Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е процедурата за резервация в хотелите на Абакс?
Какви са разликите между хотелите Jerba Golf и Vinci Dar Midoun?
Какви са мненията за аквапарка на хотел Илиаде в Джерба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е процедурата за резервация в хотелите на Абакс?
-
Какви са разликите между хотелите Jerba Golf и Vinci Dar Midoun?
-
Какви са мненията за аквапарка на хотел Илиаде в Джерба?
-
Какви са възможностите за екскурзии до Сахара в Тунис?
-
Какви са възможностите за екскурзии до нос Бон в Тунис?

това е така нар. мавритански кът/кафе, вземаш от бара и се излягаш там. Аз се снимах с дрехи и се получи доста по-добре, отколкото видях после някои хора по бански, не си отиваше там така. Доста е удобно.
. Усеща се модерността и напредничавото мислене на младите хора, момчето, което ни изведе от медината и не искаше бакшиш беше студент. На плажа видяхме, че има кърпи на някои първи шезлонги и мислихме, че са заети и седнахме на друг до тях, но по-късно видяхме как някой идва и човекът от плажа маха кърпите и другият му дава бакшиш и се настанява. Малко ми е подкупно това, ако правиш това за дребни пари, представи си за повече. Според мен бакшиш се дава на други места, а не на плажа или басейна, който също беше целия в кърпи. В крайна сметка ние не сме давали и пак бяхме на първите места.