Тунис/Тема 3/

• 78 159
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета , търсих в темите назад , но открих само момичета , които са  споделят че са резервирали в 𝙎𝙚𝙖𝙗𝙚𝙡 𝙍𝙮𝙢 𝘽𝙚𝙖𝙘𝙝 на остров Джерба . Ако може отзиви ? Плажът как е ? Ресторант и въобще доволни ли сте ?
Миналата година бяхме в Iberostar averroes и на мен ми хареса ?
Ако Seabel е на подобно ниво , направо ще резервирам .
Благодаря и весели и здрави празници на всички ! Flowers Evergreen Tree
Малко по-скромен е. Но е доста добър като за Джерба хотел.

# 736
Здравейте,двоумя се между два хотела за лятото в Енфида.Роял Азур Таласио или Стайбергер Мархаба Таласо.Кой от двата е по-добър.?

# 737
  • Варна
...Допълвам за тези, които се интересуват от "НОВА ГОДИНА 2025 В ТУНИС - 7 дни почивка с дъх на екзотика" на Абакс, че някои от екскурзиите няма да се състоят и връщат предварително платените суми.
Еееее! За двата варианта ли? Защото има с тръгване от 26.12 и от 30.12. Знае ли се кои екскурзии няма да се състоят?

# 738
...Допълвам за тези, които се интересуват от "НОВА ГОДИНА 2025 В ТУНИС - 7 дни почивка с дъх на екзотика" на Абакс, че някои от екскурзиите няма да се състоят и връщат предварително платените суми.
Еееее! За двата варианта ли? Защото има с тръгване от 26.12 и от 30.12. Знае ли се кои екскурзии няма да се състоят?
Имам информация, че отпада само  "пиратски кораб" за варианта с тръгване на 26.12.2024г.

# 739
Здравейте!

Предстои ни Новогодишна програма в Тунис. Според вас кое е по-изгодно - да купим тунизийски динари от България или да обменим евро/долари в бюро или хотел на място?
Също така, дали е възможно да купим предплатени сим карти за няколко дена за малка сума?

# 740
  • Пловдив
Ще чакам с голям интерес да споделите в кой хотел ще сте?Как преминават новогодишните празненства?С коя агенция сте и всичко каквото споделите ще е от полза?!

# 741
Тук не знам може ли да обмените и къде.

На място още на летището или в хотела. Пазете си бележките. На връщане ви предлагам още в хотела да ги обмените, ако са ви останали.

Карти има още на летището не бяха скъпи. Не забравяйте да си я платите като мен Joy Ние трима ползвахме една карта и си споделяхме точка, ако се наложи и нямаме wi-fi.

# 742
Здравейте!

Предстои ни Новогодишна програма в Тунис. Според вас кое е по-изгодно - да купим тунизийски динари от България или да обменим евро/долари в бюро или хотел на място?
Също така, дали е възможно да купим предплатени сим карти за няколко дена за малка сума?

На място ще обмените. В хотела обаче не приемаха обратно динари и обменихме на летището.
Както писаха и другите, пазете си бележките. На летището ги търсят и проверяват. Имаше енно момче пред мен, в хотела му дали бележка на името на някаква полякиня и отказаха да му ги обменят. Бяха компания и ги даде на негов приятел да ги смени. Правят и копие от паспорта. Голям панаир стана с момчето, обаче човека на гишето каза, че такива са изискванията и ги спазва. Закръглят както им е удобно, в тяхна полза, разбира се.
На летището в Енфида има 2 гишета на чейндж бюрото. На едното обменят закупени от други места, а на другото - ако са купени при тях.
После митничарите питат имаме ли динари, даже ме накараха да си отворя портмонето да покажа. Аз обачя всичко опуках и имах само монети за спомен.😁

# 743
След много четене се отказахме от хотел riadh palms beach.  И отново почнах да разглеждам. Сега се спрях на Vincci Saphir Palace and Spa. Но не откривам никакви отзиви от българи.  Моля за мнения.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 10:59 от Avs0

# 744
  • Варна и...духом на Босфора
Обратна смяна динари - евро в хотелите не е възможна.
Да,пазете си/ и изисквайте бележки / за всяка обмяна на валута в хотела.
Съветвам ви оттук да си приготвите 20 долара/ за 5 нощувки/,или 24 долара/ за 6/ сега за Нова година,за туристическата такса,на човек.

Новогодишни програми за всеки хотел са различни,но не цяла нощ като нас,има движение по улиците,но концерти и открити сцени много рядко има
Миналата година до 1.20 всичко беше приключило в ,Lella Baya,.
На другата сутрин имах екскурзия с туристи
Тази година на фестивала в Сахара ще видим как ще е,ще разкажа като се върна.
,Vincci не е нова верига

# 745
На отиване обменихме на летището. И си платихме таксата в динари.
Предпоследният ден си обменихме динарите обратно в евро в хотела.

# 746
Здравейте,след дълго лутане,успях да сведа избора до два хотела-Iberostar Averroes и Steigenberger marhaba.Моля за мнения,ще съм благодарна да чуя препоръки. Ще бъда сама,с дете на 13 г

# 747
В Иберостар сме отсядали два пъти .Хотелът е с добро местоположение, първа линия, перфектна чистота и много добро обслужване.Останахме  доволни.Само ако някой е бил и в другият хотел,за който питате може да каже къде е по- добре.

# 748
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,след дълго лутане,успях да сведа избора до два хотела-Iberostar Averroes и Steigenberger marhaba.Моля за мнения,ще съм благодарна да чуя препоръки. Ще бъда сама,с дете на 13 г
Щайгенбергер е за по-възрастна целева група. По-добре Иберостар, нищо че се води 4*.

Цените в момента са до 31.12.

# 749
  • София
Здравейте, имам въпрос към тези от вас, които са били в Тунис за НГ-много официално  и тържествено ли е(дълги рокли, официални дрехи…) или е просто купон без много помпозност? В частност питам за Хилтън с Гергана Стоянова. Разбрах, че и преди е имало нейно участие там, та, ако някой е бил, ще съм благодарна на отзиви, да знам какво да очаквам.
Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт