта, като после ми каза, че е можело само снеговата. 1 или 2 пресечки под Селена е мястото/в Гугъл го видяхме предварително къдее /, където се получава акта за раждане. Аз звъннах предният ден в район "Западен", за да съм сигурна че е готов и в болницата за епикризите, като им обясних, че мъжа ми ще пътува сам 200км и не искам, да отиде, а епикризите да не са готови.

Здравейте, при кой доктор сте родила там?

# 575
  • Сливен
При доктор Матев - секцио, 2ро Инвитро при него.

# 576
При доктор Матев - секцио, 2ро Инвитро при него.

Практикуват ли в Селена метода Щарк за секцио?

# 577
Май само него практикуват, не съм чувала някой да не оперира по Щарк.

# 578
  • Хасково
За невежите като мен какъв е този метод какво представлява

# 579
Два пъти съм раждала в Селена, при двама различни лекаря (др Матев и др Минев) нито веднъж не е било по метода Щарк, нито са го споменавали.

# 580
Доктор Борислав Иванов оперира в Селена по метода Щарк.

# 581
Това не е вярно, и аз съм раждала там и повечето лекари оперират по стандартния метод

# 582
Само Борислав Иванов оперира по Щарк. Всички други режат стандартно .

# 583
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, през коя платформа се записват часове онлайн? Излиза ми опция само за Даниел Ставрев. А аз искам да отида на профилактичен и не ми се чака два часа. С регистратура не ми се занимава, като чета че едва си вдигат телефоните.

# 584
Звъннете на регистратура по обяд,сутрин не вдигат понеже е лудница,но по обяд имате шанс да се свържете!Аз лично и през сайта съм записвала за доктор Матев ,но преди доста време.Иначе по телефона съм записвала за други специалисти. 

Момичета, през коя платформа се записват часове онлайн? Излиза ми опция само за Даниел Ставрев. А аз искам да отида на профилактичен и не ми се чака два часа. С регистратура не ми се занимава, като чета че едва си вдигат телефоните.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт