УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 25

• 60 977
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Тони, аз съм при Яна Константинова. Избрах я без да знам нищо за нея. Просто като се обадих на регистратурата за час за ЖК, ми изброиха няколко доктори които работят по ЗК и избрах нея. За сега съм доволна. Има изчакване около 30мин, но пък е внимателна и отзивчива.

# 556
Др. Костадин Георгиев

# 557
Александра Чакърова препоръчвам аз с две ръце

# 558
Моля,
споделете изписват ли събота и неделя от родилно?

# 559
Моля,
споделете изписват ли събота и неделя от родилно?

Изписват и през уикенда, дори ако сте естествено и всичко е наред с вас и бебо, могат по ваше желание да ви изпишат 1 ден по- рано, особено ако им е натоварено.

# 560
  • Сливен
Да, изписват. Аз бях секцио и в събота, няколко дни преди Коледа ни изписаха и двамата с бебето.

# 561
Здравейте, правили ли сте ранна ФМ при Др Тачева ? И на регистратура ли се записах те или през платформата ?

# 562
  • Хасково
Здравейте на мен ми предстои секцио в Селена
Как протича срещата с анестезиолога, колко се заплащ при него,документите ми казаха в същия ден когато се срещна с него да ги попълня на регистратура,на коя точно отзад или на централния вход и какво трябва да изискам за попълване
Как протича всичко,честно казано умирам от страх
И носихте ли си всичко за детето, казаха че всичко има ама аз си приготвих от вкъщи всичко направо съм приготвила куфар 20кг🤣🤣🤣🤣

# 563
  • до най-прекрасния мъж
Анестезиологът ще Ви даде да попълните въпросник за заболявания, алергии, приемани лекарства и т.н. После се обсъждат видове упойки и как протича процесът на обезболяване, коментира се въпросника, ако има особености. След това той си попълва нещо по въпросника и с него отивате на родилна регистратура на задния вход. Там казвате, че искате да попълните документи за раждането и те знаят какво трябва да Ви дадат.
За детето не носех нищо. В деня на изписването таткото ми донесе дрехите за мен и бебето.
Там дават пелени, мокри кърпи, мляко в техни шишета, ако има нужда. Бебетата си ги къпят в детска стая и ги преобличат. Има и резервни дрешки в кошчето, с което карат бебето. Така че няма нужда буквално от нищо за бебето.

# 564
Анестезиологът ще Ви даде да попълните въпросник за заболявания, алергии, приемани лекарства и т.н. После се обсъждат видове упойки и как протича процесът на обезболяване, коментира се въпросника, ако има особености. След това той си попълва нещо по въпросника и с него отивате на родилна регистратура на задния вход. Там казвате, че искате да попълните документи за раждането и те знаят какво трябва да Ви дадат.
За детето не носех нищо. В деня на изписването таткото ми донесе дрехите за мен и бебето.
Там дават пелени, мокри кърпи, мляко в техни шишета, ако има нужда. Бебетата си ги къпят в детска стая и ги преобличат. Има и резервни дрешки в кошчето, с което карат бебето. Така че няма нужда буквално от нищо за бебето.

Само да допълня да си вземете понендве хавлии- една за тяло и една за лице. Всичко друго си е осигурено, но хавлии не дават..

# 565
  • до най-прекрасния мъж
Ако става въпрос за майката, носи се също бельо, лични принадлежности - кърпи, шампоан, гребен/четка, зарядно, четка и паста за зъби, чехли, които стават за баня. Дават за майката превръзки и нощница.

# 566
  • Хасково
Благодаря ви много

# 567
Здравейте.Предстои ми раждане и много се колебая при кого.Бихте ли ми препоръчали добър АГ в Селена за секцио?Не съм от Пловдив и се водя на ЖК при друг АГ в родния ми град,трябва ли да се запиша на ЖК при някого от Селена или може да се следя другаде и там само да родя?Каква е цената,ако знаете и как протича въстановяването(знам че при всяка е различно,но все пак)?Ще съм благодарна на всяка отговорила дама

# 568
Здравейте!
На 12.10 ме изписаха от болницата, като толкова бях развълнувана, че се прибирам вкъщи, че всичко, което ми казаха за документи от раждането- епикриза, болничен за мен и за таткото, както и акта за раждане, ми излязоха от главата.
Не сме от Пловдив и ще се наложи да пътуваме специално за тях. Спомням си бегло, че акта за раждане трябва да го вземем от Западното (?). Ако е възможно някой да ми обясни къде се намира или как да го потърся в гугъл мапс ще съм му изключително благодарна. Също така дали е възможно например някой наш роднина с личните ни карти да ги вземе тези документи?

# 569
Район"Западен", ул "Вечерница"1. На няма и 200 метра от Селена се намира. Няма как друг човек да вземе акт за раждане, освен с нотариално заверено копие. По принцип искат и двамата родители с ЛК да присъстват, но като отидохме с ММ поискаха само едната карта.

Общи условия

Активация на акаунт