Тунис/Тема 3/

• 78 163
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,моля за мнение за хотел Iberostar и с коя агенция ще препоръчате.Толкова неща и постове прочетох ,че вече се обърквам.
Иберостар са верига хотели. Има 4* и 5*. Вие за кой конкретно питате?

Като хотели принципно са едни от най-добрите. Въпреки че все пак не са чак топ лукс.

# 646
Кой точно Иберостар Ви интересува ?

# 647
  • Варна
Обмислям да съм на Нова година в Тунис, засега гледам варианти на два туроператора, 6 нощувки с дати от 29.12 и 30.12.
Искам да направя поне две от екскурзиите - двудневната в пустинята и тази със столиците - но новогодишните празници са по средата и си мисля, че могат да объркат малко работата. Ако избера варианта от 29.12, дали ще има екскурзии на 31-ви? И да си оставя двудневната за след Нова година?

# 648
Приемам всякакви предложения за хотели в Тунис.Вече от толкова четене се обърках.Изискванията ни са за чист хотел,добра храна .Наши познати наскоро се върнаха от Египет и имали мишка в стаята.При нас това го нямаше там,но чета много и различни коментари за хотелите в Тунис и съм в шах.А сега имаме възможност да съчетаем отпуск всички в къщи и ни се иска да избягаме за малко Grinning

# 649
  • След завоя в дясно
Приемам всякакви предложения за хотели в Тунис.Вече от толкова четене се обърках.Изискванията ни са за чист хотел,добра храна .Наши познати наскоро се върнаха от Египет и имали мишка в стаята.При нас това го нямаше там,но чета много и различни коментари за хотелите в Тунис и съм в шах.А сега имаме възможност да съчетаем отпуск всички в къщи и ни се иска да избягаме за малко Grinning
Ние лятото бяхме в този:
https://www.iberostar.com/uk/hotels/sousse/iberostar-selection-diar-el-andalous/
Хотела е хубав, чист и храната е добра. Плажа бе чист само в някои дни се появяваха медузи, но това е навсякъде.
Кръстих си го Хиляда и една нощ, защото всеки ден в лобито ухаеше на различен аромат. Единственото, което не ми хареса, е че от съседния хотел се чуваше всяка вечер музиката до ранни зори. Но като цяло сме доволни.

# 650
Нашата почивка Marhaba Royal Salem 4* приключи. Много сме доволни. Скоро ще напиша по-подробно.

Полетът от Варна на 09.10 закъсня с два часа, но пък снощи се прибрахме час и половина по-рано.

# 651
Полетът от Варна на 09.10 е закъснял, защото са сменили самолета поради проблем с другия. Питах стюардесата защо закъсняваме с полета. Той ни прибра от Тунис, даже навакса закъснението. Направих брутален отит навръщане и още се лекувам.
Ще пиша и аз скоро, като имам повече време.

# 652
  • В.Търново
Какво мислите за агенция ABV Travels ?

# 653
  • Beyond the Frontiers
Какво мислите за агенция ABV Travels ?
Доста стара фирма си е. Абсолютно ОК.
Те са агент, нямат техни програми за Тунис.

# 654
  • гр.Варна
Здравейте дами и господа Grinning
След хубавото ни изкарване тази година на Джерба започва чакането на оферти за 2025 отново за там. Даже хотела ще повторим, но придружени от дъщеря ми, зет ми и внучката. Е от там е и един въпрос към представители на агенции в темата. Тъй като зет ми е колумбиец пише че му трябва виза за Тунис, и се чудя как става това. Той ли вади или при резервация ТА съдейства?

# 655
Здравейте, на 23.10 летим от Варна за Тунис. Бяхме резервирали хотел в Сус но когато днес получихме ваучерите се оказа, че ни местят в Noozha beach, който се пада по на север и прогнозата е за цялата седмица дъжд. Може ли някой да сподели по това време на годината поне топло ли е и изобщо какво да очакваме.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 23:32 от vermm

# 656
  • Beyond the Frontiers
Местят ви в чудесен хотел. Предполагам сте били в Riad palms. Nozha beach е класи нагоре.
Октомври си е есен така че е въпрос на късмет дали ще вали или не.

# 657
Местят ви в чудесен хотел. Предполагам сте били в Riad palms. Nozha beach е класи нагоре.
Октомври си е есен така че е въпрос на късмет дали ще вали или не.

Да, там бяхме. Уж щял да затваря, Confused

# 658
  • Beyond the Frontiers
Повярвайте ми Nozha e много по-добър. И като база и като храна - най-вече.
Иначе имам в момента хора в Riad Palms. Работи. И за Нова година се продава...

# 659
Повярвайте ми Nozha e много по-добър. И като база и като храна - най-вече.
Иначе имам в момента хора в Riad Palms. Работи. И за Нова година се продава...

Много благодаря, да, то и отзивите са доста по-добри. Heart

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 15:46 от vermm

Общи условия

Активация на акаунт