Тунис/Тема 3/

• 79 952
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да споделя и нашето мнение. Бяхме в Staingenberger Hamammed.
Чудесен хотел. Липсваше ми сянката на лоби бара и късното отваряне на самия лоби бар. Но все пак хотела е чудесен. Отличен ресторант, плаж.
Относно екскурзиите. Отказахме всички ( бяхме с Емералд) и си платихме на рецепция, Тунис, Картаген и Абу Саид. Ами: нова кола, личен шфьор. Съобразява се с желанията ни. Цена 40 Е на човек.

# 541
  • Варна и...духом на Босфора
Много готини постове.
Карим,Зиет и цялата ми банда  сервитьори,моите деца от Сол Азур,както и баш шефа имат снимки на храната през последните две седмици на хранения- обяд и вечеря.
Аз,която съм се хранила поне 100 пъти! в Сол Азур,и която имам база за сравнение от хотели в Джерба и континентален Тунис,открито заявявам,че написаното в пост на Doro, за ресторанта и храната Не отговаря на истината.
Вярвайте на когото искате.
Знаете ли,че съм снимала ресторанта и съм го показвала на туристи по време на екскурзии- някои казват,че в техните хотели нямат и 10 процента от изложеното....Да,сладолед няма.
От 122 хотела Сол Азур е на 22 място
Бел Азур на 35-то.

Джована,джанъм.
Очаквай ситен пясък,прекрасно море и Skhouna brcha !😁😁😁😀😀😀😀
И много горещ Септември/ поне на Джерба е така.
Спри да четеш сайтове и мнения.
Ще пиша на Омар сега,не ще му звънна направо,да прогони акулите от водата,кажи на мъжа си.😀😀😀,да й спокоен чиляка.
Омар е Guest relation в Бел Азур.
Света в Сол Азур.
Колеги и приятели са ми.
Джована че,пиши ми га идвате.

# 542
  • гр.Варна
Редеми, Не съм Джована, ама идвам на 10.09 с полета от София Stuck Out Tongue Winking Eye
4 човека готови за приключенията на о. Джерба.

# 543
Redemi,
На 02.10 пътуваме.
Аз се забавлявам с акулите и маларията 😀, но избрахме хотела по мое предложение и ще се изпокараме, ако почнат да ми мрънкат за щяло и нещяло.

# 544
Това че познаваш персонала и снимаш храната, която продава работодателя ти, не те прави достоверна.
И аз имам снимки на храната. За съжаление снимките нямат вкус, също като всичко тук.
Имам снимки и на прекрасната тераса на ресторанта - това не загатва колко е неизползваема - сутрин пече точно в нея, следобед е под вода. По снимки букваме хотелите, та нямаме нужда от повече “професионални” презентации.

Недопържени /заради опашката/ картофи на опашка, печени картофи без опашка, хубаво картофено пюре. Това става. Варените яйца са ок.
Чета в гугълчо за картофената диета и минавам.
Дисклеймър - навсякъде е писано, и повтаряно, че храната в Тунис не е като … да не очакваме, така че бях подготвена и пак се надявах на чудо Simple Smile))

А, и вали всеки ден. Облачно е всеки следобед, но пък задушно много. Разкош - хем се вариш в собствен сос, хем не можеш да си направиш плажа. Аз харесвам топло време, пътувам на 40 градуса, но като съм на плаж предпочитам да има слънце. Акули няма, но големи вълни - да. На нас ни харесват, но вече си зависи,  някой предпочитат да става за плуване 🤣

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 19:24 от Doro

# 545
  • Варна и...духом на Босфора
Добре сте Ни дошли!💗💗💗💗💗

Плами 76,да,ако съм дежурна на летище във вторник,10.09 ще ме видиш на базуката.Копирай си ваучера за настаняване,приготви си го на лесно,аз ви ги ви ги събирам,после за настаняване ви даваме други.
Кой хотел сте иначе?

Хахаха,да,по снимки.
Други пък по моето"Професионално" мнение за хотели,храна, екскурзии искат да ги вържа на летището и да не си тръгват,шарен свят,картофи бол.

