УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 25

• 58 791
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте!

Когато се прави планирано секцио и в случая съм от Пловдив, кога постъпвате в болницата за секциото? Сутринта преди операция или предния ден? Също как стоят нещата в този случай с клизмата? Има ли такава и кога? Благодаря. Simple Smile

# 736
  • Сливен
Не съм от Пловдив, но мога да ви кажа - постъпвате сутринта, когато е денят на самото секцио и клизма НЕ се прави.

# 737
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте!

Когато се прави планирано секцио и в случая съм от Пловдив, кога постъпвате в болницата за секциото? Сутринта преди операция или предния ден? Също как стоят нещата в този случай с клизмата? Има ли такава и кога? Благодаря. Simple Smile
За секцио не е нужна клизма. Доколкото зная и за естествено раждане не се прави вече клизма, а дават свещичка.

# 738
Здравейте!

Здравейте!
Преди да се наложи да ми бъде извършено спешно секцио в края на миналия месец, имах насрочена дата за планирано секцио. От Пловдив съм, като часът за операцията беше насрочен за 08 ч. Мен ме викаха в 6 ч. сутринта пред приемен кабинет - намира се при регистратурата на родилното отделение. Нямам представа дали не зависи от проследяващи бременността лекар, но при мен ми бе казано да не се храня и да не пия вода от 22 ч. предишната вечер. Не са споменавали за необходимост от клизма, а и  при спешното секцио също не са ми правили.

# 739
В Селена може ли да се отиде директно за раждане при дежурен екип без да имате предварителна уговорка с някой лекар?

# 740
Имам позната, която така направи, но преди доста години. Не знам дали е така и в момента.

# 741
Здравейте, налага се да направя аборт (по желание). Знаете ли дали всички лекари извършват тази манипулация или само някои?

Здрасти!
Д-р Ставрев , извършва а би трябвало всички лекари да извършват ако е в по ранни седмици

# 742
  • Пловдив
Здравейте!

Може да отидете и предния ден, няма пречка. Аз съм от Пловдив и отидох предния ден за планово секцио, тъй като то беше рано сутринта, не исках да тръгваме в 5 от вкъщи а  имам и друго дете, което трябваше да отиде на ясла.

# 743

Общи условия

Активация на акаунт