Тунис/Тема 3/

• 78 302
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте.Предстои ни почивка в Тунис за първи път от 16.09 до 23.09.С дете на 6г сме.Избрахме Емералд с полет от Пловдив.Хотела е Houda Golf Beach до Монастир.Може ли мнение за там?И какво си заслужава д асе види там?Сахара ще я пропуснем,поради разбираеми причини.Друг път ще идем за нея.

# 316
Здравейте, много ми хареса хотел RIADH PALMS RESORT & SPA /на снимки поне и на клипове/ особено гледката към морето. Може ли някой, който реално е бил там на почивка или е чул отзив да сподели, понеже има доста отрицателни мнения в нета, тук там и положителни и се обърках. Колебаем се между него и NOVOSTAR BEL AZUR  и  CLUB NOVOSTAR SOL AZUR , моля помагайте Simple Smile

# 317
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, много ми хареса хотел RIADH PALMS RESORT & SPA /на снимки поне и на клипове/ особено гледката към морето. Може ли някой, който реално е бил там на почивка или е чул отзив да сподели, понеже има доста отрицателни мнения в нета, тук там и положителни и се обърках. Колебаем се между него и NOVOSTAR BEL AZUR  и  CLUB NOVOSTAR SOL AZUR , моля помагайте Simple Smile
Новостар са по-добри като база и територия.
Риад Палмс пък е със супер разположение. В него СИЛНО препоръчвам да е стая море, почти всички са ремонтирани са доста добре.

# 318
Новостар са по-добри като база и територия.
Риад Палмс пък е със супер разположение. В него СИЛНО препоръчвам да е стая море, почти всички са ремонтирани са доста добре.
Да, точно с изглед гледаме, това ме спечели главно там, много благодаря.

# 319
  • София
Пак да попитам някой мнение за Seabel Rym в Джерба има ли

# 320
Здравейте! Спряла съм се на почивка в Тунис и въпреки че прочетох предните няколко страници се включвам с няколко въпроса. Тепърва ще чета темите назад.
Харесах споменатия по-горе хотел Riahd Palm and Resort, напълни ми очите.Не държа на лукс и местоположение, защото не бих обикаляла сама в арабска държава. Ще съчетая почивка на плажа с екскурзии.В тази връзка имам два въпроса.Какво е времето в началото на септември, не прекалено горещо и подходящо за плаж или по-хладно?
И кои от допълнителните кскурзии си заслужават?Със сигурност ще запиша двудневната Сахара.
Другите, които обмислям са
 *Целодневна Тунис, Картаген, Сиди бу Саид и музей Бардо
*Полудневна зоопарк Фригуя
*Целодневна Кайруан и Ел Джем

# 321
За екскурзиите - за мен всички, без зоопарка. Не съм била в зоопарка, но нали ще правите и двудневна Сахара, а и искате малко време за плаж. Относно времето - не мисля, че ще бъде безумно горещо, но това е относително със сегашните климатични изменения. Но, хладно не би било. Ние сме ги правили тези екскурзии преди години в края на април и беше топло и приятно.

# 322
Здравейте! Аз получих информацията за нашата почивка. Искам да попитам всички полети за Тунис ли са така късни?
Нашия беше за следобяд, а сега е за 19ч.
То по този начин един цял ден си е, ако може да се каже, “празен”

# 323
  • След завоя в дясно
Привет от известно време следя темата и искам да благодаря за полезните съвети.
Имате ли отзиви за Iberostar Selection Diar el Andalous?  Запазили сме го за края на Август, но в пакета нямам опция за доплащане за например  стая с изглед към морето и някакви други екстри.
Към момичетата, който са наясно, как се процедира в този случай да се свържа директно с хотела ли? Мисля, че няма опция през агенцията да оптимизирам. Туроператора не е от БГ.
Имаме годишнина с половинката и ми се щеше да е една идея по приятно.

# 324
Пропуснах да похваля форумния чичко. Много сме доволни. Ходихме до зоопарка с него, като ни даде най - ниска цена от всички таксита, които питах. Сумата за неговата такса + билетите за вход ни беше една идея по - скъпа, отколкото щяхме да платим само за един човек през местната агенция.

# 325
  • Beyond the Frontiers
Пак да попитам някой мнение за Seabel Rym в Джерба има ли
Хотелът е добър. Просто не е евтин и от там популярен.

Teda Mars, за температурата съветвам да погледнете, какви са били средните температури за желания от вас период в последните години. Ние тук не ви познаваме, за да знаем за вас кое е топло и кое не. Все пак това е абсолютно персонално усещане.
Кейруан и Ел Джем са част от Двудневната Сахара. Няма смисъл да ги имате отделно.

Здравейте! Аз получих информацията за нашата почивка. Искам да попитам всички полети за Тунис ли са така късни?
Нашия беше за следобяд, а сега е за 19ч.
То по този начин един цял ден си е, ако може да се каже, “празен”
При пътуване със самолет винаги първия и последния ден са си за пътуване. Няма как за всички дестинации, всички полети да са все сутрин.

ELL, пишете на хотела. Или при пристигане питайте. Но предвид, че август си е супер топ сезон, по-добре предварително. Иначе много добър хотел си е.

Iren11, форумен чичко?

# 326
Чичото с таксито за екскурзии е форумният чичко. Пита от къде му имам номера и му обясних. Казах му, че ще го похваля и препоръчам.

Скрит текст:

# 327
Galactic Voyager благодаря за съветите.
Разрових се из метеорологичните сайтове и това, което намерих за септември идеално ме устройва.

Значи отпада ми умуването за екскурзията Кейруан и Ел Джем, след  като се посещават в двудневна Сахара.
Още ще помисля за зоопарка.Много обичам да посещавам зоопаркове, където и да пътувам, но прочетох днес и някои кофти отзиви от туристи в Трипадвайзър от тази година, как е неподдържано, животните нямат вода и храна и изглеждат нещастни, а не ми се гледат тъжни гледки.

# 328
  • Варна и...духом на Босфора
Seabel rym е много готин хотел,днес бях там,пих кафе,върховно.Приятно място.
На Джерба съм сега,замествам колежка.
Много е готино времето,бях днес с Вип група на Ксар Гилен.Джерба се напълни с либийци днес,отвориха границата,то са коли,то е чудо.
Утре ще вървя на Мидун да си направя харкус/ като татуировка е,много ми харесва,вече втори път ме рисуват,после имаме пиратско корабче,но има важни мачове утре,че може да го пиша дъждовно.😄

Теда Марс - септември е супер времето.
Зоопарка,какво да ти кажа...

В четвъртък Емералд няма да имат полети известно време до Енфида.

Iberostar Dar es Andalus.
Посрещамеа на летището оня ден група
И съфорумка ми се метна на врата😘
Бре, много Истанбулски Котки окупирахме Туниииис,Мяу😻
Но като знам нейните критерии,мисля ,че е ниво височко,и готино.
Да видим.

Бел Азур,Соль Азур -туй пак от пристрастие😘 пред Риад Палмс в Суса.

Получавам на лични много съобщения
И не винаги мога да отговарям
Ако някой има нужда от нещо,да пита или нещо друго
WhatsApp
+21625994454
+359896079541

# 329
  • Beyond the Frontiers
Важно уточнение двудневната Сахара от континенталните курорти включва Ел Джем и Кейруан. От Джерба - не.

Общи условия

Активация на акаунт