# 546
  • София
Magi Todorova, информацията за цената на екскурзията с кола с шофьор е изключително важна. Ние взехме екскурзия от Онекс за 75 евро. Добре, обаче се препускаше през цялото време, в Тунис медината - нищо интересно, а за Сиди бу Саид оставиха много малко време - не можахме нищо да разгледаме, само традиционната къща. Аз исках да се разходим нагоре, да поснимаме, магазинчета и да пием чай с кедрови ядки. Не можахме.
И да кажа, много е хубаво в Тунис, независимо, че хотелът беше доста очукан, в Ел Муради бяхме в Хамамет. Храната и анимацията, персонал бяха на ниво.

# 547
  • Sofia
Това за времето е притеснително! Заминаваме следващата седмица (живи и здрави) и дъждове не ми влизаха в сметките. Колкото до чистотата и храната, далеч съм от мисълта да сравнявам с Турция, пък да видим каква картинка ще сме. 😂

# 548
Нашата екскурзия букнахме целодневно 6 човека 110 евро - х 20 евро на човек с бакшиша, Тунис, Сиди бу Саид и Картаген, препоръчан гид, ще видим как ще мине и ще давам контакт, който иска.

# 549
Още преди да запазим питахме за гидове на български (миналаата година бяхме в Турция с Емералд знаем че не винаги има) и ни казаха че няма на български. За нас това не е проблем.
Казаха също и че това е една от причините за драстичните разликите в цените с другите агенции за едни и същи хотели. Това колко е така не вярвам.

Ние решихме само Сахара да е през агенцията в крайна сметка. За другите искаме и на място да помислим като видим възможните дни. Аз имам 2-3 приятели с които ще опитам да се видя и там поне ден ми заминава.

# 550
  • Sofia
По въпроса с храната - ние бяхме в Ел Муради  Порт Ел Кантауи - Ами картофи не сме яли. Всеки ден имаше разкошно телешко, богат избор от топли и студени зеленчукови гарнитури, риба, морски дарове, пилешко, даже и свинско. Десерти, поне два вида плодове. Пием вино и бира и за тях не сме плащали, включително и на басейна. Мисля, че имаше и безплатни коктейли. Не сме фенове на ол инклузива по ред причини, но от храната нямахме оплаквания. Сладолед май нямаше, не сме и търсили.

# 551
Времето е ужасно тази седмица, само днес не валя. За сладолед аз имах страшни разправии във вторник, но проимаха в крайна сметка.

# 552
Много готини постове.
Карим,Зиет и цялата ми банда  сервитьори,моите деца от Сол Азур,както и баш шефа имат снимки на храната през последните две седмици на хранения- обяд и вечеря.
Аз,която съм се хранила поне 100 пъти! в Сол Азур,и която имам база за сравнение от хотели в Джерба и континентален Тунис,открито заявявам,че написаното в пост на Doro, за ресторанта и храната Не отговаря на истината.
Вярвайте на когото искате.
Знаете ли,че съм снимала ресторанта и съм го показвала на туристи по време на екскурзии- някои казват,че в техните хотели нямат и 10 процента от изложеното....Да,сладолед няма.
От 122 хотела Сол Азур е на 22 място
Бел Азур на 35-то.

Джована,джанъм.
Очаквай ситен пясък,прекрасно море и Skhouna brcha !😁😁😁😀😀😀😀
И много горещ Септември/ поне на Джерба е така.
Спри да четеш сайтове и мнения.
Ще пиша на Омар сега,не ще му звънна направо,да прогони акулите от водата,кажи на мъжа си.😀😀😀,да й спокоен чиляка.
Омар е Guest relation в Бел Азур.
Света в Сол Азур.
Колеги и приятели са ми.
Джована че,пиши ми га идвате.

Може ли линк към тази класация на хотелите в Тунис ?

# 553
  • гр.Варна
Редеми в Сентидо Джерба бийч сме.

# 554
  • Варна
[
Може ли линк към тази класация на хотелите в Тунис ?
[/quote]

https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297943-d306876-Reviews … _Governorate.html

24-ти от 123 хотела (Сол азур)

Общи условия

Активация на акаунт