Отговори
# 600
На мъртво родено бебе не може ли да се направи ДНК тест?
Може,разбира се!Въпроса е дали ще го поискат?А пък и има ли смисъл от такъв,когато бебето вече го няма!

# 601
  • София
Активирали са се в Х тази вечер, спойлерите са кой от кой по-зле....

# 602
Казано честно ми стана много мъчно за Кая. Да живее с болната си майка (тя милата не е виновна, че е такава), да се бори с нея и за нея. Да знае, че тя му е всичко, не заслужава Суна. Дано да успее и да си подреди живота, както майка му си намери точния мъж.
Сега малко Пело, между другото братовчедката играе много по-добре от нея. Тази физиономия трябва да бъде патентована😁

# 603
  • Ямбол
Едно момиче,което следвам в Х прави много хубави анализи на Рибарчето.Ето един такъв за пророчеството на Суна:
https://twitter.com/marwabenrabeh/status/1754189509527285767?s=19
Скрит текст:
Аз пък прочетох от Х профила Afra_Mert че в 57 еп.щяло да се направи ДНК теста и Пело щяла да роди.Дано да е така,че не ми се иска да има мъртво бебе и след това Ферит непрекъснато да се обвинява и да си мисли ами ако бебето беше мое и т.н.Да не страда допълнително. Пък и честно казано искам да видя Пело как си отнася всичко,което сама си надроби.
Скрит текст:

# 604
Аз не съм съгласна бебето да го умъртвят,  за да остане рибата чиста от мърсотията, която сама направи.
Остане ли чиста, ще ни трови живота и в 3 сезон. Няма отърваване. Ще си живее в конака и ще се домагва до Ферит с плачевна физиономия да се обяснява колко и е тъжно за "нашият син".

# 605
Малко по - различни спойлери от руските
Скрит текст:

# 606
Абе накратко голямо разтягане ще е с това бебе и Пелин, Пелин ще я влачат до края на сезона, това трябва да ви е ясно иначе няма драма 😃, толкова могат нашите сценаристи.

# 607

А , не са спирали днес Grinning

Моята надежда е , че щом се завърна темата от еп 1 с историята на  Суна ,ще я развият сега  и ще я завършат.  Начало и край .Може би ще финишират сериала този сезон Има около 16-18 серии до  края Да, фен съм на СейФер и Афрам , но толкова безумици,  мисля са достатъчни

Като прехвърлих постовете от днес , ще се окаже , че рибата наистина е важна за рейтинга Grinning
Въобще не ми е  интересна драмата и , и бебето и . В предния епизод Ферит и каза , че ще е най-лошия баща В следващия ще е баща за пример  ? Логика няма

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 20:24 от KrasiAnna

# 608

Какви са спойлерите?

# 609
Чакам големия цирк в родилното!Като питат кой е "бащата" и се явят двамата претенденти!Тя,тая Пело,като "Хубавата Елена"!Какви битки,убийства,отмъщения се завихриха около нейната бременност!Накрая и двама "бащи" в "бойна готовност" да поемат отрочето.Хората по един не могат да си намерят,тя с двама.Смях.Щеше да е комично ако сценария не беше трагичен.

# 610
Най-смешно ще бъде да не е никой от тях😁 да има трети.

# 611
Абии влюбен ли си в мен 😂😂😂😂
https://x.com/xezzzi/status/1754206217956663644?s=46

# 612
  • Яко в Матрицата...

# 613
🤪🤪🤪🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Каква огромна разлика има Мертоо
Буквално е пораснал пред очите ни за 1 година 😁

Скрит текст:

# 614

Общи условия