Тунис/Тема 3/

• 78 241
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Има. Аз следя неделните за Енфида с България Еър. Тази седмица беше с час, а миналата над 3 часа. На Абакс чартътите май са по-точни. Можеш да видиш на сайта на летището за колко са планирани и в колко са литнали.

# 181
Летяхме на 02.06. в неделя, 6 часа и 10 минути закъснение. Настанихме се в ранните часове на 03.06. Българско време 04:00.

# 182
Ние летим сега в неделя. Искрено се надяваме да не висим толкова време на летището.

# 183
  • Beyond the Frontiers
Истината е, че закъсненията ще са все по-чести. Има сериозна липса на самолети.

# 184
Истината е, че закъсненията ще са все по-чести. Има сериозна липса на самолети.

Аз чета, че е поради липса на персонал.
Сега да не се окаже, че е и от двете?

# 185
  • гр.Варна
Ние летим сега в неделя. Искрено се надяваме да не висим толкова време на летището.
От къде ще летните?
Дано всичко е по график. Чакаме да споделите после впечатления и подробности за престоя.
Ние ще сме на Джерба от 10.09 с полет от Варна, и ако има и други в този период, ще се радвам да се запознаем 😀

# 186
От София и сме в Хамамет.
Като избрахме дати, не сме съобразили, че сега е Курбан Байрям. Какво можем да очакваме?

# 187
  • София
Ние също летим на 17,06 за Джерба с European Air Charter - не намирам разписанията им в сайта на летището
сериозно ме притеснихте с тези закъснения на полетите  Rolling Eyes
Хич не  ми се иска да си "скапвам" почивката с престой на летището 6 часа   Unamused

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 10:52 от vnd

# 188
  • София
Има. Аз следя неделните за Енфида с България Еър. Тази седмица беше с час, а миналата над 3 часа. На Абакс чартътите май са по-точни. Можеш да видиш на сайта на летището за колко са планирани и в колко са литнали.
Ние летяхмена29 май за Енфида и на 05 юни за София - полетите в сряда. Не само, че нямаше закъснение дори и 15 мин по-рано се върнахме. На отиване около 45 мин закъсняхме.

# 189
  • Стара Загора
Ние също летим на 17,06 за Джерба с European Air Charter - не намирам разписанията им в сайта на летището
Хич не  ми се иска да си "скапвам" почивката с престой на летището 6 часа   Unamused

Здравейте, на сайта на летище София, полетът ви за Джерба на 17.06.2024 е обявен за 16,25ч от Терминал 2. Желая ви приятна почивка!

# 190
  • Видин
Ползвали ли сте някои от водните атракции! Парасейлинг? Ориентировъчни цени?

# 191
За джет си мислехме, ама на място ще решим. Цената четох, че е 100тд за сам човек или 140тд за двама за 15 минути.

# 192

И ние също. 16:25 ч. е обявен полета , с Абакс сме .

# 193
  • София
mamanaEmma   и  Titiritka

Благодаря и на двете ви!!!Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

От агенцията също ми обявиха този час 16,25,
но като чета, че има забавяния ....почнах да се притеснявам...то те стават в последния момент...

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 13:53 от vnd

# 194
Какво интересно можем да си вземем от Хамамед? Магнитите са ясни.
Хариса и седратин от къде можем да купим и препоръки за конкретни? Нещо друго традиционно, което да си заслужава за подарък или пък за нас си? Тези фурми на клонче само в пустинята ли се продават? Нчкой знае ли кои са качествените марки тунизийски зехтин?
А някой да знае руско говорящ шофьор на такси?

Общи условия

Активация на акаунт