УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 25

• 60 943
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, през коя платформа се записват часове онлайн? Излиза ми опция само за Даниел Ставрев. А аз искам да отида на профилактичен и не ми се чака два часа. С регистратура не ми се занимава, като чета че едва си вдигат телефоните.

През superdoc пробвайте. Всички лекари от Селена ги има вътре. Аз от там си записвам.

# 586
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, записах вече през Супердок. Преди година ставаше и през тяхната платформа за почти всички лекари. Следих се и раждах там и винаги през платформата записвах часове. Затова се учудих, че този път не се получава и там има инфо само за един лекар. Явно има промени.

# 587
  • Хасково
Имам питане за тези които вече са родили в Селена
Аз следващият месец ще съм с секцио, въпросът ми е след като се роди бебето живот и здраве показват ли го на бащата,защото той ще чака на вън
Дават ли информация,показват ли бебето, през тези 5дни свиждане има ли,как се процедира

# 588
Показват бебето на таткото веднага след раждането, следващите дни  може да се вижда само с вас в коридорите извън отделението или в кафето.

# 589
  • до най-прекрасния мъж
Показват го веднага, щом го подготвят - почистят, облекат, прегледат. Аз родих посред нощ и около час след раждането таткото я видя и снима. Но не разрешават да се пипа, гледа се през стъкло. С майката само извън отделението, ако е в състояние да излезе. Бебето не се изнася, поне не легално. Защото и такива случаи съм виждала.

# 590
Здравейте,момичета
Много съм объркана търся си добър гинеколог моят работи на частно и изражда в Торакса а аз не искам там, в момента не съм бременна но правя опити и мисля над този въпрос. Искам да родя в Селена секцио.

# 591
Brumbarcheto77, няколко страници назад има препоръки вече. Ето Ви списък с АГ-тата, за които можете да запазите час през Супердок: https://superdoc.bg/klinika/mts-plama-selena?clinic_id=395&speci … _id=1&sort=latest

# 592
  • Хасково
Здравейте,момичета
Много съм объркана търся си добър гинеколог моят работи на частно и изражда в Торакса а аз не искам там, в момента не съм бременна но правя опити и мисля над този въпрос. Искам да родя в Селена секцио.
Аз съм частно при др Велева и съм много доволна от нея, по ЗК съм при Станева, но само за болничен ходя при нея, така или иначе се заплаща раждането предпочетох да си остана само с др Велева

# 593
Някой знае ли дали инвитро центъра в Селена работи по Коледа и Нова година или са в почивка като цяло. Пада ми се тогава процедура и съвсем забравих да попитам. Мисля че чух че почиват Август месец...

# 594
По коледа и нова година почиват и моя трансфер трябваше да е декември и се падаше  точно по коледа за това  моето аг каза че ще го направим януари
Някой знае ли дали инвитро центъра в Селена работи по
Коледа и Нова година или са в почивка като цяло. Пада ми се тогава процедура и съвсем забравих да попитам. Мисля че чух че почиват Август месец...

# 595
  • Хасково
Какви са тези две инжекциии които се бият преди секциото няколко дни за белите дробове на бебче или аз не съм разбрала пак нещо

# 596
  • до най-прекрасния мъж
Вероятно става въпрос за недоносено бебе.
Аз родих в 37+6 г.с. и не са ми били никакви инжекции за дробчетата на детето. На моя приятелка, която роди секцио в 30 г.с., да.

# 597
Здравейте! Не знам дали темата е подходящата, но реших да попитам тук. Някоя от вас правила ли е ин витро в Селена, финансирано фонда? Тези 6000 лв стигат ли за всичко или се доплаща някаква сума? Сама кандидатствах, ще използвам донор, който знам, че се заплаща отделно. Simple Smile

# 598
Ние миналата година точно по това време доплатихме около 2000лв за изследвания и на двама ни.

# 599
Сумата е достатъчна за процедурите, прегледите и медикаментите по време на стимулацията. При мен виждам, че фактурираните суми към фонда са около 4400 лв (това е отпреди 2 години). Предварителните изследвания не се покриват от фонда, както и медикаментите, приемани след трансфера. Ние доплатихме и за предимплантационна генетична диагностика (PGD) на ембрионите.

Общи условия

Активация на акаунт