Тунис/Тема 3/

• 78 152
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Може ли отзив за ROYAL AZUR THALASSA?Гледам клипчета и плажа не ми се вижда много да е хубав.Така ли е?

# 706
  • Beyond the Frontiers
Може ли отзив за ROYAL AZUR THALASSA?Гледам клипчета и плажа не ми се вижда много да е хубав.Така ли е?
Какво разбирате под хубав плаж?

# 707
  • Пловдив
Широк с плавен преход.И от 5* хотели кои са за предпочитане?

# 708
  • Beyond the Frontiers
Широк с плавен преход.И от 5* хотели кои са за предпочитане?

Този конкретно е част от големия комплекс с Бел и Сол Азур, които обсъждат дамите по-горе.
Пясъчен си му е плажа, ама не е толкова широк. С огромни плажове са Сентидо Фениция, Делфино бийч, Саламбо, Мираж, The Orangers Garden Villas.

# 709
  • Бургас
Здравейте!
Някой с впечатления (лични или не) как е за Нова Година положениет? Програми, време, развлечения и т.н.
Колебая се между Тунис и Мароко, но тъй като не обичам да пътувам дълго със самолет, предпочитам Тунис 😊
Разгледах и старите теми, но попаднах на много малко мнения.

# 710
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!
Някой с впечатления (лични или не) как е за Нова Година положениет? Програми, време, развлечения и т.н.
Колебая се между Тунис и Мароко, но тъй като не обичам да пътувам дълго със самолет, предпочитам Тунис 😊
Разгледах и старите теми, но попаднах на много малко мнения.
Бих избирала хотел с Таласо център и от по-висок клас. Или в Сус, защото си е нормален град и всичко ще се работи.
Иначе не очаквайте някакви чудеса.

# 711
  • Варна
Хайде без мен тази нова година в Тунис Sad Емералд канцелираха варианта за 6 нощувки с полет от Варна на 29.12 и предлагат друг вариант с 5 нощувки - ами то тогава няма време за екскурзията в пустинята...

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 17:42 от Plamen Petrov 739057

# 712
  • Beyond the Frontiers
Хайде без мен тази нова година в Тунис Sad Емералд канцелираха варианта за 6 нощувки с полет от Варна на 29.12 и предлагат друг вариант с 5 нощувки - ами то тогава няма време за екскурзията в пустинята...
Абакс имат със 7.

# 713
Да очаквам ли след Нова година оферти да Кайро и Хургада с повече дати от Варна? В момента има за единични дати, а за октомври даже на stop sale🙄

# 714
  • Beyond the Frontiers
Да очаквам ли след Нова година оферти да Кайро и Хургада с повече дати от Варна? В момента има за единични дати, а за октомври даже на stop sale🙄
Темата е Тунис.

От Варна Египет имат Абакс и Емералд. Онекс ще пуснат Шарм за някои дати. Това е.

# 715
  • Варна
Абакс имат със 7.

"STOP SALE!" за тези с полет от Варна Sad

# 716
  • Варна
Знаят ли се часовете на полетите за "НОВА ГОДИНА 2025 В ТУНИС - 7 дни почивка с дъх на екзотика - полет от София" от 30.12.2024 на Абакс?

# 717
Отворете сайта на летището.Там са обявени вече всички полети.

# 718
  • Варна
Отворете сайта на летището.Там са обявени вече всички полети.
Ами, реших да попитам, защото обявените там не ми харесват Simple Smile Нататък е много рано - от 7 сутринта, навръщане каца чак в 21:30 - много трудно е да се направи същия ден връзка с транспорт за Варна. Тези обявените ли са полетите за новогодишните почивки?

# 719
  • Варна
Знаят ли се часовете на полетите за "НОВА ГОДИНА 2025 В ТУНИС - 7 дни почивка с дъх на екзотика - полет от София" от 30.12.2024 на Абакс?

На сайта на летище София сам може да проверите, ето за 30 дек., ако това е вашият полет -

Общи условия

Активация на акаунт