УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 25

• 58 809
  • 743
  •   2
Отговори
# 720
За първата ФМ бях при Д-р Апостолова ,може да се запишете и през Superdoc.bg. За втората при Д-р Стратиева ,тя идва веднъж месечно в Селена. Записването за час е на регистратурата на 4тия етаж или по телефона.
Момичетата, които се следят при Ставрев, при кого изпраща на фетална морфология? Преди беше при Даскалов, което е странно, при условие, че в Селена има специалисти по ФМ, а Даскалов не е в Селена..

# 721
Здравейте,
някой правил ли си е пренатален тест в Селена. Предлага ли се такъв и там ли се изследва кръвта или я изпращат другаде?

# 722
Благодаря Ви много! На коя г.с. Ви беше първата ФМ?

И се присъединявам към въпроса за пренаталния тест ☺
За първата ФМ бях при Д-р Апостолова ,може да се запишете и през Superdoc.bg. За втората при Д-р Стратиева ,тя идва веднъж месечно в Селена. Записването за час е на регистратурата на 4тия етаж или по телефона.
Момичетата, които се следят при Ставрев, при кого изпраща на фетална морфология? Преди беше при Даскалов, което е странно, при условие, че в Селена има специалисти по ФМ, а Даскалов не е в Селена..

# 723
Здравейте,
някой правил ли си е пренатален тест в Селена. Предлага ли се такъв и там ли се изследва кръвта или я изпращат другаде?

Правих Nifty Pro. Взимат кръв в самата лаборатория на Селена, но пробата я изпращат в Хонг Конг за изследване, мисля.

# 724
Здравейте,
Първата ФМ ми беше в 10 г с , а втората в края на 22 г с ,защото тогава имаше час ца  Д-р Стратиева . Мисля че винаги идва в Неделя .

Правихме и пренаталентест ,взеха ми кръв   попълва се кратък въпросник .
Кръвта беше изпратена в Копенхаген (разработката на текта е Китайска ,но имат и лаборатория в Европа ,всичко ще Ви обяснят )резултата дойде след 5 дни . Обадиха ми са по телефона ,също така беше качен в досието ми в Селена .
Благодаря Ви много! На коя г.с. Ви беше първата ФМ?

И се присъединявам към въпроса за пренаталния тест ☺

# 725
Здравейте!
Кога показват бебето на бащата след секцио? Веднага след операцията ли? И къде?

# 726
Здравейте, след чуването на пулса дават ли продължителен болничен в Селена? Моля някой запознат да сподели!

# 727
  • Пловдив
Здравейте!
Кога показват бебето на бащата след секцио? Веднага след операцията ли? И къде?
Дори е по време на самото секцио. Почистват ги, преглеждат ги, обличат и показват. За минутка и това е. На задния вход, откъдето ще ви приемат за самото раждане.

# 728
Здравейте, налага се да направя аборт (по желание). Знаете ли дали всички лекари извършват тази манипулация или само някои?

# 729
Здравейте, интересувам се дали някои е ползвал ВИП стая в Селена с придружител? След раждане се интересувам. Каква е цената и дали сте доволни?

# 730
Здравейте!
Аз родих в УСБАЛАГ "Селена", в края на декември 2024 г. Използвах ВИП стая с придружител. Цената е 200 лв. за ВИП стая и 70 лв. за придружител на ден. Или общо 270 лв. на ден, извън цената на самото раждане, което последно беше 2300 лв. Имайте предвид, че ВИП стаите са само 3 бр. и те се намират на третия етаж. Ако сте планово секцио, следва да отидете по-рано на регистратурата на родилното отделение и да си запазите такава. В моя случай, бях спешно секцио. Имаше само една останала свободна ВИП стая и я взех. Другите бяха заети.
В стаята има две легла, малък телевизор, две масички на колелца, голяма закачалка, баня с тоалетна. Стаята е просторна.
Придружителят може постоянно да е с Вас вкл. през нощта. За него има осигурена храна от болницата. Като подробности - това е.
Моето мнение - заслужава си на 100 %. Не съжалявам за избора си. Все пак обаче необходимостта от ползването на тази допълнителна възможност е най-вече индивидуална преценка и не малък финансов разход, затова помислете и тогава решете.
Дано съм Ви била полезна!

Здравейте, интересувам се дали някои е ползвал ВИП стая в Селена с придружител? След раждане се интересувам. Каква е цената и дали сте доволни?

# 731
много Ви благодаря за отговора. Супер информация! Това цената на секциото ли е? Защото чух, че е вече 3600 и направо ми се вижда без пари Simple Smile

# 732
  • Пловдив
2300 беше до края на 2024г. От 01.01.2025 е с нова цена, питайте на регистратура.

# 733
  • Сливен
3600лева  е за НЕосигурени.

# 734
Благодаря за отговрите, ще разпитам като наближи. Още е рано, но искам да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт